0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

عشق های نامتعارف
با توجه به برنامه ریزی های انجام شده نسخه اصلی فیلم«نیمه شب اتفاق افتاد»  تا دو هفته دیگر آماده نمایش می شود و امیدوارم اولین نمایش این اثر سینمایی در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر باشد. در این فیلم سینمایی رویا نونهالی در کنار حامد بهداد به ایفای نقش می پردازد «نیمه شب اتفاق افتاد» داستان عشق های نامتعارف از عروسی تا عزاست.

فیلمبرداری در سکوت
فیلم سینمایی «آنها» پس از 50 جلسه فیلمبرداری در اصفهان و در سکوت خبری به پایان رسید .در خلاصه داستان این فیلم آمده است: آنها می خواهند به گونه ای زندگی کنند تا شبیه دیگران نباشند! شبنم مقدمی، سمیرا حسن پور و  هدی زین العابدین شخصیت های سه زن محوری این فیلم را نقش آفرینی می کنند.

فیلمی برای خشکسالی
داریوش فرهنگ گفت: با دعوت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و شبکه هامون به‌دنبال ساخت اثری با موضوع خشکسالی در استان سیستان و بلوچستان هستم. وی گفت: برگزاری جشنواره «گزارش یک نگرانی» با رویکرد و اهدافی که دنبال می کند اتفاق خوبی است، بایداز طریق فضای مجازی، فرهنگ استفاده صحیح از آب را ترویج دهیم.

حمایت از کودکان بیمار
تصویربرداری فیلم «باز باران» به سفارش موسسه خیریه «باز باران» حامی کودکان بیمار نقص ایمنی اولیه، به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین محمدخانی 17 آذر ماه آغاز می‌شود. در فیلم سینمایی «باز باران»؛ سعید داخ، شیما محمدی، ارسطو خوشرزم، علی عامل هاشمی، مهتاب امین الرعایا، ستایش مرادی، الناز شاهوردی و شیوا فرجی حضور دارند.

پایان ممنوعیت
دوران ممنوعیت سید علی ضیاء در تلویزیون به پایان می‌رسد و این مجری جوان به‌زودی به آنتن تلویزیون بازمی‌گردد. علی‌ اصغر پورمحمدی این خبر را تایید کرده است. احتمال می‌رود بازگشت سید علی ضیاء به تلویزیون با اجرای ویژه برنامه «شب یلدا» در شبکه اول اتفاق بیفتد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 18 آذر 1394  7:48 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاواکنش به یک بحران  جدی
رسول صدرعاملی تاکید کرد بحران بی آبی در چند سال اخیر به وجود نیامده بلکه حاصل یک دوران طولانی بی توجهی است.  وی گفت: برایم اتفاق دردناکی است هنگامی که به زادگاهم اصفهان می روم با زاینده رودی مواجه می شوم که خشک و خالی است. کم آبی اتفاقی تلخ  و فراتر از یک دغدغه است .

پاسخ به:چهره ها و خبر هاروایتگر عشق های نامتعارف
ستاره اسکندری امسال با فیلم جدیدتینا پاکروان با عنوان«نیمه شب اتفاق افتاد» میهمان جشنواره فجر خواهد شد. این فیلم روایتگرعشق های نامتعارف از عروسی تا عزاست وفیلم نامه آن را طلا معتضدی نوشته است. رویا نونهالی، حامد بهداد، گوهر خیراندیش، آتیلا پسیانی و شقایق فراهانی نقش های دیگر این پروژه را بر عهده دارند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسرنوشت قطعی خندوانه
رامبد جوان درباره  ادامه ساخت برنامه «خندوانه» اعلام کرد نمی تواند این برنامه را به پس از ایام عزاداری برساند. وی گفت :الان در گیر فیلم جدیدم با عنوان «نگار» هستم و به یقین نمی توانم تمام وقت در اختیار «خندوانه» باشم . پس چه فیلم بسازم چه نسازم «خندوانه» نمی تواند آماده پخش شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادر چند قدمی اکران
 ویشکا آسایش با فیلم «در مدت معلوم»  به کارگردانی وحید امیرخانی در چند قدمی اکران است . این فیلم پس از« پدر آن دیگری»  ید ا. . . صمدی به نمایش در خواهد آمدو یکی از فیلم های پر بازیگری است که هومن سیدی، اکبر عبدی و جواد عزتی  از جمله بازیگران نقش اصلی آن  هستند .

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپر کردن فرم فجر
فیلم جدید پژمان بازغی با عنوان« هلن »در مراحله ساخت موسیقی و صداگذاری قرار دارد وفرم حضور در جشنواره فجر امسال را پر کرده است. این فیلم به کارگردانی علی اکبر ثقفی مضمونی اجتماعی دارد و داستان دختری را روایت می کندکه در برخورد با خانواده اش دچار چالش های جدی می شود.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 22 آذر 1394  7:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هابیمار استاندارد شده
بهرام توکلی و سعید آقاخانی سریال «بیمار استاندارد شده» را برای نوروز 95 می نویسند. سیناپس این سریال در حال نگارش است و پیش بینی می شود نگارش فیلمنامه تا پایان دی ماه به اتمام برسد. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هانخستین "سه شو" این هفته
اولین قسمت برنامه «سه شو» روز پنجشنبه 26 آذر ساعت 20 پخش می شود و قسمت دوم نیز روز جمعه پخش می شود. «سه شو» نگاهی طنزگونه به موضوعات و آسیب های اجتماعی جامعه دارد جواد رضویان، مهران غفوریان و بیژن بنفشه‌خواه به عنوان مجری‌بازیگر برنامه انتخاب شدند و رضا شفیعی‌جم و الیکا عبدالرزاقی بازیگران بخش نمایشی این برنامه هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاانتخاب برای نفس
هدایت هاشمی و محمود عزیزی از بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون به عنوان بازیگران جدید سریال «نفس» به کارگردانی جلیل سامان انتخاب شدند. این اثر به کارگردانی جلیل سامان از چهارم شهریور ماه در مرحله پیش تولید به سر می‌برد و تاکنون حضور برخی از بازیگران در آن قطعی شده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هااولین سریال شبکه نسیم
اولین سریال شبکه نسیم با نام «حالت خاص» و به کارگردانی «افشین اربابی»  و بازی ملیکا شریفی نیابه زودی از این شبکه پخش می شود. «حالت خاص» داستان آسایشگاهی خصوصی و بی رونق است که با ورود یک روانپزشک و همکاری سایر کارکنان آن دستخوش تحولاتی مثبت می شود. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هاانتخاب نوروزی
ایرج محمدی تهیه کننده سریال نوروزی شبکه دو سیما از انتخاب بازیگران سریال «زعفرانی» خبر داد. ایرج محمدی تهیه کننده سریال نوروزی «زعفرانی» گفت:  مهدی هاشمی، مهران احمدی و ستاره اسکندری برای ایفای نقش در سریال نوروزی «زعفرانی» انتخاب شدند. هر سه این بازیگران، ایفاگر نقش های اصلی سریال «زعفرانی» هستند و به مرور قرار است تا بازیگران دیگری نیز به این فهرست اضافه شوند.

دوشنبه 23 آذر 1394  8:32 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هابه دنبال بازیگر زن
کیانوش عیاری نویسنده و کارگردان سینمای ایران این روزها مشغول مراحل پیش تولید و تست گریم پروژه سینمایی «کاناپه» است، فیلمی که قرار است بعد از ۵ سال بسازد.عیاری برای بازیگر زن جوان فیلم در فاصله سنی 22 تا 27 سال فراخوان بازیگری داده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپایان فیلمبرداری در خیابان
 فیلمبرداری «کفش هایم کو»پس از ۳۴ جلسه شامگاه ۲۱ آذرماه با فیلمبرداری سکانس های خیابانی با حضور مجید مظفری به پایان رسید.رضا کیانیان، رویا نونهالی، مجید مظفری و شقایق فراهانی بازیگرانی هستند که در «کفش هایم کو؟» که فیلمی در ارتباط با تبعات مهاجرت و بیماری آلزایمراست مقابل دوربین علیرضا زرین دست رفتند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هارقابت انتخاباتی
 حضور برزو ارجمند، بهاره رهنما، متین ستوده، علیرضا جلالی تبار، شهرام عبدلی و علی دهکردی در مینی سریال "غیرعلنی" قطعی شده است و با اضافه شدن چند بازیگر دیگر، این مینی سریال کلید می خورد.داستان مربوط به رقابت انتخاباتی سه جوان است که یکی از آن ها عشق به یک دختر را در دل دارد و پیروزی خود در انتخابات را به منزله اثبات خود به خانواده دختر می داند اما در این مسیر دچار چالش هایی می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هایک سه بعدی کودک
«جنجال در عروسی» فیلمی سه بعدی در ژانر کودک و نوجوان با بازی علیرضا خمسه ومحصول مشترک ایران و فرانسه است. در خلاصه داستان آمده است: «در یک مراسم عروسی کودکان را به محل برگزاری جشن راه نمی دهند. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هامشکل در آستانه میانسالی
«به دنیا آمدن» از آثار قابل توجه این  دوره از جشنواره فجر، هم اکنون در مراحل میکس نهایی قرار دارد.هدایت هاشمی، الهام کردا ،بهناز جعفری و نیکی نصیریان بازیگران این فیلم هستند.در خلاصه داستان آمده است: زن و شوهری در آستانه میانسالی برای ادامه مسیر زندگی شان با یکدیگر دچار مشکل می شوند.

سه شنبه 24 آذر 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسفر به کوبا
عباس کیارستمی در گفت و گویی با «ایندی وایر» از برنامه های آینده اش سخن گفت. کیارستمی قرار است در ماه فوریه راهی کوبا  شود تا در کارگاه های آموزش فیلمسازی که برای کارگردان های آینده برگزار می شود شرکت کند. این نشریه  می افزاید: با وجود مقاومت کیارستمی در برابر پذیرش جایگاه معلمی، طبیعی است چیزهای زیادی برای آموختن از کیارستمی وجود داشته باشد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاعشق و بدبختی در تئاتر
شامگاه22 آذر، نمایش «کمدی اتفاقات» به کارگردانی میثم عبدی با حضور داریوش اسدزاده در تئاتر باران افتتاح شد. پس از اجرای این نمایش 65 دقیقه ای، داریوش اسدزاده چتر باران را به رسم همیشگی گشود و عنوان کرد: 72 سال پیش وارد هنر تئاتر شده ام. با این هنر عاشق و بدبخت شده ام.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها زمستان در پشت بام تهران
مجموعه تلویزیونی «پشت بام تهران» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و با بازی کامبیز دیرباز، آزاده صمدی و ثریا قاسمی که از اواسط تابستان امسال کلید خورده است، همچنان مراحل تصویربرداری را سپری می کند. پخش سریال از اوایل فصل زمستان در شبکه یک سیما آغاز خواهد شد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هایادی از استاد
پرستو صالحی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، یاد و خاطره انوشیروان ارجمند را با عکسی زنده نگه داشت و نوشت: یک سال گذشت. . . استاد انوشیروان ارجمند پدر برزو و بهار و عمو انوش خیلی از ماها. . . دلمون برات تنگ شده و تا همیشه و همیشه به یادت خواهیم بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپرستاران ایرانی
مجموعه داستانی پرستاران با همکاری مرکز نمایش سیما و وزارت بهداشت در 5٢ قسمت تولید می شود. علیرضا افخمی؛ کارگردانی و نویسندگی و داود هاشمی؛ تهیه کنندگی این مجموعه را برعهده دارند. مجموعه داستانی پرستاران از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

چهارشنبه 25 آذر 1394  7:56 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحمایت فردوسی‌پور از «شهرزاد»
عادل فردوسی‌پور به اعتراض کرمانی‌ها به سریال «شهرزاد» اشاره کرد و از همه مردم خواست که در مقابل شوخی‌ها موضع‌گیری نکنند.فردوسی‌پور در برنامه «90» با اشاره به مجموعه «شهرزاد» یادآور شد: من خودم کرمانی هستم و به نظرم همه‌ ما باید جنبه انتقادپذیری و تأمل و تحمل بالایی داشته باشیم و اگر هم انتقادی می‌شود بدون سخت‌گیری آن را بپذیریم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاواکنش به خاطر کیومرث
کیومرث پوراحمد درباره‌ مستندی که از خودش ساخته شده است،اظهارنظر کرد.فیلم مستند «به خاطر کیومرث» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سیدمازیار هاشمی پنجشنبه 26 آذرماه ساعت 21:30 در سالن شماره یک سینمافلسطین به روی پرده خواهد رفت.این فیلم که زندگی کیومرث پوراحمد کارگردان سینما را روایت می‌کند در نهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقت حضور دارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامتفاوت در جشنواره
«مالیخولیا» به کارگردانی مرتضی آتش‌ زمزم با بازی لیلا اوتادی، محمدرضا هدایتی ولاله اسکندری به آخرین روزهای فیلمبرداری خود در شهر اصفهان رسید و با پایان فیلمبرداری، مراحل فنی آن آغاز می‌شود.نخستین اکران «مالیخولیا» در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجرخواهد بودو در این صورت، علاقه مندان به سینما شاهد یکی از متفاوت‌ترین فیلم‌های جشنواره فجر امسال خواهند بود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاوودی آلن در تهران
نمایش «این آب آشامیدنی نیست» نوشته وودی آلن با ترجمه نگار شاطریان از 14 دی‌ماه هر شب در تالار حافظ به روی صحنه می‌رود.داوود بنی‌اردلان کارگردانی این نمایش را برعهده دارد و عزت مهرآوران وسپند امیر سلیمانی در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.«این آب آشامیدنی نیست» نخستین تجربه‌ نمایشنامه‌نویسی وودی آلن در برادوی است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانقطه کور جشنواره
فیلم سینمایی «نقطه کور» که عنوان سومین ساخته بلند سینمایی مهدی گلستانه پس از «نازنین» و «دردسر بزرگ» محسوب می‌شود، آماده نمایش شد. محمدرضا فروتن، هانیه توسلی و شقایق فراهانی در «نقطه کور» ‌به ایفای نقش پرداخته‌اند. این فیلم به ماجرای فردی به نام خسرو می پردازدکه 23 روز را بر پهنه دریا و به دور از خانواده گذرانده است. «نقطه کور» تحویل دبیرخانه جشنواره شده است.

پنج شنبه 26 آذر 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاتئاتر به جای سینما
داریوش مهرجویی از تابستان امسال به دنبال ساخت فیلم سنتوری مرد پاییزی بود وقرار بود بهرام رادان و محسن چاووشی بازی کنند اما حضور هر دو منتفی شد و مهرجویی مرداد ماه امسال اعلام کرد که لیلا حاتمی و حامد بهداد در فیلم بازی می کنند. با این حال فیلمبرداری شروع نشد و مهرجویی به جای آن تئا تر غرب واقعی را در پردیس سینمایی کوروش روی صحنه برد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشیر در زنجیر
با اضافه شدن کامران تفتی و پردیس افکاری به نمایش «شیر در زنجیر»،گروه بازیگران این نمایش تکمیل شد.نمایش «شیر در زنجیر» به کارگردانی محسن معینی از هشتم دی ماه در حوزه هنری آماده می شود. در خلاصه داستان نمایش آمده:«من جز خون و قهوه، فیلم هم خیلی دوست دارم؛فیلم روی پرده عریض و نه تو تلویزیون های کوچک.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادختری در راه جشنواره
فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی و تهیه کنندگی علی اکبر ثقفی به دبیرخانه جشنواره فیلم فجر تحویل داده شد.این فیلم روایتگر داستان دختری است که با خانواده اش دچار چالش هایی می شود.روشنک گرامی، پژمان بازغی، امین حیایی و رویا نونهالی بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها"نفس" پس از شیار 143
نرگس آبیار که با فیلم «شیار ۱۴۳» در سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور داشت، امسال فیلم «نفس» را به دفتر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر تحویل داد.فیلم سینمایی «نفس» زندگی خانواده ای بین سال های ۵۷ تا ۶۰ را روایت می کند.مهران احمدی بازیگری که پیش از این در "شیار۱۴۳" هم سابقه همکاری با آبیار را داشت در مرکزیت داستان قرار دارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادوسال با معمای شاه
حدیث فولادوند درباره زمان همکاری با معمای شاه، اعلام کرد: آخرین حضورم در این پروژه اسفند سال 1393 بود ولی در کل به مدت دو سال است که جسته و گریخته با پروژه «معمای شاه» همکاری داشتم. درحال حاضر هم کار جدیدی برای تلویزیون ندارم اما قرار است به زودی یک کار سینمایی جدید داشته باشم.

شنبه 28 آذر 1394  7:39 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هابازی نیکلاس کیج در بید مجنون
پرویز پرستویی با بیان خاطره‌ای از بازی در فیلم «بید مجنون» گفت: برای بازی در فیلم «بید مجنون» مجیدی در توضیح نقشم گفت:شخصی است که نابیناست و بینا می شود و دوباره نابینا می شود. پس از پاسخ مثبت من مجیدی گفت:« به من گفته‌اند اگر خارج از ایران این فیلم را بسازی نیکلاس کیج بازی خواهد کرد».

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسریالی رمضانی
مجموعه تلویزیونی «سنگ پا» به کارگردانی سیروس مقدم برای پخش در ماه مبارک رمضان ساخته می شود. «الهام غفوری» که تهیه کنندگی مجموعه «سنگ پا» را برعهده دارد، گفت: در حال حاضر صحبت هایی برای ساخت این سریال با شبکه یک انجام شده است . 

پاسخ به:چهره ها و خبر هاترجمه ای نیمه کاره
نیکی کریمی که قرار است فیلمی را به کارگردانی کامبوزیا پرتوی تهیه کند درباره فعالیت آینده اش اظهار کرد: فعلا در حال کار روی طرحی هستم. یکی دو پیشنهاد بازیگری هم دارم اما فعلاً در مرحله‌ خواندن فیلمنامه هستم .یک ترجمه‌ نیمه کاره دارم که امسال فرصت نکردم تمامش کنم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هانامه به پوتین
حسام نواب صفوی با گذاشتن عکسی از ولادیمیر پوتین و جملاتی به نقل از او که خطاب به مردم روسیه گفته: «. . . اگر دنبال خوشی های زودگذر و بی‌فایده هستید به ترکیه سفر کنید و پولتان را در شکم قاتلان فرزندان‌تان بریزید، اما اگر به دنبال فرهنگی چند هزارساله و آرامش روح خویش هستید، قطعا باید به ایران سفر کنید. این توصیه من به شماست. » اظهار کرد : معتقد است که خواه پوتین نامه او را خوانده باشد یا نخوانده باشد او جواب نامه اش را گرفته است. 

پاسخ به:چهره ها و خبر هاجواب نامه دانش آموزان خراسان شمالی
مهراوه شریفی‌نیا با نوشتن نامه ای به محبت دانش‌آموزان یک روستای مرزی در استان خراسان شمالی پاسخ داد. مژده لواسانی، مجری صدا و سیما با انتشار مطلبی از خوشحالی دانش‌آموزان روستایی نوشت که پاسخ محبتشان را با دریافت نامه ای از جانب مهراوه شریفی‌نیا گرفتند. این دانش آموزان از علاقه خود به کیمیا نوشته بودند.

یک شنبه 29 آذر 1394  7:36 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هادر گیری در کوچه بی نام
فیلم «کوچه بی نام» با بازی فرهاد اصلانی به زودی در سینماهای کشور اکران می شود.  جدید ترین ساخته هاتف علیمردانی داستان دو خانواده است که در محله های جنوب شهر تهران زندگی می کنند و درگیر اتفاقاتی می شوند. فرشته صدرعرفایی، امیر آقایی، باران کوثری و پانته آ بهرام،  دیگر بازیگران این فیلم هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاآدم هایی از همین سرزمین
 لیندا کیانی ماه آینده با سریال «پشت بام تهران» بهرنگ توفیقی میهمان شبکه یک سیما می شود. این سریال مضمونی اجتماعی دارد و در خلاصه داستان آن آمده است: آدم هایی از همین سرزمین در شرایط و روابط دشوار، سر راه هم قرار گرفته اند و این برخورد، زندگی آنان را دستخوش تغییراتی می‌کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاافسانه شکارچیان گرگ
 مهدی نادری فیلم جدیدش«افسانه شکارچیان گرگ» را برای حضور در جشنواره فجر آماده  نمایش می کند. این فیلم روایت یک شکارچی گرگ و برداشتی از افسانه های شرقی است که در فضایی بی زمان و مکان به ریشه های خشونت و افراطی‌گری می‌پردازد. «افسانه شکارچیان گرگ» تاکنون درخواست هایی برای حضور در جشنواره های بین المللی داشته است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاحضور در دادسرا
گروه سازنده سریال «پریا» که برای شبکه سه ساخته می شود به دادسرا می‌روند و قصه را در آن جا پیش می برند. لادن مستوفی در این سریال ایفاگر نقش محوری یعنی پریا است که با وجود داشتن دو فرزند از همسرش جدا و برای ادامه تحصیل عازم خارج از کشور می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها روایت نبرد خلیج فارس
بهمن دان قصد دارد فیلم «نبرد خلیج فارس» را با موضوع رشادت های نیروی دریایی در دوران دفاع مقدس بسازد. وی گفت: داستان این پروژه درباره سکوهای نفتی ایران و حمله ناو آمریکا در روزهای پایانی جنگ ایران و عراق به سکوهای نفتی ایران است. سال ها روی داستان این فیلم نامه کار کرده ام .

دوشنبه 30 آذر 1394  7:29 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها آماده کردن بادیگارد برای فجر
نسخه نهایی «بادیگارد»  جدیدترین فیلم ابراهیم حاتمی کیا تاپایان دی  ماه با توجه به استانداردهای کیفی مورد نظر کارگردان آماده نمایش در جشنواره فجر امسال می شود. این فیلم در مراحل پایانی بخش های مختلفی چون جلوه های بصری ، موسیقی ، تصحیح رنگ، نور، طراحی و ترکیب صدا قرار دارد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاوعده  بازی درنقش کمدی
آزیتا حاجیان  می گوید:  وقتی می شنوم که مردم با گریه هایمان اشک ریختند و آزرده خاطر شدند به شدت متاسف و ناراحت می شوم. مجموعه تلویزیونی «کیمیا» بین مردم جای خود را باز کرده است و من دست مردم عزیز را می بوسم و بابت اشک هایی که ریختند قول می دهم نقشی کمدی را در دیگر کارهایم بازی کنم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاعاشقانه پلیسی  با سیانور
حامد کمیلی به جمع بازیگران «سیانور» به کارگردانی بهروز شعیبی پیوست و نخستین نمایش این فیلم در جشنواره فجر خواهد بود. «سیانور»  که یک عاشقانه پلیسی است در دهه 50 می گذرد و محور اصلی آن زندگی عاشقانه یک زوج است . این فیلم پس از «پرده نشین»  دومین همکاری  حامد کمیلی با بهروز شعیبی است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هایک درام اجتماعی با زاپاس
الناز حبیبی  با فیلم سینمایی «زاپاس» میهمان جشنواره فجر می شود. «زاپاس» به کارگردانی برزو نیک نژاد یک درام اجتماعی است که با روایتی شیرین به نمایش درمی آید.  امیر جعفری، ریما رامین فر، جواد عزتی، احمد مهرانفر و شبنم مقدمی بازیگران اصلی فیلم جدید نیک نژاد هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاجلوی دوربین غیر علنی
 برزو ارجمند جلوی دوربین «غیرعلنی» به کارگردانی مهرداد خوشبخت رفت. داستان  این سریال مربوط به رقابت انتخاباتی سه جوان است که یکی از آنها عشق به یک دختر را در دل دارد و پیروزی خود در انتخابات را به منزله اثبات خود به خانواده دختر می داند اما در این مسیر دچار چالش می شود.

سه شنبه 1 دی 1394  7:41 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هانوشتن موسیقی در گذر موقت
افشین هاشمی، نویسنده و کارگردان فیلم «گذر موقت» اکنون درحال نوشتن موسیقی این فیلم است. در این فیلم که برای اکران در جشنواره فجر آماده می شود، چند ترانه به شکل زنده اجرا و فیلمبرداری شده که مسعود کرامتی آنها را خوانده است. هاشمی که خود نیز نوازنده کمانچه است بعضی قطعات فیلم را خواهد نواخت.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها گردش باهم هوایی دور اروپا
ستاره اسکندری اظهار داشت: اجرای نمایش «هم هوایی» در پاریس به  پایان رسیده و اوایل سال آینده در یک تور سراسری اروپا این نمایش را در کشورهای پرتغال، بلژیک و اتریش روی صحنه می بریم. وی افزود: پیشنهادی برای بازی در یکی از سریال های طنز نوروزی به دستم رسیده و مشغول بررسی آن هستم.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاایستادگی در برابر مشکلات
بیاتی  برای  بازی در فیلم «مادری» به تهیه کنندگی سیاوش حقیقی با این پروژه قرارداد امضا کرد و قرار است نقش «لیلا» را ایفا کند. این فیلم  که در یزد جلوی دوربین  خواهد رفت داستان زندگی دو خواهر را روایت می کند که به تنهایی در شهر یزد زندگی  ودر برابر مشکلات ایستادگی می کنند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپشت میز مذاکره برای ویلا
  تهیه کننده مجموعه نوروزی «ویلا»  به کارگردانی مرضیه برومند در حال مذاکره باسیامک انصاری  برای بازی در نقش اصلی است. داستان این سریال درباره  یک کارمند طبقه متوسط است که برای تعطیلات نوروزی بنا به توصیه اطرافیان به شمال کشور سفر می کند. سیامک انصاری اکنون  سرگرم بازی در سریال «در حاشیه» مهران مدیری است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هامنتظر اتفاق های بهتر در سینما
 جواد عزتی  که این روزهادر حال بازی در فیلم سینمایی «زاپاس» برای حضور در جشنواره فجر است در مورد سینمای طنز چند سال اخیر گفت: تلویزیون در خصوص طنز جلوتر از سینما بوده است. چون سینما از کمدی و طنز موقعیت فاصله گرفته و باید منتظر اتفاقات بهتری برای سینمای طنز بود.

چهارشنبه 2 دی 1394  7:24 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هافراخوان برای انتخاب بازیگر
همایون اسعدیان دخترها و پسرهای بین سن 18 تا 25 سال را برای فیلم جدیدش فراخواند. وی که  قصد داردفیلم جدیدش «یک روز به خصوص» را اوایل بهمن ماه بسازد برای انتخاب بازیگران فیلمش فراخوان داد. اسعدیان هفته های آینده فهرست قطعی عوامل   این فیلم که خود تهیه کنندگی  آن را برعهده  دارد، اعلام می کند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابا دلبری دردفتر جشنواره
 هنگامه قاضیانی با فیلم«دلبری»  راهی دفتر جشنواره فجر شد.  ساخت دومین فیلم بلند سید جلال اشکذری به تهیه کنندگی سید محمود رضوی سال گذشته در سکوت خبری انجام و طی چند روز گذشته نسخه کامل فیلم برای بازبینی هیئت انتخاب ارائه شده است. آتیلا پسیانی، عباس غزالی ومهدی عطاران دیگربازیگران این فیلم هستند.

پاسخ به:چهره ها و خبر هادیدار با رقص خاک
مراسم دیدار با عوامل فیلم «رقص خاک» ساخته ابوالفضل جلیلی در موزه سینما برگزار شد. این فیلم درباره نوجوانی به نام ایلیاد است که تنها و بی کس، در کوره پزخانه ای قدیمی کار و زندگی می کند. دخترکی به نام لیموآ، که با مادرش در همان کوره پزخانه به کار مشغول است، با ایلیاد دوست می شود و. . .

پاسخ به:چهره ها و خبر هامستندی درباره مادر یک قهرمان
پروانه معصومی مستندی درباره  مادر «رضا سوخته سرایی» قهرمان کشتی می سازد و به ارتباط این قهرمان کشتی با مادرش می پردازد . وی گفت:متاسفانه پیشنهادهای بازی مناسب نیست و اگر آنها را قبول کنم، حیثیت 43 سال فعالیتم را از بین برده ام. گذشته کاری من  ارزان  نیست که به راحتی آن را به فروش بگذارم .

پاسخ به:چهره ها و خبر ها پیوستن به مسافران قطار فجر
محمد علی سجادی دو فیلم «کارد و کلوچه» و «تمرینی برای اجرا» را به دفتر جشنواره فجر ارائه کرد. «کارد و کلوچه» برای بخش گروه «هنر و تجربه» آماده شده است. «تمرینی برای اجرا»  نیزداستان یک کارگردان تئاتر است که  می خواهدبا جمع کردن گروهی داستان سیاوش را از روی شاهنامه فردوسی برای اجرا تمرین کند.

پنج شنبه 3 دی 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاجزیره رنگین در «هنر و تجربه»
جدیدترین فیلم خسرو سینایی با نام «جزیره رنگین» از امروز در گروه «هنر وتجربه» به نمایش درمی آید.  این فیلم فضایی مستند داستانی  داردکه در جشنواره سال گذشته فجر به نمایش درآمد. مهدی احمدی و گروهی از اهالی جزیره قشم بازیگران این فیلم هستند. «جزیره رنگین» در جشنواره ونکوور نمایش داده شد .

پاسخ به:چهره ها و خبر هاغیبت در تئاتر فجر
ستاره اسکندری درباره حضور نداشتن در جشنواره تئاتر فجر امسال اظهار کرد:  یکی از دلایل، گزیده کاری من است . هیچ وقت تئاتر برای من به مفهوم یک شغل و منبع درآمد نبوده است. این بازیگر گفت: آن چه مرا از تئاتر دور کرد، نظارت و ارزشیابی نمایش هایی بود که متن آن ها خوانده می شد .

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشبی بارانی در قطار
نسخه اولیه فیلم «جاودانگی»  با بازی آنا نعمتی به دبیرخانه جشنواره فجر تحویل داده شد. این فیلم به صورت تک پلان در 150 دقیقه فیلم برداری شده و در سبک جریان سیال ذهن روایت می شود. این فیلم به قصه زندگی6 خانواده در قطار در شبی بارانی می پردازد  که این قصه ها با جابه جایی زمان روایت می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها رسیدن  به اتاق تدوین
فیلم «در سکوت» ساخته ژرژ هاشم زاده با بازی سعید پورصمیمی به مرحله تدوین رسید. این فیلم که کارگردانش آن را اثری اجتماعی می داند، درباره زنی 47 ساله به نام سودابه است که پس از22 سال به ایران باز می گردد. فاطمه معتمدآریا،  احترام برومند، ویشکا آسایش، پانته آ پناهی ها و رامتین هوشمنددر این فیلم نقش  آفرینی می کنند.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها دیدن یادداشت های یک زن خانه دار
مجموعه تلویزیونی «یادداشت های یک زن خانه دار» به کارگردانی مسعود کرامتی از  امشب پخش خود را آغاز می کند.  این سریال در45 قسمت تهیه شده است وهر شب ساعت 23 روی آنتن شبکه پنج می رود. قصه های «یادداشت های یک زن خانه دار» در یک آپارتمان چندواحدی  با خانواده  و مردی که از همسر خود جدا شده است می گذرد.

شنبه 5 دی 1394  7:35 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسینمایی زنده در گور
محسن امیریوسفی کارگردان «خواب تلخ» همزمان با اکران فیلمش در گروه «هنر و تجربه»  اظهارکرد: متاسفانه سینمای مستقل را به گور برده اند. هرچند آنونس «خواب تلخ» نشان می دهد این سینما در گور هم جان دارد. داستان سینمای مستقل مثل قضیه آبادان بعد از جنگ است. سینماگر مستقل دونده استقامت است نه سرعت.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابزرگداشت در جشنواره فجر
بزرگداشت رویا تیموریان به پاس یک عمر فعالیت هنری در جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد. وی متولد سال 1338 در تهران و همسر مسعود رایگان است و سال 73 با فیلم «حسرت دیدار» وارد عرصه سینما شد. رویاتیموریان با بازی در سریال«رعنا» به کارگردانی داوود میرباقری نوید یک بازیگر با استعداد را داد.

پاسخ به:چهره ها و خبر ها روایت رقابتی انتخاباتی
تصویربرداری مینی سریال «غیر علنی» با بازی علیرضا جلالی تبار آغاز شد. «غیر علنی»  روایت رقابت انتخاباتی سه جوان است که یکی از آن ها عشق به یک دختر را در دل دارد و پیروزی در انتخابات را به منزله اثبات خود به خانواده دختر می داند اما در این مسیر دچار چالش هایی می شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابرگزاری کنسرت در تالار وحدت
هنگامه قاضیانی، یک گروه موسیقی بانوان را به ثبت رسانده است و دی ماه امسال نیز با این گروه به روی صحنه خواهد رفت. این هنرمند، یک گروه موسیقی بانوان را با نام خودش در دفتر موسیقی وزارت ارشاد ثبت کرده و قرار است 19 دی ماه با همراهی این گروه در تالار وحدت روی صحنه رود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هااظهار نظر درباره آوای باران
مهران احمدی درباره مجموعه آوای باران که در آن نقش متفاوتی ایفا کرده است خاطرنشان کرد: به نظرم کاری که تمام شده دیگر نباید درباره اش صحبت کرد. بنابراین به عنوان یک بازیگر دوست ندارم به گذشته برگردم معتقدم «آوای باران» مجموعه خوبی بود که مردم آن را دوست داشتند.

یک شنبه 6 دی 1394  7:47 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر هاشادترین فیلم  دوران کاری
خسرو سینایی گفت: «جزیره رنگین» شادترین فیلمی است که در دوران کاری خود در طی 48 سال ساخته‌ام. وی با تاکید بر این که در این فیلم تلاش کرده است نیمه پر لیوان را نشان دهد، عنوان کرد در«جزیره رنگین»آستین بالا می‌زند و با کارهایش سطح فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی جزیره را ارتقا می‌دهد.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاپایان مهاجرت در نیاوران
 صداگذاری و ساخت موسیقی متن «کفش هایم کو؟ »  با بازی رویا نونهالی به روزهای پایانی رسید.  موضوع فیلم جدید کیومرث پوراحمد  که نسخه ای از آن تحویل جشنواره فجر شده در باره مهاجرت و فراموشی  است و 70 درصد فیلم برداری سکانس های فیلم در خانه باغی در نیاوران انجام شده است.

پاسخ به:چهره ها و خبر هابزرگداشت در جشنواره فیلم فجر
جشنواره فیلم فجر  امسال به پاس یک عمر فعالیت هنری مهدی فخیم‌زاده طی بزرگداشتی از  وی تقدیر خواهد کرد. فخیم‌زاده در32 فیلم به ایفای نقش پرداخته است ودیپلم افتخار بهترین فیلم نامه برای «شتاب‌زده»، تقدیر برای فیلم نامه «همسر» و تقدیر به عنوان بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در «تاواریش» از افتخارات اوست.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاسرخورده از یک رابطه قدیمی
افسانه بایگان با ادامه تصویربرداری سریال «پریا» برای  بازی دربرخی صحنه ها به شمال کشور می‌رود. شخصیت اصلی سریال حسین سهیلی‌زاده،  زنی به نام پریا است که پس از چند سال دوری از ایران به کشور بازمی‌گردد. در شرایطی که وی همچنان از رابطه قدیمی اش سرخورده است، وارد رابطه ای عاطفی با مردی جوان می‌شود.

پاسخ به:چهره ها و خبر هاصاحب کلید طلایی شهر اردبیل
شورای شهر اردبیل کلید طلایی این شهر را در آیین تجلیل از اکبر عبدی به این هنرمند اردبیلی الاصل اهدا و باپخش گزیده ای از آثار این بازیگر از وی تقدیرکردند. وی گفت: پس از بهبودی وضعیت جسمانی ام  نمایش « مشهدی عباد» را سال آینده در اردبیل به روی صحنه می  برم.

پنج شنبه 10 دی 1394  7:40 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها