0

اندر احوالات این روزهای راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

اندر احوالات این روزهای راسخون

سلام و عرض ادب خدمت همه همراهان راسخونی

بعد از اون زلزله عظیم کرمانشاه که راسخون رو زیر و رو کرد، (چون همزمان بود بی تاثیر نبود) خیلی منتظر موندم تا یکی از مسئولان جدید راسخون در انجمن سلام علیکی خدمت کاربران عرض کنند و معارفه ای بگذارند و شرح خدمات و برنامه ای بدهند

خدا خیر بده تنها مسئول پاسخگوی فعلی راسخون رو انصافا خیلی از کاربران بخاطر وجود و حضور و پاسخ های ایشون همچنان در راسخون فعالیت می کنند.

به هر حال من که اون موقع نفهمیدم و هنوز هم نمی دونم هدف از تغییر ناگهانی مسئولان سایت چی بود؟ 

نمی دونم مسئولین بزرگوار راسخون، اشکال کار قدیمی ها رو چی دیدند که در جهت اصلاح براومدند ولی نه تنها اصلاحی صورت نگرفت، بلکه به نظر من پسرفتهای چشمگیری لااقل در چند ورق از راسخون که سر میزنم می بینم

شاید هم من اشتباه می کنم و همه جای سایت پیشرفت ها کرده و موفقیت هایی کسب کرده و مسئولان با ذوق و شوق تعریف ها نمودند و لینک موفقیت ها در برترین ها و چرخشی ها اومده و رفته و من ندیدم

همین جا کسی اگه از موفقیت های امروز، صحبت های مسئولین فعلی و یا حتی اسامی اونها اطلاعی در دست داره، ممنون‌میشم ما رو هم باخبر کنه.

آدرس موسسه در قم؟؟

سه شنبه 24 مهر 1397  6:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon emamedavazdah shayesteh2000 rasool_gh borkhar mansoor67 sayyed13737373
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:اندر احوالات این روزهای راسخون

سروران عزیز و همراهان همیشگی راسخون

سلام

برکسی پوشیده نیست که هر موفقیت و اعتباری با همراهی و صبوری شما محقق شده است؛ کاربرانی کوشا و پرتلاش که هیچ گاه حتی در تصمیم‌گیری‌های سخت و تلاطم‌های روزگار دست از همراهی راسخون برنداشته‌اید؛ آری بی شک شما سرمایه‌های اصلی و قلب راسخون هستید و این مایه افتخار ماست.
همه می‌دانیم، تنها رمز بقا و ماندگاری برای حضور فعال در عرصه فضای مجازی که با سرعتی فراتصور در حال حرکت می‌باشد. ایجاد تحول و بروزرسانی در زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و همگام شدن با تکنولوژی‌های روز است لذا تیم مدیریتی جدید در تلاش بوده تا در همین زمان اندک -دو ماه اخیر که مفتخر به این مسئولیت شده- با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و مشاوران باتجربه، زیرساختی امن، سریع و با کاربری ساده را برای فعالیت شما سروران گرامی فراهم نماید.
طبیعتا حرکت در این مسیر دشوار نیازمند کمی زمان و تغییرات است که پیشاپیش از صبوری شما سپاسگزاری و از مشکلات بوجود آمده پوزش می‌طلبیم.
بی شک انتقادات و پیشنهادات شما چراغ‌های روشنی را برای ما در پیمودن این راه سخت روشن می‌کند که بی‌صبرانه منتظر شنیدن آنها هستیم چرا که آینده خوب با حضور منتقدانه و فعال شما کاربران عزیز محقق می‌شود.
همراهان گرامی شما می‌توانید انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق مدیر انجمن و یا ارسال ایمیل به آدرس الکترونیکی
rasekhoon97@gmail.com به دست ما برسانید و یا درصورت امکان با حضور خود در دفتر قم به نشانی: قم، بلوار  15 خرداد، جنب امامزاده شاه سید علی علیه‌السلام افتخار میزبانی شما را داشته باشیم.

چهارشنبه 25 مهر 1397  3:10 PM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000 borkhar mansoor67 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ممنون حاج آقا بابت پاسختون

یکی از مشکلاتی که من دیدم تو پل ارتباطی هم بهش اشاره شده و همچنان به قدرت خودش باقیه، باز شدن هر لینکی که میزنیم در صفحه جدیده.

من الان خواستم از صفحه انجمن برسم به این تاپیک، پنج تا تب بی استفاده برام باز شد، بعد دیگه همه رو گم میکنم، مجبورم همه رو ببندم. دوباره از اول بیام، باز همون آش و همون کاسه

یه کاری که انجام میدن یا یه تغییر مثلا مفید و کاربردی!، میبینن ناراضی زیاده، تنظیمات رو برگردونن به حالت قبل که کمتر رو اعصاب کاربر قدم بزنن. 

نمی دونم چرا من‌میام راسخون، بیشتر ایرادات به‌چشمم میخوره تا اصلاحات.

پنج شنبه 26 مهر 1397  10:58 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah shayesteh2000 borkhar ravabet_rasekhoon mansoor67 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

حقیقتش اینه من چون چندین سال با موبایل میومدم راسخون و بدون نسخه‌موبایلی پست میزدم، آهنگ و فیلم میگذاشتم، و همه جور ویرایشی انجام میدادم، با راه اندازی نسخه موبایل خیلی با این نسخه نمی تونم راحت کار کنم.

هر چی هم میخوام تنظیمات رو بگذارم رو‌حالت رایانه که لااقل حالت دیداری پست ها برام راحت تر باشه، وجود این پنجره های اضافی و رو اعصاب، نمی گذاره.

یعنی من میزنم درخواست نمای رایانه یا دسکتاپ، میره رو محیط کاربری، بعد وارد محیط کاربری میشم، برمیگردم باز همون نسخه موبایلیه، بعد دوباره‌میزنم، باز یه ادای دیگه... 

کاش به همینجا ختم میشد، یه بار هم پست میزنم، بعد فردا میام میزنم نمای رایانه، میره‌محیط کاربری، بعد که میزنم وارد میشم و برمیگردم، میره تو محیط ویرایش، بعد هر کاری میکنم از محیط ویرایش خارج‌نمیشه. مگر اینکه صفحه رو ببندم، از انجمن‌وارد بشم، ده پنجره باز کنم و برسم به‌محلی که می خواستم.‌تازه تا اون موقع یادم میره چکار داشتم.

اوضاعیه که تا امروز حوصله و انگیزه نوشتنش رو نداشتم 

پنج شنبه 26 مهر 1397  11:10 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 borkhar ravabet_rasekhoon mansoor67 sayyed13737373
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

سلام مگه راسخون تعطیل نشده؟angel

نه فقط شما ایراداتی میبینید بلکه همه یا اکثرا موافق ایرادات موجود هستند و همتی که مشخص نیست وجود داشته باشه برای رفع اشکالات

بعضی بخش ها که واقعا از رونق افتاده و بهتره مسئولین یه آماری بدن

پنج شنبه 26 مهر 1397  11:11 PM
تشکرات از این پست
salma57 shayesteh2000 borkhar ravabet_rasekhoon mansoor67 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول emamedavazdah

سلام مگه راسخون تعطیل نشده؟angel

نه فقط شما ایراداتی میبینید بلکه همه یا اکثرا موافق ایرادات موجود هستند و همتی که مشخص نیست وجود داشته باشه برای رفع اشکالات

بعضی بخش ها که واقعا از رونق افتاده و بهتره مسئولین یه آماری بدن

سلام. راسخون تعطیل نمیشه، فقط از شهری به شهر دیگه منتقل میشه.

قانون چندم متولیان امر!

پنج شنبه 26 مهر 1397  11:22 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول ravabet_rasekhoon

سروران عزیز و همراهان همیشگی راسخون

سلام

برکسی پوشیده نیست که هر موفقیت و اعتباری با همراهی و صبوری شما محقق شده است؛ کاربرانی کوشا و پرتلاش که هیچ گاه حتی در تصمیم‌گیری‌های سخت و تلاطم‌های روزگار دست از همراهی راسخون برنداشته‌اید؛ آری بی شک شما سرمایه‌های اصلی و قلب راسخون هستید و این مایه افتخار ماست.
همه می‌دانیم، تنها رمز بقا و ماندگاری برای حضور فعال در عرصه فضای مجازی که با سرعتی فراتصور در حال حرکت می‌باشد. ایجاد تحول و بروزرسانی در زیرساخت‌ها، برنامه‌ها و همگام شدن با تکنولوژی‌های روز است لذا تیم مدیریتی جدید در تلاش بوده تا در همین زمان اندک -دو ماه اخیر که مفتخر به این مسئولیت شده- با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و مشاوران باتجربه، زیرساختی امن، سریع و با کاربری ساده را برای فعالیت شما سروران گرامی فراهم نماید.
طبیعتا حرکت در این مسیر دشوار نیازمند کمی زمان و تغییرات است که پیشاپیش از صبوری شما سپاسگزاری و از مشکلات بوجود آمده پوزش می‌طلبیم.
بی شک انتقادات و پیشنهادات شما چراغ‌های روشنی را برای ما در پیمودن این راه سخت روشن می‌کند که بی‌صبرانه منتظر شنیدن آنها هستیم چرا که آینده خوب با حضور منتقدانه و فعال شما کاربران عزیز محقق می‌شود.
همراهان گرامی شما می‌توانید انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق مدیر انجمن و یا ارسال ایمیل به آدرس الکترونیکی
rasekhoon97@gmail.com به دست ما برسانید و یا درصورت امکان با حضور خود در دفتر قم به نشانی: قم، بلوار  15 خرداد، جنب امامزاده شاه سید علی علیه‌السلام افتخار میزبانی شما را داشته باشیم.

حاج آقا ببخشید

نمیشه مسئولین جدید راسخون یه دفتر هم تو انجمن بزنند، مثل مسئولان سابق، اینجا راحت تر میشه انتقاد و پیشنهاد داد

ضمنا پیشنهاد تکراری هم داده نمیشه

پنج شنبه 26 مهر 1397  11:56 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام .آجی این همه جا داره راسخون برا حرف زدن ..ولی متاسفانه انگار همه چی پروپخشه ..حتی این تاپیک هم دو روز دیگه گم میشه ...

مسوولین یا واحدفنی فکر کردند ما میگیم نسخه موبایلی ترتیب بدید  یعنی ریز کردن نسخه دسکتاپ !!نه باور کنید نسخه موبایلی یعنی یه تحول درست و حسابی ...

چندمورد اصلاحات که رخ داده بد نیست به نظرم ولی اصلن کافی نیست !!!!!

من درحد سوادم نیست که بایدجزییات چی میشد که اینطوری نشه ..ولی دراین حد میفهمم که اصلن جمع و جور نیست سایت و پروپخشه .چون فقط سایزهای بزرگ رو  کوچیک  کردن ،و شد نسخه موبایلی !!!!!!!!!!!!

پا به تالارها میزارم ،گم میشم ،بعدم از اینهمه پروپخشی حوصله دیگه ندارم ادامه بدم ،راحت و خوب میام بیرون

مثلن تحول توی ساختار تالارها رخ داده  ؟؟؟؟

جمعه 27 مهر 1397  1:19 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar ravabet_rasekhoon mansoor67 sayyed13737373
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

*****به داد سایت برسید ،زحمت هایی که دلسوزان قبلی کشیدند رو به باد ندهید لطفا *****

بامسوولین بالادست هستم .همونایی که قراره یه روزی حرفهای کاربرا رو ببینن و درک کنن !

همون بزرگوارانی که در عزل و نصب  کردن مسوولین  بخش های مختلف ،دست و دلباز شدند !!!

فقط بنده خدا حاج آقا هستند رابط ما و  آنها   !!!

جمعه 27 مهر 1397  1:25 AM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar ravabet_rasekhoon mansoor67 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

دیشب اومدم یه پست بزنم اینجا تا تاپیک رو پیدا کنم شب از نیمه گذشت

بعد هم یهویی دیدم ۱۰ تب باز شده از راسخون. به جای پیدا کردن تاپیک خودم گم شدم

هنوز هم از ترس اینکه تب زیاد باز بشه جرات نمی کنم بیام انجمن. با موبایل، سخته خب!

من سایت های دیگه هم برم ببینم یه تب بی اجازه باز میشه کلا سایت رو میبندم

می دونید که ملت اعصاب ندارن....

خیلی با اغماض همیشه دو پنجره از راسخون بازه برام

که البته الان به لطف تغییر رو اعصاب شده ۶ تا که این پست رو بزنم باز همه رو باید ببندم.

جدیدا زیاد اعتراض و انتقاد نمی‌ کنم چون به نظرم فایده نداره. بعضیا کار خودشونو میکنن.  (قبلنا که می دیدند و خیلی عمل نمی کردند البته منکر زحماتشون هم نمیشم ولی میشد که بهتر باشه، الانیا که کلا رو سکوتند) اصلا معلوم نیست میان انجمن یا نه. معلوم هم نیست بیان و‌بخونن.

منم که کلا اهل اعتراضم، مجبور شدم و مجبورم کلا سکوت کنم . سکوت هم مساوی با پست نزدن، پست نزدن هم مساوی با سر نزدن. 

سه شنبه 8 آبان 1397  2:01 PM
تشکرات از این پست
mansoor67 shayesteh2000 sayyed13737373
salma57
salma57
کاربر طلایی1

باز جای شکرش باقیه گزینه پاسخ رو میزنم پنجره جدید باز نمیشه 

سه شنبه 8 آبان 1397  2:04 PM
تشکرات از این پست
mansoor67 shayesteh2000 sayyed13737373