0

مسابقه راویان 50 امتیازی

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

مسابقه راویان 50 امتیازی

قابل توجه همراهان راسخونی و کاربران گرامی:

1-  داستانی کوتاه یا شعری به صورت (طنز ، تخییل ، واقعیت ، لطیفه  و خاطره .انشاء .نامه ....) را طوری بیان فرمایید که 22 کلمه قرمز ( این مقاله )در آن بکار رفته باشد .

2- کلمات فوق کاملا در متن شما به صورت رنگی یا بولد مشخص شده باشند.

3- به همه ی عزیزان شرکت کننده که 22 کلمه را در متن خود بیان کرده باشند . 100 امتیاز

4 -به سه متن ارسالی منتخب شده ( نظرسنجی کاربران) جایزه یا امتیاز ویژه تعلق میگیرد.

5 - داستان یا شعر خود را در همین تاپیک  ارسال فرمایید.

دوشنبه 28 دی 1394  12:02 PM
تشکرات از این پست
catcat khodaeem1 mohammadhoseinshokri ehsan007060 ali_kamali mojdeh1 omiddeymi1368 shirdel2 rozgol ria1365 ali_81 nazaninfatemeh fsmuosavi emamedavazdah setareh_1373 unknown amayen zahra_53 rbahar91 mamadbayat nargesza r13571359 qodrat zaker7007 amirali123 nalbandi mhzahraee
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:مسابقه راویان 50 امتیازی

انجمن رو که باز کردم چشمم خورد به تاپیک راویان 50 امتیازی، کنجکاو شدم ببینم کی جدیدا 50 امتیاز گرفته که با این تاپیک و اعلامیه مواجه شدم.

با کلماتی که در متن قرمز رنگ شده باید یه مطلب بنویسم، با موبایل سخت بود، لپ تاپ رو روشن کردم و کلمات را مرور کردم

انتفاضه سنگ ، کارگر ، فلسطینیان ،  رژیم اشغالگر قدس،  انتفاضه الاقصی ، آریل شارون، مسجد مبارک الاقصی ، نمازگزاران ،  زخمی شدن ، کرانه باختری، محمد الدره ، مانع بتنی ، 4412 ، رحبعام زئیفی ،  احزاب سیاسی ، بطری های آتش زا ،  انتفاضه سوم، غزه ، عید قربان ، گازهای اشک آور، نتانیاهو ، مصادره زمین

چیزی به ذهنم نرسید، دنبال کلمات خاصی می گشتم که درباره اش بنویسم.

از بین همه اینها کلمه ای که بیشتر از همه توجهم رو به خودش جلب کرد، محمد الدره، بود، نوجوانی که در روزهای انتفاضه الاقصی در آغوش پدرش به شهادت رسید. درک شرایط روحی پدر محمد واقعا سخت است. پدر و مادرها حتی تحمل دیدن زخم و خراشی بر بدن کودکان را ندارند، چه رسد به اینکه در آغوشش نه به مرک عادی، که با ترکش ناجوانمردانه رژیم اشغالگر قدس به شهادت برسد.

روح محمد الدوره و 4412 شهید انتفاضه دوم و همه شهدای انتفاضه شاد.

کلمه عید قربان ناخودآگاه ذهنم رو به عید قربان امسال و قربانیان منای امسال برد. یاد حجاجی که امسال به حج مشرف شدند وبعد از زیارت خانه خدا، به خدا رسیدند.

روحشان شاد.

شاید بد نباشه بدونید به نیت اینکه همان دو خط اول را بنویسم گزینه پاسخ را کلیک کردم ولی نشد! کلی هم لعن و نفرین در حین نوشتن به آرین شاون و نتانیاهو و رحبعام زئیفی نثار کردم.

موفق و موید باشید.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 28 دی 1394  12:40 PM
تشکرات از این پست
ali_kamali ravabet_rasekhoon omiddeymi1368 rbahar91 ayeneh shirdel2 ria1365 ali_81 fsmuosavi nazaninfatemeh zahra_53 nargesza zaker7007
rbahar91
rbahar91
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1000

امروز زنگ انشا معلم یک موضوع جدید برامون نوشت روی تخته : "فلسطینیان ، انتفاضه سنگ و انتفاضه الاقصی و انتفاضه سوم"

در نگاه اول به نظرم این یک سوال امتحانی بود تا موضوع انشاء. فقط از موضوع انشاء کلمه فلسطینیان برام خیلی آشنا بود. حالا دیگه چه کار میتونستم انجام بدم.

چون علاقه زیادی به نوشتن انشا دارم دیگر نمیتوانستم صبر کنم تا به خانه برسم و از پدر مادرم بپرسمو ازشون کمک بخوام . زنگ مدرسه به صدا در اومد و به سمت خانه حرکت کردم.

دیدم یک  کارگر داشت از کوچه عبور میکرد با یک تلفن همراه در دستش. به ذهنم جرقه زد که اگر این کارگر اینترنت روی گوشیش داشته باشه میتونه بهم کمک کنه. نزدیکش رفتم و بهش گفتم دنبال مطلبی در مورد فلسطینیان هستم.

تلفن همراهش رو برداشت و گفت چند جمله بگم کافیه؟ گفتم بله عالیه. گفت

"از جمله مهمترین حوادثی که در زمان انتفاضه الاقصی روی داد ترور " رحبعام زئیفی " وزیر گردشگری وقت رژیم اشغالگر به دست مبارزان جبهه خلق برای آزادی فلسطین بود."

نتانیاهو  تجربه « آریل شارون » نخست وزیر اسبق اسرائیل در سال یورش به مسجدالاقصی و وقوع انتفاضه الاقصی در سال ۲۰۰۰ را تکرار می کند.

این دو جمله را یادداشت کردم و تشکر کردم و حرکت کردم. از جلوی یک مغازه رد میشدم. از تلویزیون مغازه خبری در مورد فلسطین پخش میشد. مشتاقانه وارد شدم و به اخبار گوش کردم و نوشتم :

نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز پنجشنبه تمامی دروازه ها و راه های منتهی به مسجد مبارک الاقصی را بستند و مانع از ورود نمازگزاران زیر 50 سال به این مسجد شدند. همچنین اقدام به شلیک گلوله های مشقی و بمب های حاوی گازهای اشک آور به سمت تحصن کنندگان در مسجد الاقصی کردند که سعی در مقابله با ورود شهرک نشینان یهودی به این مسجد را داشتند و باعث زخمی شدن شمار زیادی از افراد بی گناه شدند.

از اینجا حرکت کردم و کنار یک دکه روزنامه فروشی رد شدم. روزنامه همان روز را دیدم که عنوان بزرگ داشت " افزایش احتمال آتش بس، همزمان با کشیده شدن جنگ به "کرانه باختری "

تکه ای از قسمت روزنامه را نوشتم : " حمله جنگنده‌های صهیونیستی به بیمارستانی در غزه یک شهید و ۳۰ زخمی برجا گذاشت. به گزارش پایگاه اینترنتی "فلسطین الان"، در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به بیمارستان " محمد الدره " در غزه یک کودک دو ساله فلسطینی شهید شد و ۳۰ شهروند فلسطینی نیز زخمی شدند.

و در همان ستون خواندم که احزاب سیاسی از حمله به رستورانی در قاهره توسط بطری های آتش زا  اطلاع دادند.

با خواندن این مطلب یاد صحنه های ترور این کودکی 11 ساله در ذهنم مرور شد که در کنار پدرش در پشت یک مانع بتنی  در جنوب شهر غزه پناه گرفته بود.

وارد یک کتابفروشی شدم و به فروشنده گفتم به دنبال کتابی هستم با موضوع فلسطین. کتابی را به من نشان داد با موضوع غزه .

کتاب را باز کردم تکه ای از مطالب را خواندم :  انتفاضه دوم فلسطین در مقایسه با انتفاضه نخست شاهد درگیری های بیشتر و افزایش عملیات های نظامی و درگیری ها میان مقاومت فلسطین و ارتش صهیونیستی بود و بر اساس آمارهای رسمی دو طرف منجر به کشته شدن 4412   فلسطینی و زخمی شدن 48 هزار 322 نفر شد و در طرف مقابل نیز 1069 صهیونیست به هلاکت رسیده و 4500 نفر دیگر زخمی شدند.

در قسمت دیگری از کتاب:

هم زمان با عید قربان ، در پی تلاش مسلمانان فقیر برای به دست آوردن ته مانده گوشت و استخوان قربانی ها جمعیت زیادی ساعت ها در جلوی قصابی ها تجمع کردند.  محاصره اقتصادی و غذایی، مصادره زمین ، مسلمانان، قوانین نژادپرستانه و سخت گیرانه برای ماهی گیری و تجارت، حملات بوداییان و غارت اموال و کشتار مسلمانان، سیل های ویرانگر باعث آوارگی و فقر شدید مسلمانان روهینگیایی در میانمار شده است به گونه ای که برخی از مسلمانان از برگ درخت برای سیر کردن خود استفاده می کنند.

دیگه خوشحال و شادان از اینکه مطالب خیلی خوبی برا انشای خود آماده کرده بودم به سمت خانه رفتم و همه مطالب را بصورت مرتب و خلاصه در دفتر انشا نوشتم .

دوشنبه 28 دی 1394  1:50 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 shirdel2 fsmuosavi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon nargesza zaker7007
gholamreza
gholamreza
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 465

شعر در وصف آقا امام زمان(عج)

سال‌ها رفت و دلم در تب و تاب است هنوز 

نقش مستورى من نقش بر آب است هنوز 

به طرب حمل مکن سرخى رویم که ز هجر

قلب آکنده ز غم دیده پر آب است هنوز 

من کجا؟ یار کجا؟ طالع بیدار کجا 

من اسیر غم او، بخت به خواب است هنوز 

دامنش گیرم اگر لطف خدا یار شود 

لیک افسوس که این قصه سراب است هنوز 

سخت من طالب دیدار و تو غایب ز نظر 

ز آتش هجر تو این قلب کباب است هنوز 

همچو یک قطره آبیم به دریاى جهان

زندگى زودگذر، همچو حباب است هنوز 

«ناصر» از عشق تو آموخت سخن گفتن را 

زین سبب گفته او گوهر ناب است هنوز

شهبازی
دوشنبه 28 دی 1394  2:23 PM
تشکرات از این پست
rbahar91 shirdel2 salma57 fsmuosavi nargesza zaker7007
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

هرگز فكر نكن كه انقلاب فلسطينيان فقط خلاصه ميشود   در انتفاضه سنگ يا در انتفاضه دوم  ( انتفاضه الاقصي) ويا در انتفاضه سوم ويا  تنها مردم و یا كارگران كرانه باختري شركت داشتند نه بلكه    تمامی مسلمانان آزاده در داخل و یا خارج از فلسطین با هر سلاحی حتی در نماز آماده برای جنگ با صهیونیستها هستند وحتی نمازگزاران با اخلاص و با معرفت  در  مسجدمبارك الاقصي  هم بودند كه با بطريهاي آتش زا ميخواستند انتقام خون 4412 شهيدرا بگيرند

يادت مي آيد دشمن خون آشام   در  غزه وحيفا و ....يا همان  رژيم اشغالگر قدس با رهبرانی   همچو   آريل شارون خبيث و رجبعام زئيفي  ونتانياهو ملعون با مردم مظلوم فلسطین  چه كرد آنهااحزاب سياسي را نابود كردندگازهاي اشك آور زدند

وچه  مصادره زمين از مظلومان  كه نكرد  ونيز    دراعياد خاص و در عيد قربان ؛ قرباني كردن بيگناهان را رقم زدند و زخمي شدن صدها و يا هزاران نفر را براي نيل به هدفشان ثبت كردند .

و در اين راه نوزادان بسيار و  كودكان بي گناهي   همچون محمد الدوره راحتي در پشت ديوار بتني  كشتند وبه خاك و خون كشيدند

ولي دشمن بداند هرچند ظلم شما  تمامي ندارد ولي ما مسلمانان هم صاحب داريم صاحبي كه بزودي با  قدرت عظيمش به عون و مدد حضرت حق خواهد آمد او ميآيد هرچند كافران باور نداشته باشند .او مي آيد وزمين را پر از عدل خواهد كرد

جاء الحق و زهق الباطل ان الباطل كان زهوقا

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم

دوشنبه 28 دی 1394  2:59 PM
تشکرات از این پست
shirdel2 salma57 fsmuosavi nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon setareh_1373 rbahar91 nargesza zaker7007
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

نقل قول ravabet_rasekhoon

1-  داستانی کوتاه یا شعری به صورت (طنز ، تخییل ، واقعیت ، لطیفه  و خاطره .انشاء .نامه ....) را طوری بیان فرمایید که 22 کلمه قرمز ( این مقاله )در آن بکار رفته باشد .

سلام. خیلی طولانی میشه که.

او خواهد آمد چه ما آماده باشیم چه نباشیم ، پس طوری باشیم که وقتی آمد شرمنده نشویم  
اللهم عجل لولیک الفرج
دوشنبه 28 دی 1394  5:48 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon fsmuosavi nargesza zaker7007 ria1365
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول emamedavazdah

نقل قول ravabet_rasekhoon

سلام. خیلی طولانی میشه که.

با سلام و عرض ادب:

قاعدتا قرار بر این نیست همه ی طرح ها و جواب ها یک کلمه ای یا چند کلمه ای باشند لذا بر حسب علاقه دوستان این طرح هم  مخاطب خاص خودش را دارد.

به اطلاع شرکت کنندگان در این طرح می رسانیم به جهت اینکه این تاپیک مشتریان خاص خودش را دارد و وقت و زمان خاصی جهت چینش کلمات درآن وجود دارد به شرکت کنندگان عزیز 100 امتیاز تعلق میگیرد.

دوشنبه 28 دی 1394  8:10 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ayeneh salma57 rbahar91 zahra_53 fsmuosavi nargesza zaker7007 ria1365
asdfg_zxcvb11
asdfg_zxcvb11
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2460

همیشه با خودم فکر می کردم که چگونه فلسطینیان می خواهند دست خالی و فقط با به اصطلاح انتفاضه سنگ به جنگ رژیم اشغالگر قدس و سرکردگان و عمال سفاک و بی رحم آن مثل آریل شارون، نتانیاهو و رحبعام زئیفی بروند. چگونه می توان بر علیه مصادره زمین در غزه و کرانه باختری توسط رژیمی که از کشتن زنان و کودکان بی دفاع مثل محمد الدره و حتی نمازگزاران در مسجد مبارک الاقصی اباعی ندارد، ایستاد؟ آیا دادن بیش از 4412 شهید طی یک بار از سه بار انتفاضه الاقصی و زخمی شدن تعداد بیشتر آنها، کافی نبوده که مردم مظلوم فلسطین اقدام به آغاز انتفاضه سوم، کردند؟ مگر می شود که بطری های آتش زا در مقابل تجهیزات جنگی پیشرفته و کشنده که کوچکترین آنها گازهای اشک آور است،  کارگر افتند؟ آیا بهتر نبود که احزاب سیاسی با مذاکرات به اصظلاح صلح خود مانع از این قتل عام های مکرر آن هم با وجود حضور و نظارت به اصطلاح مجامع جهانی و بین المللی صلح و حقوق بشر، بشوند؟

تا اینکه وقایع تاسف آور و در عین حال تامل برانگیز عید قربان در سرزمین امن الهی، منا، آن هم در لوای یک حکومت مثلا اسلامی برای مسلملنان رخ داد، آن هم نه به خاطر هزاران مانع بتنی بلکه به خاطر موانع انسانی. حال متوجه شدم که وقتی یکی از امن ترین و بی دغدغه ترین سفرهای مذهبی مسلمانان که هم جنبه زیارتی و هم سیاحتی دارد، می تواند بیش تر از تعداد کشته شدگان و شهدای یکبار انتفاضه (طبق برخی از آمار حدود 4700 کشته در فاجعه منا)، خسارت جانی به بار بیاورد، پس همان بهتر که فلسطینیان با نثار خون و جان خود برای آزادی خاک غصب شده شان تلاش کنند. و ای کاش این همه هزینه برای رفتن به قربانگاه توسط مسلمانان به جای ریخته شدن در جیب نوچه های استکبار جهانی که خود را خادم حرم امن الهی می دانند صرف نجات مردمان مظلوم دنیا از جمله فلسطین شود. ای کاش و ای کاش و ....

سه شنبه 29 دی 1394  7:32 AM
تشکرات از این پست
salma57 rbahar91 fsmuosavi nargesza zaker7007 ravabet_rasekhoon
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

به نام خدا

فلسطینیان در نقاط و شهرهای کرانه باختری و باریکه غزه و در جریان انتفاضه خود چه در انتفاضه اول  (انتفاضه سنگ ) ، انتفاضه دوم (انتفاضه الاقصی )  ،  انتفاضه سوم ،  و ... نشان داده اند محکم و استوار جلو تجاوزکاران رژیم اشغالگر قدس ایستاده اند و سردمداران آنها مانند آریل شارون و نتانیاهو هیچ گاه نتوانستند به اهداف خود برسند

قشرهای مختلف مردم فلسطین از کارگر و کشاورز و زنان و کودکانی مانند محمد الدره از مقابله با آنها ابایی ندارند . گرچه این افراد خبیث به محمدالدره که در پشت یک مانع بتنی پناه گرفته بود رحم نکردند .

مردم بی سلاح با پرتاب سنگ ، بطری های آتش زا و ... به مقابله برخاسته اند . آنها از گازهای اشک آور ، گلوله های پلاستیکی ، گلوله های سربی هراسی ندارن . آنها از زخمی شدن و شهادت واهمه ای ندارند ومتاسفانه صهیونیست ها بی رحمانه به آنها می تازند و نمونه آن شهادت 4412 نفر در انتفاضه دوم بود . گرچه مبارزان  فلسطین نیز مکرر با کشتن غاصبان از جمله رجبعام زئیفی شادی را به مردم خود هدیه کرده اند .  

آنان از مصادره زمین های فلسطینیان و ویران کردن خانه های آنها ابایی ندارند .

بارها به صفوف نمازگزاران در مسجدمبارک  الاقصی حتی در عید قربان حمله کرده اند . بارها به غزه تاخته اند .

به دفعات با نقشه اختلاف بین رهبران احزاب سیاسی جلو آمده اند .

ولی آنها ره به جایی نبرده و به امید خدا به زودی قدس آزاد خواهد شد .

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

سه شنبه 29 دی 1394  10:47 AM
تشکرات از این پست
salma57 fsmuosavi ravabet_rasekhoon rbahar91 nargesza zaker7007
mamadbayat
mamadbayat
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 167

پاسخ به: راویان 50 امتیازی

رژیم اشغالگر قدس با حمله به غزه ،مصادره زمین ،کمک گرفتن ازاحزاب سیاسی وحضورجنایتکارانی چون آریل شارون ،نتانیاهو ،رحبعام زئیفی نمی تواند یاد وخاطره انتفاضه سنگ، انتفاضه الاقصی، انتفاضه سوم را از یاد مردم دنیاو فلسطینیان کرانه باختری ببرد.
روح پاک 4412شهیدودانش آموزمحمد الداره مانند مانع بتنی و بطری های آتش زاتوانست از زخمی شدن وشهادت صدها کارگرو نمازگزاران که در مسجد مبارک الاقصی نماز عید قربان می خواندند شود.واین خود مانند گازهای اشک آوری بود به چشم اسرائیل.

سه شنبه 29 دی 1394  11:56 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon rbahar91 nargesza zaker7007
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

خاطره واقعی با نمک طنز/ (دعوای جدی  کارگران)

یک روز تابستان چند روز مانده به عید قربان رفتم میدان کارگر که برم سرکار حقیقتش کارگر ساده ساختمانی بودم  روزی 300 تومان دستمزد میدادند فصل گرما بود و زمان برنج کاری  ، کارگرای افغانی زیادی هم اومده بودند چون برنج کارای خوبی هستندتا غروب سرکمر راه میرند و نفس نمی کشن و هر دستمزدی هم بهشون بدهند قبول می کنندو اعتراض نمی کنند. افغانی ها یکطرف میدان(چپ) و ایرانی ها ا در طرف (راست) دیگر میدان می ایستند. کسانی برای بردن کارگر به میدان می آمدند بیشتر افغانی ها را می بردند و به ایرانی ها  حتی نگاه هم نمی کردند . این وضعیت تا چند روز ادامه داشت چون برنج کاری یکماه طول میکشه  بالاخره حوصله ایرانی ها  به سر رسید ساعت 7 صبح  انتفاضه  سنگ(انتفاضه اول) شروع شد . ناگفته نماند تمام سلاح های دو طرف  سرد بود مثل بیل و داس و کلنگ و کول پشتی لباس کارگری و حتی چاقو... این انقلاب سنک  که یک طرفش فلسطینیها (کارگران ایرانی )بودند  وطرف دیگر رژیم اشغالگر قدس (کارگران افغانی) چندین سال ادامه داشت من سا ل بعد هم توفیق داشتم در انتفاضه دوم(انتفاضه الاقصی) خدمت کنم باور کنید دست شکست سر شکست یک عده ای زخمی شدند کار به دادگاه و پاسگاه کشید و نیروی انتظامی هم دخالت کرد . علت انتفاضه دوم این بود که یک صاحب کاری به نام(آریل شارون) اومد چند کارگر افغانی را بردکه کنار مسجد المبارک الاقصی   همانجایی که نمازگزاران نمار می خوانند برنج بکاره  به نظر میاد این ملک را باباش از انگلیسیا براش خریده بود خریده  بود  از چند دقیقه دیدم یک صاحب کار دیگه(رحبعام زئیفی)با کمال وقاحت اومد  چند افغانی را برد که توی  نوار غزه که ملک پدریش هست  برنج بکاره  طولی نکشید  دیدم سر کله سومی بنام نتانیاهو پیدا شد و چند افغانی را به مقصد (کرانه باختری که از جد بزرگش اسحاق رابین به ارث برده ،همون کسی که به مصادره زمین شهرت زیادی دارده ) سوار کرد که دیگه مهلتش ندادند رحمت به شما و کتک به راننده ماشین که همون نتانیاهو باشه بعد مانع بتنی گذاشتند جلوی ماشینش که حرکت نکنه شلوغ که شد  زنگ زدند به 4412 که درگیری شده حدود ده دقیقه طول کشید تا نیروی انتظامی  و امنیتی رسید با گاز اشک آور  به دنبال  کارگرهای ایرانی و افغانی که  با داس و بیل و کلنک و سنگ و بطری آتش زا  به جون هم افتاده بودند افتاد  القصه من هم اون روزا با کیسه لباس کارگریم جز احزاب سیاسی میدان کارگرشده بودم بخاطر اینکه جایگاهمو از دست ندم  و روز بعد بتونم برم برنج کاری(روزی 2000 تومان بود) کنار کشیدم ( حقیقتش ترسیدم و فرار را بر قرار ترجیح دادم) (یادم رفت بگم ساعت 6 و نیم تو این یکماه می رفتم میدان حاضری میزدم  اخزاب سیاسی فعالی داشتیم تو میدان کارگر متاسفانه این گروه هم به تاریخ پیوست یاد اون بچه های سحر خیر بخیر) الان که مشغول  نوشتن این مطلب هستم  20 سال از اون روزا میگذره شنیدم انتفاضه سوم هم بوجود آمده که متاسفانه من اونجا نبودم تا با همرزمای ایرانیم اونجا بجنکم. حیف شد نبودید سرعت فرار کردن منو  مشاهده نماید .باور کنید  50 کیلومتر در ساعت سرعت کمی نیست.

نتیجه : این جمله آخر هم را جدای از مزاخ و شوخی عرض می کنم اگر در شهرهایی که افغانی ها زیاد هستند.  دخالت نیروهای امنیتی مثل نیروی انتظامی سپاه و نباشد . خدا میداند این افغانی ها چه ادعاهایی دارند آنوقت ما هم مثل فلسطین و اسرائیل باید  چندین شهید همانند محمد الدره  را  برای دفاع از وطن داشتیم.

/یکروز رفته بودم نانوایی یک افغانی با یک لر بختیاری دعواش شده بود اون افغانیه به لره میگفت کی به شما گفته بیاد اصفهان شما برید مملکت خودتون ....آدم چی بگه . یادش بخییر  

سه شنبه 29 دی 1394  1:07 PM
تشکرات از این پست
salma57 rbahar91 nargesza zaker7007 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

سلام

ببخشید این مسابقه تا کی وقت داره؟

خیلی ممنون

سه شنبه 29 دی 1394  2:03 PM
تشکرات از این پست
salma57 zaker7007
amirreza781128
amirreza781128
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

سلام شرایطش یه ذره سخت نیست

سه شنبه 29 دی 1394  5:09 PM
تشکرات از این پست
salma57 nargesza zaker7007 ravabet_rasekhoon
lotfi64431
lotfi64431
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1527

وقتی به کشور فلسطین فکر میکنم که  رژیم اشغالگر قدس  چه به سرشان آورده خوشحال میشوم از اینکه مبارزان چبهه خلق بخاطر آزادی فلسطین رحبعام زئیفی را ترور کردند  . در ذهنم غزهمصادره زمین -  حمله احزاب سیاسی به رستورانی در قاهره توسط بطریهای آتش زا – تجمع مسلمانان فقیر برای ته مانده گوشت قربانی جلوی قصابی ها در عید قربان  مرور میشود  و دلم بدرد می آید یاد  روزهای انتفاضه الاقصی وصحنه پناه گرفتن محمد الدره در پشت مانع بتنی  و شهید شدنش در آغوش پدرش  لعنت خدا را به آریل شارون و نتانیاهو میفرستم  و  زمانی که نظامیان اسرائیل تمام راههای منتهی به مسجدمبارک الاقصی را بستند و مانع ورود نمازگزاران  به مسجد شدند  گلوله های مشقی و گاز های اشک آور بسمت تحصن کنندگان  شلیک کردند و موجب زخمی شدن عده زیادی از افراد بیگناه شدند فلسطینیان  در انتفاضه سنگ کوتاه نیامدند در هر شغل و مقامی که بودند از کارگر گرفته تا بالا تر  ودر انتفاضه دوم 4412 شهید دادند  دست بردار نبودند و انتفاضه سوم  را انجام دادند

روزنامه ها نوشتند که افزایش احتمال آتش بس ، همزمان با کشیده شدن جنگ به کرانه باختری

باشد که شاهد جنگ و خونریزی در هیچ جای دنیا نباشیم و به امید پیروزی همیشگی حق بر باطل

سه شنبه 29 دی 1394  6:56 PM
تشکرات از این پست
salma57 nargesza ravabet_rasekhoon
zaker7007
zaker7007
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2796

در کشور فلسطین، فلسطینیان که در انتفاضه سنگ با رژیم اشغالگر قدس که با چنگ و دندان و با بطری های آتش زا ماشین های زرهی را به آتش می کشند.

سربازان با گازهای اشک آور قصد بر این دارند انتفاضه الاقصی و همچنین انتفاضه سوم را سرکوب کنند.

مردمان فلسطینی حتی کارگر و نمازگزاران پیر در غزه و کرانه باختری  با زخمی شدن در زیر ضربه های اسلحه دوام آورده و در مسجد مبارک الاقصی نماز می گزارند.

هرساله فلسطینیان عید قربان را با شهید دادنشان ادا می کنند.

رژیم اشغالگر قدس به دستور نتانیاهو و با نظارت رحبعام زئیفی به مصادره زمین و ایجاد مانع بتنی و تقسیم کشور می خواهند هویت کشور فلسطین را از بین ببرند که در این میان احزاب سیاسی کاری جز نظاره کردن ندارند.

با شهادت محمدالدره در آغوش پدر و 4412  شهید دیگر خونشان در زمین جاری شد اما روی زمین نخواهد ماند.

آریل شارون به درک واصل شد نتانیاهو نیز به درک واصل خواهد شد.

...امضا؟؟هیچــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

وبلاگ یا حسیــن مظلوم

وبلاگ محبان مهـــــدی عج

وبلاگ مدافعان حرم

سه شنبه 29 دی 1394  11:18 PM
تشکرات از این پست
salma57 setareh_1373 nargesza ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها