امروز زنگ انشا معلم یک موضوع جدید برامون نوشت روی تخته : "فلسطینیان ، انتفاضه سنگ و انتفاضه الاقصی و انتفاضه سوم"
در نگاه اول به نظرم این یک سوال امتحانی بود تا موضوع انشاء. فقط از موضوع انشاء کلمه فلسطینیان برام خیلی آشنا بود. حالا دیگه چه کار میتونستم انجام بدم.
چون علاقه زیادی به نوشتن انشا دارم دیگر نمیتوانستم صبر کنم تا به خانه برسم و از پدر مادرم بپرسمو ازشون کمک بخوام . زنگ مدرسه به صدا در اومد و به سمت خانه حرکت کردم.
دیدم یک کارگر داشت از کوچه عبور میکرد با یک تلفن همراه در دستش. به ذهنم جرقه زد که اگر این کارگر اینترنت روی گوشیش داشته باشه میتونه بهم کمک کنه. نزدیکش رفتم و بهش گفتم دنبال مطلبی در مورد فلسطینیان هستم.
تلفن همراهش رو برداشت و گفت چند جمله بگم کافیه؟ گفتم بله عالیه. گفت
"از جمله مهمترین حوادثی که در زمان انتفاضه الاقصی روی داد ترور " رحبعام زئیفی " وزیر گردشگری وقت رژیم اشغالگر به دست مبارزان جبهه خلق برای آزادی فلسطین بود."
نتانیاهو تجربه « آریل شارون » نخست وزیر اسبق اسرائیل در سال یورش به مسجدالاقصی و وقوع انتفاضه الاقصی در سال ۲۰۰۰ را تکرار می کند.
این دو جمله را یادداشت کردم و تشکر کردم و حرکت کردم. از جلوی یک مغازه رد میشدم. از تلویزیون مغازه خبری در مورد فلسطین پخش میشد. مشتاقانه وارد شدم و به اخبار گوش کردم و نوشتم :
نظامیان رژیم صهیونیستی صبح امروز پنجشنبه تمامی دروازه ها و راه های منتهی به مسجد مبارک الاقصی را بستند و مانع از ورود نمازگزاران زیر 50 سال به این مسجد شدند. همچنین اقدام به شلیک گلوله های مشقی و بمب های حاوی گازهای اشک آور به سمت تحصن کنندگان در مسجد الاقصی کردند که سعی در مقابله با ورود شهرک نشینان یهودی به این مسجد را داشتند و باعث زخمی شدن شمار زیادی از افراد بی گناه شدند.
از اینجا حرکت کردم و کنار یک دکه روزنامه فروشی رد شدم. روزنامه همان روز را دیدم که عنوان بزرگ داشت " افزایش احتمال آتش بس، همزمان با کشیده شدن جنگ به "کرانه باختری "
تکه ای از قسمت روزنامه را نوشتم : " حمله جنگندههای صهیونیستی به بیمارستانی در غزه یک شهید و ۳۰ زخمی برجا گذاشت. به گزارش پایگاه اینترنتی "فلسطین الان"، در حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی به بیمارستان " محمد الدره " در غزه یک کودک دو ساله فلسطینی شهید شد و ۳۰ شهروند فلسطینی نیز زخمی شدند.
و در همان ستون خواندم که احزاب سیاسی از حمله به رستورانی در قاهره توسط بطری های آتش زا اطلاع دادند.
با خواندن این مطلب یاد صحنه های ترور این کودکی 11 ساله در ذهنم مرور شد که در کنار پدرش در پشت یک مانع بتنی در جنوب شهر غزه پناه گرفته بود.
وارد یک کتابفروشی شدم و به فروشنده گفتم به دنبال کتابی هستم با موضوع فلسطین. کتابی را به من نشان داد با موضوع غزه .
کتاب را باز کردم تکه ای از مطالب را خواندم : انتفاضه دوم فلسطین در مقایسه با انتفاضه نخست شاهد درگیری های بیشتر و افزایش عملیات های نظامی و درگیری ها میان مقاومت فلسطین و ارتش صهیونیستی بود و بر اساس آمارهای رسمی دو طرف منجر به کشته شدن 4412 فلسطینی و زخمی شدن 48 هزار 322 نفر شد و در طرف مقابل نیز 1069 صهیونیست به هلاکت رسیده و 4500 نفر دیگر زخمی شدند.
در قسمت دیگری از کتاب:
هم زمان با عید قربان ، در پی تلاش مسلمانان فقیر برای به دست آوردن ته مانده گوشت و استخوان قربانی ها جمعیت زیادی ساعت ها در جلوی قصابی ها تجمع کردند. محاصره اقتصادی و غذایی، مصادره زمین ، مسلمانان، قوانین نژادپرستانه و سخت گیرانه برای ماهی گیری و تجارت، حملات بوداییان و غارت اموال و کشتار مسلمانان، سیل های ویرانگر باعث آوارگی و فقر شدید مسلمانان روهینگیایی در میانمار شده است به گونه ای که برخی از مسلمانان از برگ درخت برای سیر کردن خود استفاده می کنند.
دیگه خوشحال و شادان از اینکه مطالب خیلی خوبی برا انشای خود آماده کرده بودم به سمت خانه رفتم و همه مطالب را بصورت مرتب و خلاصه در دفتر انشا نوشتم .