0

آیا 1 GLX SPIDER ارزش خرید دارد؟

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

آیا 1 GLX SPIDER ارزش خرید دارد؟

 

نام جدیدترین محصول جی ال ایکس اسپایدر1 انتخاب شده است. انتخاب نام ایرانی برای این محصول شاید برای ما بیشتر خوشایند میبود اما به هر حال قصد داریم این محصول را فراتر از یک نام بشناسیم و با مشخصات و عملکرد آن آشنا شویم. ابعاد گوشی 143*73.7 *9 با وزن 160گرم است که پوشش درب باطری با رنگهای سبز و سفید و سیاه بدنه مشکی رنگ این اسپایدر را پوشانده  است.

Spider1 (7)-900x500 (1) 

صفحه نمایش 5اینچی HD اسپایدر1 شانزده میلیون رنگ تولید می‌کند که مجهز به پنل IPS میباشد. 16 گیگابایت حافظه داخلی اسپایدر 1 را میتوان با 32گیگ حافظه خارجی مجهز کرد. قابل اشاره است که از طریق OTG میتوان حجم بیشتری را در اسپایدر1 مدیریت کرد. مانند اکثر قریب به یقین محصولات جی ال ایکس.اسپایدر1 نیز 2سیمکارته است که یکی از درگاه ها میکرو و دیگری معمولی میباشد.
دوربین 13مگا پیکسلی همراه با فلش این دستگاه می‌تواند تصاویری با رزولوشن 2736*4864 را تهیه کند. که همراه با فیلمبردای full hd تقریبا نیاز هر فرد را برآورده می‌کند. امکان تشخیص لبخند و چهره و همچنین فوکوس خودکار از امکانات دوربین این دستگاه به شمار می آیند. گفتنی است برای مکالمات ویدئوئی دوربین 5مگا پیکسلی در جلوی دستگاه تعبیه شده است.
چیپست MT-6582 مدیاتک همراه با پردازنده گرافیکی mali400 دارای 4 هسته ای با کلاک 1.3 گیگاهرتز به همراه 2 گیگابایت رم، ساختمان اصلی سخت افزار این محصول اند.

بد نیست نگاهی هم به نرم افزار این گوشی داشته باشیم:

appdrawer theme

وارد لیست برنامه ها و تنظیمات شده؛ در قدم اول سراغ نسخه اندروید میرویم. امید بالای ما برای مشاهده نسخه 4.4 رنگ واقعیت به خود ندید و در کمال تعجب پرچمدار یک کمپانی را دیدیم که میزبان جدیدترین نسخه اندروید نیست و همگام با نسخه 4.2 معرفی شده است.

media music

در مسیری که برای مشاهده نسخه اندروید طی میکردیم. نکته جالبی مشاهده شد؛ احتمالا میدانید که جی ال ایکس از اندروید خام برای اکثر محصولات استفاده کرده ولی اینبار اینطور نیست و اسپایدر1 با رابط کاربری سبک و قابل مدیریت و البته زیبایی معرفی شده است.

در قسمت تنظیمات، مورد جالبی را مشاهده کردیم؛ عملکرد سنسور حرکت!

gesture هایی که عادت داریم در کهکشانی های سامسونگی مشاهده کنیم را داریم بر روی یک هوشمند ایرانی نیز تجربه میکنیم. با حرکت دست در گالری و موزیک ها حرکت میکنیم، عکس میندازیم و در لانچر بین صفحات جابجا میشویم!

 

اگر همینجا بخواهیم نتیجه گیری کنیم؛ اسپایدر1 با قیمت مناسب و جوایز همراه خرید و خدمات ویژه پس از فروش و امکانات نرم افزاری مناسب، گزینه مناسبی برای خرید تلقی میشود. ولی بنظر نمیرسد که بتوان پرچمدار ایرانی را با پرچمداران سامسونگ و سونی و htc مقایسه کرد.

 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

جمعه 5 دی 1393  11:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها