ساخت تئاتر و فیلم «پایتخت»
علیرضا خمسه گفت: امسال یک فیلم، یک سریال تلویزیونی و یک تئاتر با محوریت سریال«پایتخت» تولید خواهیم کرد. وی افزود: سیروس مقدم مشغول رایزنی با صدا و سیماست تا «پایتخت 5» را برای نوروزتولید کنیم اما اگر موافقت نکنند از ساخت صرف نظرکرده و سراغ تئاتر یا فیلم سینمایی پایتخت خواهیم رفت.
پایان ممنوع التصویری
تصویر فاطمه معتمدآریا در تیزر فیلم سینمایی «این جا بدون من» از تلویزیون پخش شد شامگاه سه شنبه، تصویر فاطمه معتمدآریا که از سال 88 تاکنون ممنوع التصویر بوده مدتی در قالب تیزر فیلم «این جا بدون من» به تصویر کشیده شد و برای چند دقیقه طولانی تصویر این بازیگر را نشان داد.
مسترکلاس در دانشگاه نیوزیلند
رضا درمیشیان کارگردان فیلم های «بغض» و «عصبانی نیستم!» برای دانشجویان دانشگاه کانتربری ورک شاپ برگزار خواهد کرد.این ورک شاپ هفته آینده در شهر کرایست «چرچ نیوزیلند» برگزار خواهد شد و دانشجویان سینما و مدرسه فیلم این دانشگاه در آن حضور خواهند داشت. درمیشیان در مراسم سالانه آسیاپاسیفیک به عنوان استعداد سینمای آسیا شناخته شد.
خریدن نقش اول توسط نابازیگران
سحر زکریا گفت: متاسفانه پس از ۲۱سال کار در عرصه بازیگری باید خانه نشین شوم و ببینم نابازیگران نقش اول فیلم ها و سریال ها را بازی می کنند. فردی که با من در کاری حضور داشت و توان گفتن یک خط دیالوگ را نداشت الان در یک سریال به او نقش اول دادند.
مقتل خوانی در برج میلاد
در ششمین شب از اجرای آیین سوگ چامه ها سپند امیرسلیمانی به خیمه هنرمندان آمد و برای علاقه مندان مقتل خوانی کرد.امیرسلیمانی از اجرای آیین سوگ چامه در خیمه های مختلف در برج میلاد تهران استقبال کرد و گفت: اجرای این گونه مراسم مانع از فراموشی آیین و سوگینه خوانی ایرانیان در طول تاریخ می شود.