بابک امینتفرشی سالها است با فعالیتهای ترویج علم و بخصوص گسترش نجوم آماتوری در کشور شناخته شده و در سالهای اخیر با حضور در فعالیتهای بینالمللی، به چهرهای شاخص در عرصه فعالیتهای ترویج نجوم در جهان بدل شده است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، تفرشی سالها است علاوه بر این فعالیتها، به عکسبرداری نجومی نیز مشغول است و بارها تصاویر برگزیده او در نشریات مشهوری چون "اسکایاندتلسکوپ" و "مرکوری" و پایگاههای اینترنتی شاخصی چون "ناسا" و "اسپیسودر" منتشر شده است.
وی همچنین مدیریت یکی از پروژههای سال جهانی نجوم را با عنوان توان (جهان در شب: The World At Night) برعهده دارد و عضو برد مشاوران اخترشناسان بدون مرز (Astronomers without Borders) است.
امینتفرشی در پروژه "توان" نیز سعی دارد با همکاری دیگر عکاسان در سراسر جهان، تصاویری از آسمان شب را بر فراز چشماندازهای قابل توجه روی زمین تهیه کند.
رد دور قطبی ستارگان در "تیمره" و در کنار سنگ نوشته های این منطقه ی باستانی
در نیمکره شمالی، ستارگان درمسیره دایره ای شکل به دور قطب شمال سماوی که در نزدیکی ستاره قطبی (ستاره نسبتا پرنور با کمترین جابجایی) گردش میکنند.
در عکس بالا، طرح ها ونقاشی هایی که توسط انسان های باستانی بر سنگ ها نقش بسته را می توانیدمشاهده کنید.
"تیمره" در منطقه ای مابین محلات خمین و گلپایگان در قیدو و مزاین قرار دارد و قدیمی ترین نشانه های تمدن بشری در این نقطه یافت شده است ،
یادگاری هایی ازگذشته
درسمت راست عکس بالا صورت فلکی جبار،خوشه پروین و درسمت چپ پایین، ستاره درخشان شباهنگ قابل رویت است.
پازل هایی ازگذشته
در عکس فوق صورت فلکی ذات الکرسی، دب اصغر و ستاره قطبی ثبت شده اند.
شب های عصر حجر
دراین عکس کهکشان راه شیری وستارگان مثلث تابستانی را می توانید ببینید.