0

مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پاسخ به:مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»

باسلام وتشکر از شما بابت ایجاد این موضوع بسیارخوب

1: نظر شخصی و تعریف شما از بیکاری و اشتغال چیست؟

کسی که بتونه با انجام کار یا عملی با تلاش یا بدون تلاش پول دریافت کنه...

بیکار هم به کسی میشه گفت که خواسته یاناخواسته بنا بر تن پروری یا نبودن شغل یا مشکل جسمی یا روحی نتونه به این عمل بپردازه

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:30 PM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad shirdel2 omiddeymi1368 nargesza
liasam
liasam
کاربر نقره ای
یک شنبه 30 فروردین 1394  3:34 PM
تشکرات از این پست
ria1365 ehsan007060 Lovermohamad shirdel2 omiddeymi1368 nargesza
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

3: آیا استخدام خانم ها در ادارات(دولتی – خصوصی) و سایر بخش ها به ضرر جامعه است یا به نفع جامعه؟

استخدام زنان یا به نوعی کار کردن زن در بیرون از خانه شاید به نفع جامعه باشد اون هم از لحاظ نیروی کار ولی به نوعی ضرر هم دارد و اون نرسیدن زن به وظیفه اصلیش اون هم کارهای خانه و تربیت فرزندان هست

4: نظر شما درباره سهمیه های استخدامی برای یک قشر از جامعه چیست؟ (با ذکر دلیل)

سهمیه های استخدامی هم برای بعضی موارد خوب هست نه همه مواردی که الان اجرا میشه

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:36 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

2: از نظر شما بیکاری در زندگی جوانان چه اثراتی را میتواند به دنبال داشته باشد؟

**اول از همه جایگاه مناسب اجتماعی را نخواهد داشت البته اگر از حمایت پدر یا مادر وتامین مالی برخوردار نباشه....

**خوب اگه طرف بیکار آقا باشه که نمیتونه تشکیل خانواده بده یا اینکه خانوادش هم گرفتار  بیکاری ایشون میشن و مشکلات زیادی واسشون پیش میاد

**از لحاظ روحی هم دچار مشکلاتی میشن ...مثل کم خود بینی..افسردگی

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:37 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای
یک شنبه 30 فروردین 1394  3:37 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

3: آیا استخدام خانم ها در ادارات(دولتی – خصوصی) و سایر بخش ها به ضرر جامعه است یا به نفع جامعه؟

در یسری از شغل ها به نفع اجتماع هست چون دقت بیشتر خانم ها در انجام  کار بسیار بالاست وواقعا احساس مسولیت میکنند...و بعضی شغل ها برای خانم ها مناسبترن

ولی از لحاظ کلی کار کردن خانم ها به ضرر آقایون تموم میشه .. چون باید خرج یک خانواده را بدن واز اونجایی که ظرفیت استخدام کمه ...بیکار میمونن یا باید کاری کنند که مرتبط با تخصصشون نیست

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:46 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

جدول تغییرات 8 ساله بیکاری در کشور

نرخ بیکاری زنان

نرخ بیکاری مردان

تعداد شاغلان

تعداد بیکاران

سال

17.1

10

20618579

2674866

84

16.2

10

20841420

2642648

85

15.8

9.3

21092477

2486238

86

16.7

9.1

20500310

2392179

87

16.8

10.8

21000704

2839971

88

20.5

11.9

20656693

3218329

89

20.9

10.5

20510025

2877608

90

19.9

10.5

21160887

2944158

91

19.8 8.6 21337478 2488372 92

بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، از تعداد بیکاران کشور در دوره 84 تا 92 تنها 186 هزار و 494 نفر کاسته شده است. در عین حال، آمار مربوط به افزایش تعداد شاغلان رقم 718 هزار و 899 نفر را نشان می دهد که سالیانه 89 هزار و 862 نفر خواهد بود.

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:48 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

به گزارش مشرق، بررسی آخرین گزارش رسمی مرکز آمار ایران درباره وضعیت بیکاری در کشور نشان می دهد که با وجود نزدیک شدن نرخبیکاری کشور به مرز تک رقمی شدن، اما هنوز هم 2 میلیون و 500 هزار نفر امکان ورود به بازار کار را نیافته اند و همچنان متقاضی شغل هستند.

بر پایه این گزارش، استان گلستان در حال حاضر دارای بهترین وضعیت به لحاظ اشتغال در کشور است و در این استان نرخ بیکاری از 8.9 درصد سال 91 به 5.8 درصد کاهش یافته است. در عین حال فاصله بیکاری در استان ها همچنان بالا و در حد 11.3 درصد باقی مانده است.

نرخ بیکاری کشور در 8 استان بحرانی و نامناسب و بالای 13 درصد است و نرخ بیکاری در 6 استان کشور در سال گذشته نسبت به سال 9 افزایش یافت. هم اکنون نرخ بیکاری در 7 استان دورقمی است.

بیکارترین و پُرکارترین استان های کشور

همچنین استان های لرستان و کهکیلویه و بویراحمد دارای بالاترین درصد بیکاری کشور هستند و به اصطلاح بیکارترین استان های کشور محسوب می شوند. در نقطه مقابل خراسان رضوی، سمنان، قم، کرمان، گلستان، هرمزگان، همدان و یزد به لحاظ بیکاری دارای بهترین وضعیت هستند.

طبق آخرین اعلام مرکز آمار ایران، جمعیت فعال اقتصادی 10 ساله و بیشتر کشور به 23 میلیون و 834 هزارنفر است؛ در عین حال بیکاری با فرض یک ساعت کار در هفته در مرز 2.5 میلیون نفر است.

تعداد بیکاران 15 تا 24 ساله کشور در آخرین بررسی ها 808 هزارنفر و تعداد بیکاران گروه سنی 15 تا 29 ساله نیز بیش از 1 میلیون و 600 هزارنفر اعلام شده است. بیشترین میزان اشتغال کشور در حال حاضر از طریق فعالیت های خدماتی، سپس صنعت و پس از آن کشاورزی ایجاد می شود.

مجموع کل شاغلان کشور در حال حاضر 21 میلیون و 337 هزار و 478 نفر است. از این میزان جمعیت شاغل، 3 میلیون و 913 هزار و 412 نفر در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند. همچنین سهم بخش صنعت از اشتغال زایی در کشور 7 میلیون و 313 هزار و 669 نفر است.

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:49 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

4: نظر شما درباره سهمیه های استخدامی برای یک قشر از جامعه چیست؟ (با ذکر دلیل)

فکر میکنم برای اونهایی که از قبل استخدام شدن والان میخوان ارتقا بگیرن و سهمیه پدر وفرزندی دارن فقط خوبه ..

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:52 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

5: شما با سیاست های کنونی حکومت در بحث اشتغال جوانان در همه زمینه ها موافقید یا مخالف؟

چیزی که در جامعه دیده میشه اینه که بیشتر مردم به شغل های آزاد رو آوردند....

دلالی زیاد شده.... 

در مورد وامهایی هم که میدن یسری محدود فقط شاغل میشن....

مثلا من دیدم طرف  به یه مهندس صنایع میگه اگه حقوق دیپلم میگیری فقط واسه استخدام بیا....

یک شنبه 30 فروردین 1394  3:57 PM
تشکرات از این پست
liasam
liasam
کاربر نقره ای

6: استخدام های دولتی: آری یا خیر؟

الان اگه 4-6 عمرتا بزاری وبری دانشگاه ومدرک بگیری وبیایی ...... شاید اونجایی که باید استخدامت کننن .....

اونم باحقوق کم دولت و...

اگر کسی توی شهرش یا خانوادش شرایط شغل آزاد خوب و آینده دار را داره نباید وقت خودشو تلف کنه  تا شاید بخواد استخدام دولت بشه

یک شنبه 30 فروردین 1394  4:02 PM
تشکرات از این پست
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

درود برهمه دوستان گل

بحثهای دوستان را که میخوندم درباره شاغل بودن زنان ومدرک تحصیلی وشرایط استخدامی بیشتر صحبت کردند
به نظرمن کار کردن زن ومرد نداره وقتی در جامعه بستری برای کار کردن وایجاد اشتغال وجود داشته باشه در هرصورت مشکل بیکاری کمتر وجود داره که خانمها شاکی باشند که خقوقشون را در جامعه مردان رعایت نمیکنند وحقوقشون مساوی نیست وآقایون شاکی از اینکه بخاطر شاغل بودن خانمها اونها بیکار هستند
مشکل جامعه ما درحال حاظر زیاد بودن قشر جوون که اکثرا تحصیلکرده هستند ومیخواهند تشکیل زندگی دهند ولی شغلی نیست چون کار نیست چرا کار نیست چندین دلیل داره که اولی را گفتم که بالا بودن تعداد قشر جوان در جامعه استو دیگری وضعیت بد اقتصادی مملکت که باعث شده سن باز نشستگی افراد بالا بره چون مشکل مالی دارند برای پیش بردن زندگی مجبورند کار کنند حتی بعداز بازنشستگی یا حتی بودن در چند شغل واین باعث میشه یک شغل را اشغال کنند ودر واقع جای یک جوون را بگیرند
البته کاری به بحث پارتی بازی وغیره نداریم یه نمونه اش که یکی از دوستانم در شهرداری تهران مشغول به کاره به صورت قراردادی میگه در قسمت اداری شاید نزدیک به 80 درصد افراد رسمی کل خانواده شان که اکثرا خانم ومجرد هستند را به واسطه رابطه خودشان انجا استخدام کردند که از این موردها در کشور ما زیاده وهمه ما خوب می دانیم......

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 30 فروردین 1394  7:13 PM
تشکرات از این پست
ria1365 liasam shirdel2 omiddeymi1368 nargesza
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

نقل قول ria1365

نقل قول ehsan007060

نقل قول ria1365

نقل قول ehsan007060

سلام

لطفا منظورتونو از این جمله که «کار» ابتدایی­ ترین حقّ طبیعی هرشهروندی است! بیشتر توضیح بدید

بنظرم قبل از کار شهروند حقوق طبیعی دیگه ایی که ابتدایی تر هم باشه داره و گفتن اینکه کار ابتدایی ترین حقه خیلی درست نباشه

سلام و عرض ادب خدمت کاربر عزیز

همانطور که دوست عزیزم اقا محمد (جا داره ازشوت بخاطر مباحث خوبشون تشکر داشته باشم) فرمودند منم در ادامش چند جمله عرض کنم :

فقط شما اینو در نظر بگیرین اگه  یک جوان یک کار داشته باشه چقد از مشکلاتش حل میشه مشکلات اجتماعی روانی اقتصادی و ...

یک جوان کار داشته باشه راحت میتونه تشکیل خانواده یده با تشکیل خانواده بفرموده بزرگان دینمون نصف دینشم تکمیل میشه و از خیلی بزه ها و مشکلاتش جلوگیری میشه.

این فقط یک بخشی از تفسیر کار ابتداییترین حق هر شهروندیه

در پناه الله

سلام مجدد و تشکر از جوابتون

بنده هم همه مواردی که گفتی قبول دارم ولی مگه قبل کار شهروند ابتدا نیاز به امنیت. تربیت. کرامت انسانی و... نداره؟ تا بعدا اماده بشه برای پذیرش کار مورد نظرش!

سلام و تشکر از حضور شما دوست عزیز که با نکاتتون باعث پر رنگ شدن این بحث میشوید

همانطور که در ابتدای مبحث اشاره شد کار یکی از ابتدایی ترین حقوق هر شهروندیه که باید دولت ها و حکومتها  برای جوانان و سایر اقشار جامعه  زمینه اونو فراهم کنند تا به این وسیله بسیاری از مشکلات اجتماعی که زمینش نبود کاره حل بشه مثل مشکل اعتیاد ازدواج و سایر موارد که در صالحین خوشبختانه به اون پرداخته میشه

نیاز به امنیت و تربیت و یا کرامت انسانی هم میتونه از نیازهای انسان باشه ولی دوستانی که علم مدیریت خوندند و با سلسله نیاز ها ی انسان اگاهی دارند حتما میدونند  که نیاز به کرامت و خودیابی جزو نیازهاییه که در مرتبه اخر انسان به اون دست پیدا میکنه وقتی شرایط نیازهای  4 گانه قبلیش فراهم بشه این کرامت هم بخودی خود  بوجود میاد و در مورد سایر نیازهای اولیه اگر نیاز شغلی حل بشه سایر نیازها در ضمن اون ایجاد خواهد شد.

دوستان که مدیرت خوندند با سلسله نیازهای مازلو اشنا هستند.

موفق باشید

مجددا سلام

فکر کنم استناد به نظریه 70 سال پیش خیلی دردی دوا نکنه ولی حالا که خودتون مطرح کردید که باید به سه سطح اولش هم توجه بشه که آقای مزلو اعتقاد داشت این نیازها سلسله مراتب دارند (به این موضوع خودتون اشاره  کردید) یعنی وقتی یک نیاز به سطح کافی ارضا شد نیاز بعدی خود نمایی میکنه پس نتیجه گیری شما از اینکه اگر نیاز شغلی حل بشه بقیه نیاز های انسان هم حل میشه کاملا اشتباهه! در صورتی که قبل از اون نیازهای  سطحوح اولیه به صورت اساسی برطرف بشه تا نیاز های سطح بالاتر برانگیخته بشه

و باز طبق نظر ایشون نیاز های سطح پایین انسان شامل امنیت و نیازهای فیزیولوژیکی است

با تشکر

یک شنبه 30 فروردین 1394  7:16 PM
تشکرات از این پست
ria1365 Lovermohamad liasam shirdel2 omiddeymi1368 nargesza
Lovermohamad
Lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

یک مورد اول که بالا رفتن سن جوان جامعه بوده باید با برنامه ریزی وطراحی یک سیاست اقتصادی توسط دولت حل میشد که دولت هم این کار را کرد ولی چون برنانه ریزی اساسی نبود در بیشتر موارد جواب عکس داد وبجای حل کردن مشکل بیشتر باعث شیوع بیکاری شد..
بازهم فقط به یک مثال کفایت میکنم .
در دوره آقای احمدی نژاد که در طبقه متوسط جامعه خیلی هم محبوب هستند طرحهایی برای کم کردن مشکل اشتغال صورت گرفت که بازهم به خاطر نبود مطالعه کافی وبرنانه ریزی درست باز باعث ایجاد بیکاری شده مثل بنگاههای زود بازده ویا دادن وام خوداشتغالی 10میلیونی که در دوره اقای احمدی نژاد من در اطراف خودم خیلی از جوانها را دیدم که وام گرفتند ولی الان بعداز چند سال همه باز بیکارهستند البته من خودم هم این وام را گرفتم از روی چیزی که خودم تجربه کردم وچیزهای که دوستانم گفتند چند نکته را میگم من 10 میلیون وام گرفتم تا برای خودم شغل ایجاد کنم قسطش ماهی دوروبر 300هزارتومنه در شروع کار هزینه ای که کردم برای ایجاد اشتغال 22میلیون بود چون پشتوانه نداشتم اون مبلغ کسری را باگرفتن وام با بهره بالا وقرض وچک دادن جبران کردم بعداز دوسال هنور که هنوزه توی دادن اقساط مشکل دارم و باید برای دادن قسط شغلی که ایجاد کردم را تعطیل کنم البته دوستانم خیلی ها پارسال این کار را کردند در هرشغلی که داشتند چرا این مشکل بوجود امد چون بجای اینکه به یک نفر 20 میلیون بدهند تا شغل ایجاد کند کبه دونفر 10 میلیون دادند که این کار را بکنند ..نتیجه چی شد هر دونفر بیکار صدند در حالی که اگر با برنامه ریزی این کار انجام می شد وبه یک نفر میدادند حداقل نصف افرادی که وام گرفتند مشغل شغل نداشتند ولی بعداز گذشت چند سال دوباره همون افراد که وام خود اشتغالی گرفتند به چرخه بیکاران اضافه شدند ....

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
یک شنبه 30 فروردین 1394  7:29 PM
تشکرات از این پست
ria1365 liasam shirdel2 omiddeymi1368 nargesza
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

سلام و تشکر از حضور شما دوست عزیز که با نکاتتون باعث پر رنگ شدن این بحث میشوید

همانطور که در ابتدای مبحث اشاره شد کار یکی از ابتدایی ترین حقوق هر شهروندیه که باید دولت ها و حکومتها  برای جوانان و سایر اقشار جامعه  زمینه اونو فراهم کنند تا به این وسیله بسیاری از مشکلات اجتماعی که زمینش نبود کاره حل بشه مثل مشکل اعتیاد ازدواج و سایر موارد که در صالحین خوشبختانه به اون پرداخته میشه

نیاز به امنیت و تربیت و یا کرامت انسانی هم میتونه از نیازهای انسان باشه ولی دوستانی که علم مدیریت خوندند و با سلسله نیاز ها ی انسان اگاهی دارند حتما میدونند  که نیاز به کرامت و خودیابی جزو نیازهاییه که در مرتبه اخر انسان به اون دست پیدا میکنه وقتی شرایط نیازهای  4 گانه قبلیش فراهم بشه این کرامت هم بخودی خود  بوجود میاد و در مورد سایر نیازهای اولیه اگر نیاز شغلی حل بشه سایر نیازها در ضمن اون ایجاد خواهد شد.

دوستان که مدیرت خوندند با سلسله نیازهای مازلو اشنا هستند.

موفق باشید

مجددا سلام

فکر کنم استناد به نظریه 70 سال پیش خیلی دردی دوا نکنه ولی حالا که خودتون مطرح کردید که باید به سه سطح اولش هم توجه بشه که آقای مزلو اعتقاد داشت این نیازها سلسله مراتب دارند (به این موضوع خودتون اشاره  کردید) یعنی وقتی یک نیاز به سطح کافی ارضا شد نیاز بعدی خود نمایی میکنه پس نتیجه گیری شما از اینکه اگر نیاز شغلی حل بشه بقیه نیاز های انسان هم حل میشه کاملا اشتباهه! در صورتی که قبل از اون نیازهای  سطحوح اولیه به صورت اساسی برطرف بشه تا نیاز های سطح بالاتر برانگیخته بشه

و باز طبق نظر ایشون نیاز های سطح پایین انسان شامل امنیت و نیازهای فیزیولوژیکی است

با تشکر

سلام احسان جان و ممنون از نکات ذکر شدتون

در مورد نظریه 70 سال پیش بهتره بدونیم که تو همه دانشگاههای ایران که هیچ همه دانشگاههای دنیا این نظریه از نظریه های استوار هست و میتونه عملی بشه و اثبات شده و در دروس اکادمیک هم این نظریه سالهای سال که تدریس میشه 

ولی در مورد بقیه بعد این نظریه دوستان علوم مدیریتی اومدن اینم گفتم ممکنه یک سطحی از این نیازها ارضا نشه ولی ادم به سطح بعدی نیازها برسه و اون نیازها قبل سطوح پایین ارضا بشه در کنار اون شما اینم در نظر بگیرین البته منم نگفتم که این نظریه همیشه عملیه بلکه این فقط یک نمونه از نیازهای همه جانبه انسانه که کاربردش همگانیه و اکثرا اتفاق می افته

در موردیم که فرمودین نیازهای سطح پایین ذکر این نکتنه حایز اهمیته وقتی من کار درست درمون نداشته باشم چطور میتونم نیازهای سطح اول رو ارضا کنم نیاز به خوراک مثلا چطور باید برطرف شه مثلا بگیم با دزدی؟

این منطقی نیست نیاز به خوراک از طریق نیاز به داشتن یک کار خوب امکان  پذیر میباشد یا نیاز به سرپناه  هم از این طریق

همین مثال های بندرو میتونین به عینه در جوامع توسعه نیافته مثل کشورهای افریقایی و اسیایی مشاهده نمایید که بخاطر نداشتن شغل و درامد چقدر سوء تغذیه دارند 

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

یک شنبه 30 فروردین 1394  7:32 PM
تشکرات از این پست
siryahya Lovermohamad liasam shirdel2 ehsan007060 omiddeymi1368 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها