0

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

✳️ چهره ها و خبر ها ✳️

برگزیده مخاطبان ای فیلم
طبق نظرسنجی «ای فیلم» بازی فریبرزعرب نیا در«مختارنامه» با کسب 62 درصد آرا بیشترمورد پسند مخاطبان بوده است . در این نظر سنجی مخاطبان سریال های عاشورایی پس از عرب نیا به ترتیب به حسین یاری در «شب دهم»، امین تارخ در «معصومیت از دست  رفته» و فرهاد قائمیان در «زمانی برای عاشقی» رای داده اند.

رقابت در سرزمین آلمان ها
ساره بیات بافیلم «فصل فراموشی فریبا» به کارگردانی عباس رافعی در جشنواره «برانشویگ »آلمان حضور دارد.این جشنواره از یازدهم تا هفدهم آبان ماه در این شهر برگزار می شود. ساره بیات پیش از این جایزه بهترین بازیگر زن را  برای بازی در فیلم «فصل فراموشی فریبا» ازجشنواره یونیورسال آمریکا دریافت کرد.

کارگری در گیرارتباطی عاطفی
بابک حمیدیان به جمع بازیگران فیلم «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفی زاده پیوست. وی قرار است  در این فیلم نقش کارگری به نام جعفر را بازی کند که درگیر ارتباط عاطفی با شخصیت آبجی می شود.داستان فیلم «آبجی» درباره طلا و عطی (آبجی) مادر و دختری است که سالیان سال است کنارهم زندگی می کنند.

گزیده کاری و کم کاری
اکرم محمدی گفت: هر فیلم نامه ای به دستم می رسد بسیار ضعیف است و ترجیح می دهم گزیده کار و کم کار باشم تا این که دراثری ضعیف ایفای نقش کنم . به دلیل این که کار خوبی نمی بینم فعالیت هایم درسال های اخیر نسبت به گذشته کمتر شده است.

سرگرم کارهای دانشگاهی
ناصر آقایی  بازیگر فیلم های«شبح کژدم» و «هم نفس»، دلیل کم  کاری اش را در سینما، مشغله و گرفتاری های دانشگاهی  دانست و بیان کرد: این روزها بیشتر سرگرم کارهای دانشگاهی هستم و کمتر فرصت می کنم برابر دوربین حاضر شوم شاید پس از بازنشستگی فرصت بیشتری فراهم شود  تادر برابر دوربین حضور داشته باشم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 10 آبان 1394  8:13 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet parseman_110 mty1378 bayati0011 siryahya mohammad_khoshghamat ehsan007060
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پاسخ به:چهره ها و خبر ها

ساخت فیلمی متفاوت در ژانر وحشت
پولاد کیمیایی با اشاره به پروژه جدید سینمایی خود بیان کرد تا یک ماه آینده پیش تولید «شب رو» در ژانر وحشت آغاز می شود. وی گفت: در حال حاضر در حال نگارش فیلمنامه«شب رو»  هستم که می تواند برای سینمای ایران بسیار جذاب باشد و به زودی برای درخواست پروانه ساخت آن اقدام می کنم.

تجربه خبرنگاری در عالی جناب
آزاده صمدی درباره نقش خود در «عالی جناب» گفت: در این سریال نقش یک خبرنگار سیاسی را ایفا می کنم که در حرفه اش با اتفاقاتی مواجه می شود. وی افزود:برای رسیدن به این نقش هم با یک خبرنگار سیاسی صحبت کردم.

گلایه از بی ستارگی سینما
محمدرضا گلزار گفت: مدتی است  به سبب فیلم نامه های ضعیف ستاره ای در سینمای ما ظهور نکرده ودیگر بازیگری نداریم  که نزد مردم محبوبیت خاصی داشته باشد گویی روندی ایجاد شده تا شمایل ستاره از سینمای ایران حذف شود.گلزار از رضا عطاران به عنوان ستاره دوران بی ستارگی سینمای ایران یاد کرد.

با قشنگ و فرنگ در پاریس
لادن مستوفی در پاریس جلوی دوربین فیلم «قشنگ و فرنگ» ساخته جدیدوحید موساییان  رفت. سکانس های  پایانی  فیلم  با حضور لادن مستوفی و ژان دانیل باربین بازیگر فرانسوی انجام شد و با این سکانس ها، فیلمبرداری به پایان رسید. این فیلم نخستین نمایش خود را درجشنواره فجرامسال تجربه می کند.

در انتظار فاز دوم
علیرام نورایی گفت: این روزها به تازگی بازی در فاز اول فیلم سینمایی «Ctrl+c» به کارگردانی «ایمان تحسین» را به پایان رساندم و در انتظار آغاز فاز دوم هستم. وی افزود: از آن جا که این فیلم قدرت نظامی ما را به رخ جهانیان می کشد برای حضور در آن به خودم می بالم.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

دوشنبه 11 آبان 1394  8:39 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

دریافت جایزه دستاورد سینمایی
جشنواره بین المللی فیلم «کرالا» در کشور هند از داریوش مهرجویی کارگردان ایرانی با اعطای جایزه دستاورد سینمایی تقدیر می کند.به گزارش ایسنا، مسئولان برگزاری جشنواره بین المللی فیلم «کرالا» که امسال بیستمین دوره خود را از تاریخ 20 دسامبر کلید خواهد زد، از اعطای جایزه دستاورد سینمایی این رویداد به داریوش مهرجویی کارگردان و فیلمنامه نویس ایرانی خبر دادند.

ساکن ویلا
سریال نوروزی «ویلا» به کارگردانی مرضیه برومند و تهیه کنندگی مهران مهام و با حضور سیامک انصاری به عنوان شخصیت اصلی، آذرماه کلید می خورد.   سیامک انصاری   کاندیدای نقش اصلی کار هست ، اما با توجه به اینکه در مجموعه مهران مدیری بازی می کند، باید منتظر باشیم.

مدیریت یک آژانس مسافرتی
آتیلا پسیانی به زودی مقابل دوربین فیلم سینمایی «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» به کارگردانی فرزاد موتمن می رود و در نقش بهروز مدیر یک آژانس مسافرتی بازی می کند.70 درصد از فیلمبرداری «آخرین بار کی سحر را دیدی؟» توسط بهرام بدخشانی به انجام رسیده است.

پویش آگاهی ازدیابت
 بهاره رهنما، سحر دولتشاهی، کمند امیرسلیمانی، سام درخشانی و سروش صحت   در پویش سفیران آگاهی بخشی درباره دیابت مشارکت دارند.این پویش با هدف اطلاع رسانی و آگاهی بخشی درباره خطرات شیوع دیابت در ایران شروع به کار کرده و هنرمندان جلوگیری از ابتلا به دیابت را به شهروندان یادآور می شوند.

مثبت ترین شخصیت بعد از کیمیا
«سوگل طهماسبی» بازیگر نقش نرگس در سریال «کیمیا» گفت: زمانی که این سریال و نقش نرگس به من پیشنهاد شد با جان و دل پذیرفتم، چراکه هم با گروه و هم با جواد افشار تجربه همکاری داشتم و مطمئن بودم که کار خوبی خواهد شد. به عقیده من نرگس مثبت ترین شخصیت داستان بعد از کیمیا است .

سه شنبه 12 آبان 1394  7:42 AM
تشکرات از این پست
mosabeghat_ravabet parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

نقد بدون غرض

فرهاد اصلانی بیان کرد: منتقدان و روزنامه نگارانی که بدون عقده عمل می کنند، باعث ارتقای سینمای ایران می شوند و زمانی که از طرف آن ها تشویق می شویم احساس بسیار خوبی به ما دست می دهد چون با نقدی منصفانه و بدون غرض روبرو شده ایم. البته  برخی در   نقد رفاقت را دخالت می دهند  و اصل نقد انجام نمی شود.

حکایت قاچاقچیان چوب

آزیتا حاجیان بازی در«ماه بر فراز زیر آب»   فیلم جدید سیامک شایقی را به پایان رساند. این فیلم که نخستین نمایش خود را در جشنواره فجر امسال تجربه خواهد کرد داستان زندگی جنگلبان کارکشته  جنگل های مازندران را روایت می کند که توسط قاچاقچیان چوب به شدت مضروب و در بیمارستان بستری  شده است.

کلاه قرمزی و دوستان در سینما

ایرج طهماسب امسال قصد ندارد مجموعه  کلاه قرمزی را برای تلویزیون آماده کند. وی گفت: به دلیل کارگردانی فیلم «کلاه قرمزی و دوستان»، امکان ساخت مجموعه را نداشتم اما قول می دهم مردم در سینما شاهد فیلم خوبی برای کودکان باشند. وی اعلام جزئیات بیشتر درباره  فیلم «کلاه قرمزی و دوستان» را به بعد موکول کرد.

طبق عادت همیشگی

فیلم « طبق عادت همیشگی» به کارگردانی محمد حمزه ای و بازی ستاره اسکندری آماده نمایش شد.این فیلم داستان پسربچه ای به نام پرهام را روایت می کند که می خواهد یک روز را با مادر و مادر بزرگ خود بگذراند اما آنها هرکدام دغدغه ها و روزمرگی خاص خود را دارند.تمام لوکیشن های فیلم در تهران بوده است.

با هتلی ها در تماشاخانه

سام کبودوند معتقد است پیگیری برنامه های تلویزیونی برای شناخت بیشتر یک بازیگر درباره حرفه خود لازم است. وی که پس از سریال«گاهی به پشت سر نگاه کن» در تلویزیون حضور نداشته گفت: این روزها بازیگر نمایش «هتلی ها» به کارگردانی حمیدرضا آذرنگ هستم که در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می رود.

چهارشنبه 13 آبان 1394  8:20 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بی خبر از آیین تقدیر در هند

جشنواره فیلم «کرالا» ی هنـــد قرار است جایزه دستاورد سینمایی خود را به داریوش مهرجویی اهدا کند. مهرجویی گفت: از این که قرار است از من تقدیر شود کاملاً بی خبرم و تا کنون کسی در این باره به من اطلاعی نداده و هنوز نمی دانم که در این جشنواره حضور دارم یاخیر.

عذرخواهی  برای تاخیر«شیفت شب»

نیکی کریمی کارگردان «شیفت شب» بابت تاخیر در اکران فیلمش از مردم عذرخواهی کرد. وی در یادداشتی نوشت: مردم خوبم اکران فیلم وزین "محمد رسول ا... ( ص) " با استقبال  شما عزیزان روبه رو و باعث تمدید پخش آن در گروه سینمایی "شیفت شب" شده است، مسئولانه به خاطراین تاخیر خوش یمن عذرخواهی می کنیم.

مقتل خوانی در برج میلاد

داریوش ارجمند امشب همزمان با برگزاری آیین "سوگ چامه ها" در برج میلاد برای اجرای آیین مقتل خوانی به یادمان ملی ایرانیان می آید و این مراسم را در خیمه هنرمندان برگزار می کند. در این خیمه   ابتدا رسول نجفیان نقل موسیقیایی خواهد داشت وسپس  از ساعت 18:30 تا 20:30  ارجمند به مقتل خوانی  می پردازد.

انصراف از بازی در «هلن»

طناز طباطبایی یکی از بازیگران فیلم «هلن» بنا به دلایلی از بازی در این فیلم انصراف داد و روشنک گرامی جایگزین وی شد.«هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی قصه اجتماعی دارد و داستان آن درباره دختری است که با خانواده‌اش دچار چالش می شود. پژمان بازغی و رویا نونهالی نقش های اصلی  این فیلم هستند.

به ترتیب شماره مقابل دوربین

فیلم «به ترتیب شماره» با  بازی محمد رضا فروتن و کارگردانی محمد پرویزی به زودی مقابل دوربین خواهد رفت.  این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و داستان زندگی زنی را روایت می کند که در گذشته اش سیر می کند و همین امر او را در زندگی شخصی اش دچار مشکلاتی می کند.

پنج شنبه 14 آبان 1394  7:45 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

در فضای اشک ها و لبخند ها
یدا... صمدی  که این روز ها فیلم «پدر آن دیگری» را بر پرده سینماها دارد گفت:  برای «مشدی عباد» که یک کمدی موزیکال آذری است، پروانه ساخت گرفته ام اما فعلا سرمایه گذار ندارم  . این فیلم در فضایی مانند «اشک ها و لبخندها» ساخته می شود و دیالوگ هایش با شعر و آواز و موسیقی است .

یادآوری مرگ و زندگی
پریوش نظریه از امشب با سریال «یادآوری» میهمان شبکه پنج می شود. این سریال ۳۲ قسمتی هر شب به جز جمعه ها ساعت 19:45 روی آنتن می رود.«یاد آوری» داستان مرگ و زندگی وآدم  هایی  است که سرنوشت آن ها را به هم پیوند می دهد تا به جست وجوی رازهای مخفی بروند .

تهیه کننده برنامه «هفت»
بهروز افخمی علاوه بر کارگردانی و اجرای برنامه «هفت»  تهیه کنندگی این برنامه را نیز بر عهده گرفت تا «هفت» پشت صحنه چابک تر و تولید برنامه سرعت بهتری داشته باشد. سومین قسمت این برنامه داخل استودیو  و   در حالی روی آنتن شبکه سه خواهد رفت که تهیه کنندگی برنامه به بهروز افخمی سپرده شده است.

عروس متفاوت اما موذی
فرناز رهنما گفت: نقشی که در «یادداشت های یک زن خانه دار» بازی می کنم به نسبت سایر شخصیت های سریال، متفاوت تر است و در اصل بار طنز ماجرا بر دوش من و کاظم سیاحی است، همچنین یکسری موذی گری هایی دارد که گریبان سایر شخصیت ها را نیزمی گیرد. این سریال به زودی از شبکه پنج سیما پخش شود.

پدر ماهی فروش
محمود پاک نیت که مجموعه «نفس گرم» را روی آنتن دارد به سریال «پریا» پیوست.  این سریال به کارگردانی حسین سهیلی زاده قصه زندگی پدر ماهی فروشی با بازی محمود پاک نیت را روایت می کند که پسرش در شرف ازدواج است. این مجموعه ۴۰ قسمتی برای شبکه سه سیما جلوی دوربین می رود.

شنبه 16 آبان 1394  9:37 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

خودکفایی در سینما
شهاب حسینی می گوید: پروانه نمایش نخستین فیلمم «ساکن طبقه وسط»  برای شبکه خانگی صادر نشده است. خودم هم نسخه ای از فیلم ندارم تا به نمایش خصوصی بگذارم. به همین خاطر عضو جامعه صنفی تهیه کنندگان می شوم تا بتوانم خودم فیلمم را تهیه کنم و می خواهم در سینما خودکفا باشم.

بازی در یک طنز فلسفی
 لیلا اوتادی جلوی دوربین «ناردون» جدیدترین فیلم فریدون حسن پور می رود. فضای حاکم  بر این فیلم به نوعی یک طنز فلسفی است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: خرج عروسی بیشتر است یا عزا، بهتر است عزا را در عروسی و عروسی را  در عزا گرفت که خرجش کمتر شود.

انتشار تک آهنگ جدید
محمدرضا گلزار که چندی پیش از بازگشت به عرصه موسیقی و تصمیم پیگیری جدی فعالیت های موسیقایی خود به عنوان خواننده خبر داده بود، تک آهنگ جدیدش را با عنوان «جات خالیه» منتشر کرد. گلزار قصد دارد به زودی تک آهنگ های دیگری منتشر کرده و پس از آن کنسرت هایش را در سراسر کشور برگزار کند.

تاریخ انقضای طنز آمیز
مریم معترف نمایش «تاریخ انقضا» را با نگاهی طنز آمیز و روایت داستانی از دوران دفاع مقدس کارگردانی می کند. وی بیان کرد: این نمایش داستان پیرمردی را روایت می کند که به رزمندگان جبهه کمک می کند اما به دلیلی خود راهی منطقه می شود که همین موضوع دگرگونی را در حال او ایجاد می کند.

پسر پر شور و نشاط دلتا ایکس
زهیر یاری گفت: در فیلم «دلتا ایکس» علیرضا امینی نقش یک پسر پر شور و نشاط را بازی می کنم که دچار درگیری های زیادی است و با مشکلات خود دست و پنجه نرم می کند.  وی افزود: هم اکنون  نیزدر تئاتر «خاطرات و کابوس های یک جامه دار» به کارگردانی دکتر رفیعی مشغول به فعالیت هستم.

یک شنبه 17 آبان 1394  7:44 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

بازی در سکانس کنسرت

شهاب حسینی تهیه کننده فیلم «خورشید نیمه شب» در بخشی از این فیلم همراه با رضا یزدانی در سکانس کنسرت جلوی دوربین رفت .وی در این فیلم  علاوه بر تهیه کنندگی ،انتخاب بازیگر و بازیگردانی را نیز به عهده داشته است.«خورشید نیمه شب» ۹ روز از زندگی خواننده ای جوان  را به تصویر می کشد.

با خواهر خسرو جلوی دوربین

بازی بیتا فرهی در «برادرم خسرو» به کارگردانی احسان بیگلری آغازشد. وی دراین فیلم نقش خواهر خسرو را ایفا می کند. تهیه کنندگی  این اثر را«سعید ملکان» بر عهده دارد و «کیومرث پوراحمد» به عنوان مشاور کارگردان  این پروژه همکاری دارد. شهاب حسینی، ناصر هاشمی و هنگامه قاضیانی دیگر بازیگران این فیلم هستند.

دزد مغز نارنجی

جواد عزتی گفت: با توجه به این که پیش از این نقش پلیس را ایفا کرده بودم در فیلم «مغزنارنجی» به کارگردانی مهدی خسروی نقش دزد را بازی می کنم.  این فیلم قصه شیرینی دارد و در فضای اکشن-پلیسی است.  وی افزود:«مغزنارنجی» فضای طنز ندارد اما شوخ طبعانه به قصه نگاه کرده است.

قهر با سینما

زیبا بروفه در باره کم کاری اش گفت: این قدر در این سال ها با سینما بیگانه بودم که نه سینما و نه جشنواره رفتم. بسیاری از بازیگران هم دوره من با پیشنهادهای خوب بسیار کمی روبرو شدند، پس به شخصه از سینما و فضای آن دلخور و قهر هستم وحرفی برای گفتن ندارم.

با یک فیلم در فجر

عبدا...اسکندری در جشنواره سی وچهارم تنها با یک فیلم به کارگردانی افشین هاشمی حضور خواهد داشت. وی گفت: «گذر موقت» به کارگردانی افشین هاشمی گریم روز است چندین  فیلم نامه به دست من رسیده که آن ها را مطالعه کرده ام اما به دلیل وخیم بودن وضعیت اقتصاد سینما ؛ تهیه کننده  ها تمایل به سرمایه گذاری ندارند.

دوشنبه 18 آبان 1394  8:53 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

کارگردانی یک ملو درام اجتماعی

فریدون جیرانی گفت : هیچ برنامه ای برای ساخت سریال ندارم . تنها پروژه ام برای کارفیلم نامه ای است که توسط خسرو نقیبی در حال نگارش است .وی افزود:تا پایان امسال یک فیلم سینمایی با موضوع اجتماعی جلوی دوربین می برم که البته هنوزنامی برای این ملودرام اجتماعی انتخاب نکرده ام.

خوانش آناکارنینا درپاسداشت

هم زمان با چهلمین روز درگذشت زنده یاد هما روستا  درپاسداشت  یادوی جلسه نمایش نامه خوانی «آناکارنینا» ۲۳ آذر در کتابخانه ملی برگزار می شود. هما روستا آذر ۹۳ نمایش نامه «آناکارنینا» نوشته محمد چرمشیر را بر اساس رمانی با همین نام اثر تولستوی به منظور حمایت از هنرمندان مبتلا به سرطان، همراه گروهی از بازیگران حرفه ای سینما و تئا تر خوانش کرد.

شب آوازهایش را می خواند
باران کوثری به فهرست بازیگران جدیدترین نمایش رضا گوران با عنوان «شب آوازهایش را می خواند» پیوست. وی  که هم اینک برای اجرای نمایش «هم هوایی» به کارگردانی افسانه ماهیان به پاریس سفر کرده است پس از این سفر در تمرین های  نمایش«شب آوازهایش را می خواند» گوران حاضر خواهد شد.

اجرای تک نفره در هفته تئاتر لهستان

همزمان با برپایی هفته  تئاتر لهستان در تهران آتیلا پسیانی متنی از محمد چرمشیر را به صورت اجرای تک نفره همزمان با نمایش های لهستانی اجرا می کند.  این هفته تئاتراز 21 تا 27 آذر با برگزاری 6 سخنرانی، سه ورک شاپ،  سه نمایش صحنه ای و یک نمایشگاه خیابانی ، در  مجموعه تئاترشهر تهران برگزار می شود.

با 75 بازیگر در بازارعاشقان

هادی مرزبان مشغول تمرین نمایش «بازار عاشقان» با ۷۵ بازیگر حرفه ای و دانشجوی تئاتری است.این کارگردان تئاتر گفت: امین زندگانی، فرهاد قائمیان، فرزانه کابلی و پرستو گلستانی از جمله بازیگران نمایش «بازار عاشقان» هستند . این نمایش در جشنواره تئاتر فجر روی صحنه می رود و اجرای عمومی فروردین  سال آینده آغاز می شود.

سه شنبه 19 آبان 1394  8:45 AM
تشکرات از این پست
parseman_110 siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عاشقانه ای در فضای انقلاب

جلیل سامان فیلمنامه نویس و کارگردان پیش تولید سریال جدید خود «پروین» را با انتخاب مسعود رایگان به عنوان یکی از نقش های اصلی، وارد مرحله انتخاب بازیگران حرفه ای کرد. سامان  با ساخت «پروین» به نوعی سه گانه خود را در ژانر سریال های عاشقانه در فضای انقلاب تکمیل می کند.

اکشن های کمتر دیده شده

پیمان قاسم خانی  این روزها در تدارک شروع فیلمبرداری   اولین فیلم سینمایی خود به عنوان کارگردان است.گفته می شود در این فیلم صحنه های اکشنی خواهیم دید که نمونه آن در سینمای ایران کمتر دیده شده است. بیژن امکانیان، ابوالفضل پورعرب، ویشکا آسایش و مانی حقیقی بازیگرانی هستند که نام آن ها در برخی خبرها ذکر شده است.

مطالعه را ترجیح می دهم

بهنام تشکر گفت:  در این مدت پیشنهاد حضور در چند سریال را داشته ام که قبول نکردم و فعلا تصمیمی برای بازی در سریالی ندارم،اما اگر سریال خوبی پیشنهاد شود حتما می پذیرم.بازیگر سریال «ساختمان پزشکان» درباره تماشای سریال های این روزهای تلویزیون نیز بیان داشت:  متاسفانه سریال ها را دنبال نمی کنم و ترجیح می دهم مطالعه کنم.    

شب های سیاه تالین

فیلم سینمایی«دو» به کارگردانی سهیلا گلستانی در نوزدهمین جشنواره فیلم «شب های سیاه تالین» حضور دارد.فیلم سینمایی«دو» به کارگردانی سهیلا گلستانی و تهیه کنندگی پرویز پرستویی در نخستین حضور بین المللی اش در نوزدهمین دوره  جشنواره «شب های سیاه تالین»  شرکت  دارد.این جشنواره در کشور استونی برگزار می شود.

نوسان در بیماری

ملکه رنجبر گفت: اگر گفتم که این روزها کسی به یادم نیست، این موضوع به مسئولان فرهنگی مربوط بوده نه   خانواده خودم. مدیران موسسه هنرمندان پیشکسوت به عنوان اعضای خانواده من به حساب می آیند.با اینکه شرایط بیماری من در نوسان قرار دارد  این موسسه همواره پیگیر وضعیت ام بوده است.

چهارشنبه 20 آبان 1394  7:50 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

ساخت تئاتر و فیلم «پایتخت»

علیرضا خمسه گفت: امسال یک فیلم، یک سریال تلویزیونی و یک تئاتر با محوریت سریال«پایتخت» تولید خواهیم کرد. وی افزود: سیروس مقدم مشغول رایزنی با صدا و سیماست تا «پایتخت 5» را برای نوروزتولید کنیم اما اگر موافقت نکنند از ساخت صرف نظرکرده و سراغ تئاتر یا فیلم سینمایی پایتخت خواهیم رفت.   

پایان ممنوع التصویری

تصویر فاطمه معتمدآریا در تیزر فیلم سینمایی «این جا بدون من» از تلویزیون پخش شد شامگاه سه شنبه، تصویر فاطمه معتمدآریا که از سال 88 تاکنون ممنوع التصویر بوده مدتی در قالب تیزر فیلم «این جا بدون من» به تصویر کشیده شد و برای چند دقیقه طولانی تصویر این بازیگر را نشان داد.

مسترکلاس در دانشگاه نیوزیلند

رضا درمیشیان کارگردان فیلم های «بغض» و «عصبانی نیستم!» برای دانشجویان دانشگاه کانتربری ورک شاپ برگزار خواهد کرد.این ورک شاپ هفته آینده در شهر کرایست «چرچ نیوزیلند» برگزار خواهد شد و دانشجویان سینما و مدرسه فیلم این دانشگاه در آن حضور خواهند داشت. درمیشیان در مراسم سالانه آسیاپاسیفیک به عنوان استعداد سینمای آسیا شناخته شد.

خریدن نقش اول توسط نابازیگران

سحر زکریا گفت: متاسفانه پس از ۲۱سال کار در عرصه بازیگری باید خانه نشین شوم و ببینم  نابازیگران نقش اول فیلم ها و سریال ها را بازی می کنند. فردی که با من در کاری حضور داشت و توان گفتن یک خط دیالوگ را نداشت الان در یک سریال به او نقش اول دادند.

مقتل خوانی در برج میلاد

در ششمین شب از اجرای آیین سوگ چامه ها سپند امیرسلیمانی به خیمه هنرمندان آمد و برای علاقه مندان مقتل خوانی کرد.امیرسلیمانی از اجرای آیین سوگ چامه در خیمه های مختلف در برج میلاد تهران استقبال کرد و گفت: اجرای این گونه مراسم مانع از فراموشی آیین و سوگینه خوانی ایرانیان در طول تاریخ می شود.

پنج شنبه 21 آبان 1394  7:49 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

عیادت از سلحشور

محمد سرافراز با حضور در منزل فرج ا… سلحشور از نزدیک جویای حال این کارگردان سینما و تلویزیون قرار گرفت.در این دیدار سرافراز خطاب به سلحشور گفت که ساخت مجموعه فاخر موسی(ع) همچنان از اولویت های سازمان صداوسیما محسوب می شود و تولید آن در دستور کار قرار دارد.

کنایه به برنامه هفت

پرویز پرستویی با انتشار متنی در صفحه شخصی اش نسبت به حواشی به وجود آمده در مورد برنامه تلویزیونی « فیتیله» واکنش نشان داد. این روزها اخبار فیتیله ها خیلی آزارم داد. عزیزان چرا به «هفت» سینمایی حمله نمی کنید که سینما رو این  قدر سخیف کردند و کوچک که همیشه بیرق دار فرهنگ ایران بودند و افتخار آفرین در دنیا، شمارو به خدا سوگند در قضاوت عجول نباشید... .

خیلی خسته ام

مرجانه گلچین می گوید: در حال حاضر  خیلی خسته ام و نیاز دارم تا  استراحت کنم.معمولا یک کار موفق پیشنهادهای بعدی را به دنبال می آورد؛ شاید اگر به   10 سال پیش برگردم که کارم را شروع کردم استارتی که با مجموعه طنز «بزنگاه» زده شد، زمینه سازی شد برای کارهای بعدی که من در حوزه طنز انجام دادم.

عالیجناب در سعدآباد

گروه تولید سریال «عالیجناب» در سومین ماه تولید خود در کاخ سعدآباد کار تصویربرداری را دنبال می کنند.در این لوکیشن بازیگرانی از جمله حسین پاکدل، امیر آقایی، بابک حمیدیان، سعید آقاخانی و ... مقابل دوربین مرتضی هدایی قرار گرفته اند.این سریال  فراز و نشیب های بین 6شخصیت اصلی داستان را به تصویر می کشد.

خداحافظی تهیه کننده« میرزا کوچک خان»  

هادی مشکوة هنرمند و تهیه‌کننده قدیمی سینما  درگذشت. این تهیه‌کننده پیشکسوت که در کارنامه هنری اش، تهیه‌کنندگی فیلم هایی چون «میرزا کوچک‌خان - 1362»، «ترن - 1366»، «روز دیدار - 1374» به چشم می‌خورد، مدتی پیش به دلیل مشکلات معده در بیمارستان بستری شد.

شنبه 23 آبان 1394  7:43 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

پیشنهاد بازی در نقش خود

چنگیز جلیلوند از پیشنهاد بازی در اولین ساخته سینمایی  پیمان قاسم خانی خبر داد.این مدیر دوبلاژ و بازیگر گفت:  پیمان قاسم خانی برای فیلم «پلیس بازی» پیشنهاد بازی در نقش خودم را مطرح کرده که هنوز جواب ندادم.
این گوینده و مدیردوبلاژ باسابقه سینما با بیان اینکه همچنان اولویت اصلی اش دوبله است، اظهار کرد: دلم نمی خواست وارد بازیگری شوم اما فریدون جیرانی باعث شد در این مسیر هم حرکت کنم.

رونمایی از آنونس

آنونس فیلم سینمایی «حکایت عاشقی» به کارگردانی احمد رمضان زاده و به تهیه کنندگی مسعود جعفری جوزانی در آستانه اکران عمومی این فیلم در سینماهای سراسر کشور رونمایی شد.آنونس این فیلم   به کارگردانی «احمد رمضان زاده» و به تهیه کنندگی «مسعود جعفری جوزانی» و با بازی «بهرام رادان» و «شوان عطوف» بازیگر سر شناس سینما و تلویزیون اقلیم کردستان عراق منتشر شده است.

دیگر برایم مهم نیست

مسعود جعفری جوزانی که از مدت ها قبل قرار بود پروژه الف ویژه «پوریای ولی» را برای تلویزیون بسازد، درباره آخرین وضعیت این پروژه اعلام کرد: آن طور که در روزنامه ها خواندم گویا پروژه «پوریای ولی» در اولویت سازمان صداوسیما نیست. ما هم به این تصمیم احترام می گذاریم. «پوریای ولی» دیگر برایم مهم نیست؛ چرا که من قرار بود سه سال پیش این پروژه را بسازم.

در پشت بام تهران

تصویربرداری سریال «پشت بام تهران» به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی زینب تقوایی، این روزها در یک خانه باغ وسیع حوالی دربند دنبال می شود .فیلمنامه این سریال را که مضمونی اجتماعی دارد، سعید نعمت ا... نوشته است وکامبیز دیرباز، آزاده صمدی، ثریا قاسمی، لیندا کیانی، بهزاد فراهانی و... از بازیگران این سریال هستند.

دعا برای پاریس

پیمان معادی بازیگر بین المللی سینمای ایران هم به جمع هنرمندانی پیوست که جمله  «برای پاریس دعا کنید» را در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند.او در صفحه   اینستاگرامش تصویری را که برای همدردی با مردم پاریس در فضای مجازی ساخته شده، به اشتراک گذاشته و در کنارش به انگلیسی نوشته: «برای مردم پاریس دعا کنید.»حملات تروریستی به پاریس جهان را در سوگ  و حیرت فرو برده است. در این حملات بیش از 150 شهروند این شهر کشته شدند.»

یک شنبه 24 آبان 1394  7:53 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

فراری

علیرضا داوودنژاد سرانجام «فراری» را با حضور محسن تنابنده مقابل دوربین می برد. فیلمبرداری «فراری» به تهیه کنندگی جهانگیر کوثری اوایل آذر   آغاز می شود و این روزها مراحل پیش تولید را می گذراند. به گفته او   تاکنون حضور محمود کلاری در مقام مدیر فیلمبرداری قطعی شده است.

بازشناسی هویت

کار تصویربرداری «دور دست ها» از مرز 60 درصد گذشت .هم اکنون گروه تصویربرداری در مهرشهر کرج و  درلوکیشن منزل رسول(دانیال حکیمی) هستند و تا چهارشنبه در این لوکیشن مستقر خواهند بود در خلاصه داستان این سریال آمده است: یگانه، در تمنای بازشناسی هویت تحریف شده پدر و در سودای احقاق حقوق از دست رفته است.

به دنبال کفش

فیلمبرداری فیلم سینمایی «کفش هایم کو؟» به کارگردانی کیومرث پوراحمد   ادامه دارد.تاکنون 15 درصد از فیلمبرداری  سپری شده است و  رضا کیانیان، مجید مظفری، مینا وحید و بهاره کیان افشار مقابل دوربین علیرضا زرین دست رفته اند و قرار است طی روزهای آینده بازی رویا نونهالی نیز آغاز شود.

آخرین بازیگر

امین حیایی به عنوان آخرین بازیگر به گروه فیلم سینمایی «هلن» پیوست.مدتی است فیلمبرداری فیلم «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی آغاز شده است و حیایی به تازگی به گروه بازیگران این فیلم پیوست و مقابل دوربین رفت.تاکنون بازیگرانی همچون رویا نونهالی، روشنک گرامی، پژمان بازغی، ستاره پسیانی و هوتن شکیبا مقابل دوربین این فیلمساز رفته اند.

ترک ویلا

تاکنون نگارش پنج قسمت از سریال «ویلا» به پایان رسیده است.تهیه کننده سریال «روزای بد بدر» درباره حضور سیامک انصاری در این سریال نیز گفت: برای نقش اصلی سریال «ویلا» با سیامک انصاری صحبت کرده بودیم، اما به این دلیل که برآورد تولید نداشتیم،  انصاری با فیلم سینمایی «دراکولا»ی رضا عطاران قرارداد بست و دیگر نمی تواند ما را در ویلا همراهی کند.

دوشنبه 25 آبان 1394  7:44 AM
تشکرات از این پست
siryahya
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1

روایت یک رند

فیلم سینمایی «رند» به عنوان اولین فیلم 4 اپیزودی ایران فیلمبرداری خود را در کربلا ادامه می دهد.این فیلم 4 روایت داستانی دارد که روایت اول ( دانش اقباشاوی )و با بازی حمید فرخ نژاد، روایت دوم ( هادی نائیجی)و با بازی حامد بهداد ، روایت سوم ( هادی مقدم دوست )و با بازی مینا ساداتی و روایت چهارم ( روح ا... حجازی) با بازی آلا نجم بازیگر عراقی تولید خواهد شد.

بازگشت با دو فیلم

همزمان با نزدیک شدن به آخرین ماه از پاییز اکران فیلم ها رونقی دوباره یافتند. به گفته فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش سه فیلم "ناهید"، "این سیب هم برای تو" و "شیفت شب" آثاری هستند که از این هفته اکران عمومی خود را آغاز می کنند. پژمان بازغی در دو فیلم «ناهید» و «این سیب هم برای تو» بازی دارد.

در سمت مشاور

دبیر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در حکمی شهاب حسینی را به سمت مشاور خود منصوب کرد.در حکم  حیدری برای حسینی آمده است: هنرمند گرامی؛ جناب آقای حسینی؛ سینمای پر افتخار ایران همزمان با جشن های پرشکوه انقلاب ، جشن رونمایی از تولیدات سالانه خود را برپا می کند.

روایتی از ایدز

تا به حال بازیگرانی چون عمار تفتی و هادی قمیشی مقابل دوربین حسین سهیلی زاده قرار گرفته اند و سایر بازیگران نیز به زودی مقابل دوربین می روند. داستان سریال «پریا» از مضمونی اجتماعی برخوردار است و روایتگر زندگی دختری به نام پریاست که در مسیر زندگی با ماجراهایی روبه رو می شود. درونمایه اصلی سریال درباره ایدز است.

در راه هند

فیلم سینمایی "نزدیکتر" به کارگردانی مصطفی احمدی و تهیه کنندگی سپهر سیفی در چهل و ششمین دوره جشنواره بین المللی هند در گوا به نمایش گذاشته می شود.صابر ابر، پگاه آهنگرانی، پارسا پیروزفر، نازنین فراهانی، شیرین یزدانبخش، محمد بحرانی، فراز مدیری و ستاره اسکندری بازیگران این فیلم هستند.

چهارشنبه 27 آبان 1394  8:05 AM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها