0

زندگی در مریخ؛ اینجا مریخ نیست!

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

زندگی در مریخ؛ اینجا مریخ نیست!

«تابناک باتو» ؛ 6 نفر روی کوه آتشفشانی «ماونا لوا» (Mauna Loa) در هاوایی در قرنطینه کامل زندگی می‌کنند. این کار به عنوان بخشی از یک مطالعه‌ی رفتاری توسط «دانشگاه هاوایی در مانوا» (University of Hawaii at Manoa) و با سرمایه‌گذاری سازمان فضایی ناسا برای شبیه‌سازی شرایط مریخ انجام می‌شود.

مأموریت «Hi-SEAS»، زندگی روی سیاره سرخ را برای مطالعه روی پویایی گروهی و اطلاع از چگونگی انتخاب فضانوردان برای سفرهای فضایی بلند مدت، شبیه‌سازی می‌کند.

زندگی در مریخ؛ اینجا مریخ نیست!

بخش اول: تدارکات برای سیاره سرخ

اعضاء و خدمه در اولین بخش از «زندگی در مریخ»، قبل از اینکه زندگی هشت ماهه‌ی خود را در قرنطینه کامل، آغاز کنند؛ برای تمرین و آموزش به مأموریت «Hi-SEAS Mission 5» ملحق می‌شوند. آنها با تیم پشتیبانی مأموریت، ملاقات و در مورد خانه‌ی جدید خود اطلاعاتی را کسب می‌کنند، خانه‌ای که آن را «سکونتگاه» نامیده‌اند. آنها در طول این مأموریت، هر زمانی که بخواهند از سکونتگاه خارج شوند، باید لباس فضانوردی بر تن داشته باشند.

ایمیل با 20 دقیقه تأخیر در ارسال، تنها راه برقراری ارتباط آنها با جهان بیرون خواهد بود. این مدت زمان، حدوداً همان مدت زمان لازم برای برقراری ارتباط از کره‌ی مریخ با کره‌ی زمین است.

زندگی در مریخ؛ اینجا مریخ نیست!

بخش دوم: آشنایی با اعضاء و خدمه

دانشمندان در نوزدهم ژانویه، آغاز به کار این مأموریت را جشن گرفتند. روزهای این دانشمندان با کار میدانی زمین‌شناسی، پروژه‌های تحقیقاتی شخصی و نگهداری و حفاظت از سکونتگاه سپری می‌شوند. در بخش دوم «زندگی در مریخ»، متوجه خواهیم شد که آنها چگونه زندگی می‌کنند و چگونه پاک‌سازی دستشویی‌های خود را انجام می‌دهند.

 

از چپ به راست: برایان راموس (Brian Ramos)، جیمز بوینگتون (James Bevington)، جاشوا ارلیچ (Joshua "Earl” Ehrlich)، لورا لارک (Laura Lark)، ساموئل پیلر (Samuel Payler) و انسلی بارنارد(Ansley Barnard).

زندگی در مریخ؛ اینجا مریخ نیست!

بخش سوم: در خانه‌ای به نام سکونتگاه

خدمه و کارکنان به مدت 4 ماه در قرنطینه بوده‌اند، یعنی نیمی از مأموریت سپری شده است. در بخش سوم از «زندگی در مریخ»؛ این سکونتگاه 1200 متر مربعی دارای بیش از 150 سنسور (حسگر) برای جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات در مورد مصرف آب، میزان شارژ باتری، سطح دی اکسید کربن و سایر منابع است. این اطلاعات و داده‌ها توسط محققان تجزیه و تحلیل می‌شود و همچنین این داده‌ها به وسیله‌ی تیم پشتیبانی مأموریت برای ارزیابی سلامت خدمه، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

زندگی در مریخ؛ اینجا مریخ نیست!

بخش چهارم: (هنوز هیچ اطلاعاتی از این بخش در دسترس نیست)

دانشمندان در حال انجام مراحل پایانی این تحقیق هستند و آخرین مرحله هنوز به پایان نرسیده است و این مأموریت همچنان ادامه دارد و در حال پیگیری است.

نیویورک تایمز

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

شنبه 20 خرداد 1396  2:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها