0

نظر سنجی تالار نجوم(لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ)+امتیازات کاربران

amirhossian1390
amirhossian1390
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1660

نظر سنجی تالار نجوم(لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ)+امتیازات کاربران

بسمه تعالی

نظر سنجی تالار نجوم با امتیاز ویژه

باسلام و عرض ادب و احترام.

لطفاً نظر خود را در مورد سؤالات زیر بیان کنید.

«صرفا پست های دست نویس و کاربردی امتیاز ویژه دریافت می کنند و پست های کپی پیستی که هیچ تحلیل یا نظر شخصی و کیفی در آن موجود نباشد، امتیازی دریافت نمی دارند»

سؤالات نظر سنجی:

نظر شما در ارتباط با لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ چیست؟ آیا چنین تحقیقاتی را لازم می دانید؟
آیا سکونت انسانها در مریخ عملی خواهد شد؟

باتشکر

اسامی شرکت کنندگان در نظرسنجی تالار نجوم و امتیازات دریافتی آن ها

(لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ)

ضمن تشکر از کلیه شرکت کنندگان گرامی، امتیازات تقدیم گردید

روابط عمومی راسخون    یار همیشه همراه

تعداد شرکت کنندگان: 31 کاربر

امتیاز دریافتی

نام کاربری

40

mina_k_h

40

arseyfi

40

yasbagheri

40

amirali123

50

maazeh

40

AliFanoodi

40

khodaeem1

40

maryamjoon

40

yarabyarabyarab

20

mohammadtorres

30

ahmadfarm

40

mohsen_alavi

50

xsbehx

50

omiddeymi1368

20

EmPImAn

30

zahra7720

30

loga13th

20

mohsenshabani

30

mamanema

40

mosiovasmos

50

zolqarnin

40

javad1376

30

mohamadr200090

40

kooooh

30

muhammad_mahdi

20

Samurai

30

hoseinh1990

30

alipaidar

20

masoudranjbar

30

sadeghmahdian

30

mehregan

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار نجوم 

باتشکر

پنج شنبه 30 آبان 1392  9:47 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mina_k_h yasbagheri khodaeem1 amirali123 AliFanoodi yarabyarabyarab omiddeymi1368 zahra7720 mohammad98 mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd nazarianali onehamed arseyfi farshon
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:**نظر سنجی تالار نجوم با امتیاز ویژه**

من فکر می کنم یک روزی برسه که مریخ قابل سکونت برای انسانها بشه. یک مقاله ای خوندم که نوشته بود در سیاره مریخ اتمسفر نازکی از دی اکسید کربن وجود داره که همین هم باعث میشه که مریخ قابل سکونت برای انسانها باشه.

به نظر من بعد از زمین میشه به سکونت در این سیاره فکر کرد. هر چند که مشکلات خیلی زیادی دارند. مثلاً اینکه در اونجا هر غذایی نمی شه خورد و فقط غذاهای کنسروی و فریز شده و خشک می شه استفاده کرد. 

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

سه شنبه 5 آذر 1392  9:03 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri khodaeem1 AliFanoodi amirhossian1390 yarabyarabyarab omiddeymi1368 akram_h mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd onehamed farshon
arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6672

نظر شما در ارتباط با لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ چیست؟ آیا چنین تحقیقاتی را لازم می دانید؟
انسان در مورد هر چیز مجهولی باید تحقیقات کند تا علمش زیاد شود و عالم به مسائل گردد و موضوع مریخ از این مقوله جدا نیست .بنده تحقیقات در این زمینه و زمینه های دیگر علمی را لازم میدانم چون باعث پیشرفت میشوند.
آیا سکونت انسانها در مریخ عملی خواهد شد؟ احتمالا در سالیان بعد اتفاق خواهد افتاد .

دی شیخ با چراغ همی‌‌گشت گرد شهر

کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست

سه شنبه 5 آذر 1392  9:59 AM
تشکرات از این پست
amirali123 amirhossian1390 khodaeem1 yarabyarabyarab omiddeymi1368 mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با سلام
اتفاقا چند روز پیش داشتم مطلبی راجع به این موضوع میخوندم و فکر کردم واقعا اگه من بودم میتونستم زندگی کنم دیدم نه دوست ندارم نمیدونم چرا ولی خوب با توجه به تحقیقاتی که دانشمندان انجام دادن برای سکونت مناسبه ولی خوب شرایط اولش فکر کنم سخت باشه باید از غذاهای کنسروی استفاده کنی تا چند نفری برن انجا سوپرمارکت بزنن
البته فکر کنم اگه زده بشه از اینجا گرون تر بدن چون انجا سوپرمارکت نیست اجناس رو گرون میفروشن  در کل فکر کنم مغازه دارها برن انجا فروش خوبی داشته باشن به نظرم خیلی سخته تو یه سیاره ای که هیچ کس نیست رفت وآمدم سخته

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 5 آذر 1392  10:44 AM
تشکرات از این پست
mina_k_h amirali123 AliFanoodi amirhossian1390 khodaeem1 yarabyarabyarab omiddeymi1368 mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd onehamed
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

كلا چيز بدي نيست و كار علمي هست اگه دانشمندان بتونند اين كار رو انجام بدن خوب ما انسانها به غير از كره زمين تو كره مريخ هم ميتونيم زندگي كنيم البته اول  اون مايه داراي اصلي  كه پول ميلياردي براشون چيزي حساب نمياد  من خودم كه خيلي دوست دارم اگه يه روزي اين كار انجام شد اونجا رو ببينم ولي با اين اوضاع فقط ميتونم تو رويا و خواب به خواسته ام برسم

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 5 آذر 1392  11:32 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi amirhossian1390 khodaeem1 yasbagheri yarabyarabyarab omiddeymi1368 mosiovasmos zolqarnin
maazeh
maazeh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 34

راستش شايد زياد زندگي كردن در مريخ امكانپذير و راحت هم از آب درنياد ولي اين تحقيقات ميتونه به ما ياد بده كه الزاما براي زنده موندن نيازبه اينكه حتما روي جاي سفتي به اسم زمين بايدباشيم هم نيست.

الان به تازگي ظاهرا دانشمندان نجومي به اين مطلب رسيدند كه كه مانند سياره زمين شايد ميليونها سياره دركيهان هست.شايد رشد و پيشرفت امكانات علمي انسان به جايي برسه كه بشه به يكي از اين سياراتي كه همانند زمين  به نظر ميرسند سفر و در اونجا زندگي كرد.

ازلحاظ معنوي هم فكر ميكنم اينكه ما اعتقاد به هفت طبقه آسمان و زمين داريم (و گفته ميشه طبقه اول اين آسمانها مانند شني در ساحل هست درمقابل دنيايي با يك طبقه بالاتروهمينطورتا طبقه هفتم)مارو به فكربايد بندازه كه با وجود اين گستردگي در كيهان, تفكر و تحقيق دراينكه ميشه درجايي مثل مريخ زندگي كرد كاملا ارزش هزينه كرد مالي و تحقيقاتي رو داره.

به اميد اينكه ما از كساني باشيم كه نبي اكرم(ص) درباره شون گفتند: اگر ايمان در ثريا باشد مردماني از فارس به آن دست ميابند

من جمله آخر آن حرف را قبول ندارم،

آنهایی که پایبند آرمانها و ارزشها می‌مانند شاهد به ثمر نشستن و تناور شدن این نهال خواهند بود.

نظر رهبرمعظم انقلاب اسلامی درباره جمله معروف شهیدباکری

سه شنبه 5 آذر 1392  2:08 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi amirhossian1390 khodaeem1 yasbagheri yarabyarabyarab omiddeymi1368 mosiovasmos zolqarnin
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

انسان ها همیشه باید در تکاپو و تلاش برای دست یافتن به اسرار جهان هستی باشند تا بتوانند زندگی خویش را بهبود بخشند.

تحقیقاتی که دانشمندان روی مریخ انجام می دهند می تواند بسیار مهم باشد چرا که اگر به نتیجه برسد به موفّقیّت بزرگی دست خواهند یافت.

در مورد عملی شدن این تحقیقات هم چیزی معلوم نیست و شاید به نتیجه برسد.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 5 آذر 1392  2:25 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 amirhossian1390 yasbagheri yarabyarabyarab omiddeymi1368 mosiovasmos zolqarnin
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

باسلام و عرض ادب

از انسان دو پا همه چیز برمیاد . به نظر من انسان در هر زمینه ای میتونه تحقیقات انجام دهد . تحقیق در مورد زندگی در مریخ میتونه جذاب باشه . رفتن به مریخ میتونه تجربه خوبی باشه .ممکنه اونجا به همه ما 1000 متر زمین بدن برای خودمون ویلائی بسازیم . من فکر میکنم در آینده احتمال زندگی انسان در مریخ عملی بشه . خداکنه این بساز و بفروشها نفهمند که زمین های اونجا رو بخرن و آپارتمان بسازن

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 5 آذر 1392  3:01 PM
تشکرات از این پست
amirhossian1390 yasbagheri yarabyarabyarab omiddeymi1368 mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd
maryamjoon
maryamjoon
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1178

هم بله هم خیر ، زیرا این سفر پر هزینه خواهد بود و یکطرفه ( کسی که آن را بپذیرد دیگر به زمین باز نخواهد گشت) و همچنین ماندن طولانی در فضا به علت نبود جاذبه باعث ضعیف شدن بافت های ماهیچه و استخوان میشود . فعلا سفینه ای که بتواند جاذبه ی مصنوعی درست کند ساخته نشده.
و از دیگر مشکلات این سفر می توان به قرار گرفتن در معرض اشعه های خورشیدی و کیهانی ، جو نازک مریخ ، هوای بد و نبود لایه های محافظ در جو آن مانند لایه ی اوزون و نبود اکسیژن در جو آن وسرد بودن سطح این سیاره و... نام برد .

شنبه 9 آذر 1392  9:09 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri yarabyarabyarab khodaeem1 omiddeymi1368 amirhossian1390 mosiovasmos zolqarnin
yarabyarabyarab
yarabyarabyarab
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3539

بله امکان همه چیز هست .هوش سر شار انسان که فقط قسمتی از اونو تا آخر عمر استفاده میکنه بیشتر از اینهاست .انسان میتونه شرایط رو به گونه ای مهیا بکنه که انسانها بتونن زندگی کنن .ولی با توجه به آیات قرانی خدا زمین رو مناسب تر از همه جا برای زندگی انسان قرار داده با توجه به شرایط جسمی وروحی اون .

منتظران مهدی آگاه باشید!  

حسین را منتظرانش کشتند...

شنبه 9 آذر 1392  10:04 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri khodaeem1 omiddeymi1368 amirhossian1390 mosiovasmos zolqarnin ahmadfarm
mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

فکر نمیکنم حالا حالا ها مریخ واسه سکونت انسان که بخواد زندگی کنه فراهم بشه اما میشه واسه سفر و واسه تجربه خیلی هیجان انگیز باشه

مدیر تالارهای ورزش

شنبه 9 آذر 1392  4:43 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 amirhossian1390 mosiovasmos khodaeem1 zolqarnin hashmtjdd mohsen_alavi
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

به نظرم تحقيقات علمي هميشه الزامي است حتي اگر روزي در مريخ زندگي نكنيم.

بشر با پيشرفت علم هدفمند و زنده است حال اگر اين تحقيقات نتايج مثبتي در بر داشته باشد كه بهره وري علم چند برابر خواهد بود.

شنبه 9 آذر 1392  5:33 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 yarabyarabyarab amirhossian1390 mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd mohsen_alavi
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

انسان همیشه دنبال کشف و پی بردن به رازها نهان است

اگر دانشمندان بتوانند شرایطی متناسب برای حیات انسان ها پیدا و یا کشف کنند

میتوانند انسان را منتقل کنند نه تنها در مریخ بلکه در ماه هم این تحقیقات صورت گرفته...

خیلی سخته زندگی روی مریخ و خاک سرخش...

تحقیقات خوبه خودم دوست داشتم بتونم برم ماه و از روی ماه زمین رو ببینم

ولی درباره مریخ فکری نکردم تاحالا ، اگر شرایطی باشه و انسان بتونه اونجا زندگی کنه قطعا نیاز به

یکسری اضافاتی هست که در زمین به اون نیازی نیست حالا نمیدونم مریخ آب داره یا نه

ولی ابتدایی ترین نیازمون آب و هوا هست که باید مریخ داشته باشه...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

شنبه 9 آذر 1392  10:38 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 yarabyarabyarab amirhossian1390 mosiovasmos zolqarnin
xsbehx
xsbehx
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

به عنوان کسی که هیچ دانشی تو ضمینه نجوم نداره به این سوال پاسخ می و می گم که:

مطالعه برای سکونت در مریخ برای شناخت محیط اطرافمون و حتی نحوه کارکرد سیاره ها و حتی جهان هستی لازم و ضروریه(حداقل این چیزیه که من فکر می کنم!). حداقلش رو اگر بخوایم فکر کنیم می تونیم یه سیاره جدید برای زندگی پیدا کنیم یا این که روشی پیدا کنیم تا بتونیم محیطی جدیدی برای سکونت انتخاب کنیم که می تونه حتی مریخ هم نباشه

و در مورد سوال دوم هم مطمئنا می شه اما نه به این زودی. حتی اگر مشکلات آب و غذا رو هم حل کنیم نمی تونیم با مشکلات دیگه ای مثل جاذبه یا طوفان ها و ... به این زودی ها کنار بیایم. به نظر من اگر هم قابل سکونت بشه در مرحله اول در محیط های بسته و محدود به این موفقیت دست پیدا می شه کرد.

اما هر چیزی یک شروعی داره و اون شورع خیلی وقته که آغاز شده enlightened

شنبه 9 آذر 1392  11:03 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 yarabyarabyarab amirhossian1390 mosiovasmos zolqarnin hashmtjdd mohsen_alavi
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

1- نظر شما در ارتباط با لزوم تحقیقات پیرامون زندگی در مریخ چیست؟ آیا چنین تحقیقاتی را لازم می دانید؟
بله، به نظر من در مورد زندگی در مریخ بایستی تحقیق و کاوشهای زیادی برای رسیدن به نتایج درست و مورد نظر انجام داد. زندگی در مریخ در حال حاضر شاید جزو محالات باشه، ولی مثل خیلی از چیزای دیگه که زمانهای خیلی دور وجود نداشت، ولی به مرور زمان ابداع و اختراع شد، این موضوعِ سکونت بر روی مریخ هم شاید تا چندین سال آینده محقق شود، البته شاید!!!

2- آیا سکونت انسانها در مریخ عملی خواهد شد؟
من خودم در زمینه نجوم اطلاعات کاملی ندارم، ولی در حال حاضر که فک کنم این کار برای انسانها عملی نیست. سکونت انسانها بر روی مریخ بسته به شرایط حاکم بر جوّ مریخ و خیلی از عوامل مؤثر دیگه، ممکن یا غیر ممکن خواهد بود. ولی تا عملی شدن این موضوع احتمالاً زمان خیلی زیادی باید بگذره!

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

شنبه 9 آذر 1392  11:28 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab amirhossian1390 mosiovasmos khodaeem1 zolqarnin sajjadsaleh amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها