حمایت فردوسیپور از «شهرزاد»
عادل فردوسیپور به اعتراض کرمانیها به سریال «شهرزاد» اشاره کرد و از همه مردم خواست که در مقابل شوخیها موضعگیری نکنند.فردوسیپور در برنامه «90» با اشاره به مجموعه «شهرزاد» یادآور شد: من خودم کرمانی هستم و به نظرم همه ما باید جنبه انتقادپذیری و تأمل و تحمل بالایی داشته باشیم و اگر هم انتقادی میشود بدون سختگیری آن را بپذیریم.
واکنش به خاطر کیومرث
کیومرث پوراحمد درباره مستندی که از خودش ساخته شده است،اظهارنظر کرد.فیلم مستند «به خاطر کیومرث» به تهیهکنندگی و کارگردانی سیدمازیار هاشمی پنجشنبه 26 آذرماه ساعت 21:30 در سالن شماره یک سینمافلسطین به روی پرده خواهد رفت.این فیلم که زندگی کیومرث پوراحمد کارگردان سینما را روایت میکند در نهمین جشنواره بین المللی سینما حقیقت حضور دارد.
متفاوت در جشنواره
«مالیخولیا» به کارگردانی مرتضی آتش زمزم با بازی لیلا اوتادی، محمدرضا هدایتی ولاله اسکندری به آخرین روزهای فیلمبرداری خود در شهر اصفهان رسید و با پایان فیلمبرداری، مراحل فنی آن آغاز میشود.نخستین اکران «مالیخولیا» در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجرخواهد بودو در این صورت، علاقه مندان به سینما شاهد یکی از متفاوتترین فیلمهای جشنواره فجر امسال خواهند بود.
وودی آلن در تهران
نمایش «این آب آشامیدنی نیست» نوشته وودی آلن با ترجمه نگار شاطریان از 14 دیماه هر شب در تالار حافظ به روی صحنه میرود.داوود بنیاردلان کارگردانی این نمایش را برعهده دارد و عزت مهرآوران وسپند امیر سلیمانی در این نمایش به ایفای نقش میپردازند.«این آب آشامیدنی نیست» نخستین تجربه نمایشنامهنویسی وودی آلن در برادوی است.
نقطه کور جشنواره
فیلم سینمایی «نقطه کور» که عنوان سومین ساخته بلند سینمایی مهدی گلستانه پس از «نازنین» و «دردسر بزرگ» محسوب میشود، آماده نمایش شد. محمدرضا فروتن، هانیه توسلی و شقایق فراهانی در «نقطه کور» به ایفای نقش پرداختهاند. این فیلم به ماجرای فردی به نام خسرو می پردازدکه 23 روز را بر پهنه دریا و به دور از خانواده گذرانده است. «نقطه کور» تحویل دبیرخانه جشنواره شده است.