0

خاطرات خوش راسخونی

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:خاطرات خوش راسخونی (امتیاز ویژه ویژه ویژه+جـــایــزه)

سلام

دوست ندارم درباره نحوه آشناییم صحبت کنم. ولی اینکه ادامه دادم تا حالا خیلی خوشحالم.

اولین بار که تو مسابقه روزانه شرکت کردم نفر اول شدم، خیلی خوشحال بودم. چنر بار دیگه برنده هم برنده شدم. اولین باری هم که جزو کاربران فعال و برتر شدم. توی این سایت دوستان خوبی پیدا کردم، دوستانی که نه قیافشونو دیدم نه صداشونو شنیدم، فقط از طریق پست یا پیام باهاشون حرف زدم. مشاوره گرفتم یا مشاوره دادم. خیلی وقتا که اصلاً حالم خوب نبود با سرزدن به قسمت های مختلف این سایت حالم بهتر میشد.

من کلاً مسابقه و جایزه رو دوست دارم حالا هر مسابقه ای و هر جایزه ای حتی اگه جایزه هم نبرم. این سایت مسابقات متنوعی داره.

طرح ها و برنامه های مختلفی هم داره. مثل جشن تولد، اطلاعات عمومی و تخصصی، آموزش های مجازی. ارائه نرم افزار و کتاب. و همچنین فروشگاه. یادمه اسفند سال پیش یه طرح قرعه کشی فروشگاه برگزار شده بود. من هنوز آشنایی کاملی نداشتم. شرکت کردم و همیشه هم می ترسیدم وقتی پست بسته رو آورد در خونه بخواد هزینه محتوای اونو بگیره. می دونستم رایگانه ولی فکر می کردم فقط شرکت تو قرعه کشیش رایگانه. وقتی پست بسته رو آورد خیلی خوشحال شدم. یادش بخیر کسی خونمون نبود به جز مادربزرگم خدابیامرزدش. اونم خیلی خوشحال شد و تا چند وقت برای همه تعریف می کرد.

اینکه به سوالات هم جواب میدید خیلی خوبه.

من همیشه مطالب جالب رو کپی می کنم و نگه می دارم و در اختیار دوستانم قرار میدم اون ها هم خوششون میاد و استقبال می کنن.

هر روز یه مطلب جدید، هر هفته فیلم های آخر هفته، پیش بینی ها هم همینطور. از فوتبال خوشم نمیاد ولی تو پیش بینی نتایج بازی ها شرکت می کردم تو جام جهانی درست پیش بینی کردم انقدر ذوق کردم.

به هرحال از همه دست اندر کاران، کاربران، مدیران و مسوولان کمال تشکر و احترام رو دارم. واقعاً ازشون ممنونم سایت واقعاً خوب و عالی ایه.

پنج شنبه 18 دی 1393  11:22 PM
تشکرات از این پست
moradi92 nazaninfatemeh salma57 shirdel2 tachberdee borkhar farshon khodaeem1 amirali123 ali_kamali ali3439082 tahmores shayesteh2000 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها