0

وقتی میخای با یکی دوست باشی، کدوم یکی از اینا برات بیشتر اهمیت داره؟

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:وقتی میخای با یکی دوست باشی، کدوم یکی از اینا برات بیشتر اهمیت داره؟

نقل قول hossein201273

نقل قول moradi92
نقل قول hossein201273

نقل قول moradi92

نقل قول hossein201273

بستگی دارد شما کدوم نوع جنس را میگیدشوخی کردم ،ولی کلا من اگر کسی قلبم قبولش کند را برای دوستی انتخاب می کنم

سلام خدمت آقای رضایی گُل؛ cheeky

قلبتون چه طوری یک نفر رو قبول میکنه؟ blush

حتماً یه معیارهایی هست که یکی به دلتون میشینه و یکی دیگه نه! 

تا حالا شده قلبتون اشتباه کنه؟ با یک نفر دوست شین و بعدش پشیمون بشین و ازش جدا بشین؟

سلام استاد مرادی

من کلا همیشه دوستانم در حد یک همکلاسی بوده اند ورفیق ودوست آنچنانی ندارم ولی قلبم وقتی کسی را قبول می کند ،زیاد هم با آن طرف مقابل سریع ارتباط برقرار نمی کنم تا اخلاق طرف مقابلم دستم بیاید ،وقتی اخلاق طرف مقابلم به دستم اومد بعداباهاش ارتباط دوستی برقرار می کنم اما کلا اخلاق بسیار مهمه ،چون انسان با اخلاق انسان متشخصی هست ،همچنین از دشمنت یکبار بترس ولی از دوستانت هزار بار (چارلی  چاپلین)شما معیار را گفته بودید :برای من اخلاق در اولویته

سلام مجدد خدمت استاد رضایی wink

آقای رضایی عزیز، بالاخره که همیشه دبیرستانی نمیمونید! کم کم وارد از این محیطهای کوچک خارج و وارد محیطهای بزرگتری همچون دانشگاه و بعد انشاالله بازار کار خواهید شد.

اگر شما هم طرف آدمی نروید، پیدا میشوند آدمهایی که به سمت شما می آیند و خواهان برقراری ارتباط با شما هستن.. نه میتونیم با همه دوست باشیم و نه میتونیم از همه کناره گیری کنیم..

خیلی کار خوبی میکنید که زود با آدمها دوست نمیشید، احسنت بر شما cheeky 

البته دوستیها هم مختلفند..بعضیهاش در حد سلام وعلیکهای معمولی.. بعضی در حد تماس و پیامک هم پیش میرن.. و بعضی به رفت و آمد منجر میشن... بعضیهاش هم، دیگه انقد با هم صمیمی میشن که از تمام اسرار همدیگه خبر دارن... blush

خوب معلومه که هر چی دوستی بخاد عمیقتر باشه، باید دقت بیشتری به خرج بدیم..

اخلاق خیلی چیز خوبیه.. کدوم قسمت اخلاق مد نظرتونه؟

آیا خوش اخلاقهایی که زیاد پایبند به دین و مذهب نیستند، رو شما به عنوان دوست قبول میکنید؟ آیا اگه یه آدم مذهبی باشه که یه خورده بد قلقله، اما حُسنهای زیاد دیگه ای از قبیل صداقت و اصالت خانوادگی و معرفت و اینا داره، رو باهاش دوست نمیشید؟

آیا اخلاق خوب، به معنای دست و دلباز بودن طرفه؟

از کجا تشخیص میدید یکی اخلاقش چه طوره؟ معیار خوب بودن اخلاق یک نفر برای شما چیه، داداش حسین رضایی؟ cheeky

اما این هم که گفتید از دشمنت یه بار بترس و از دوستت هزار بار، من هم قبولش دارم.. برای همین هم هست، که میگیم باید با دقت دوستهامون و عمق دوستیهامون رو تعیین کنیم.

ان شاالله شبهای دیگه هم اگه عمری بود، بیشتر بحث میکنیم. 

بله داداش،تا آخر عمر که نمیشه بدون دوست ماند ولی کلا :ولی به نظر من دوستانی را انتخاب کنیم که بهتر از خود ما می فهمند وراه ورسم زندگی را ذبیشتر یادمان می دهند اما در کل منظور از اخلاق چی می توند باشد ؟جواب این سوال را به راحتی میشه دادداداش مرادی ام :ببین اخلاق خودت چطوریه :ببین خودت چطور رفتار می کنی :من به شخصه معتقدم اخلاق آدم هرچی باشد همون اخلاق را تو دوستی جذب می کند :مثلا اگرخیلی اخلاق شوخی داری قطعا به سمت دوستی با کسی میروی که اخلاق شوخی دارد

سلام خدمت داداش رضایی گُل؛ cheeky

به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.. اگه آدم یه دوست باتجربه تر و پخته تر از خودش، نصیبش بشه واقعاً یه نعمتیه...

اما یه چیزی که هست، به نظر من اخلاق رو نمیشه یه طور مجزا و دارای موجودیت در نظر گرفت.. یه سری از ویژگیها وقتی در کنار هم قرار میگیرن، تشکیل اخلاق یه فرد رو میدن..

صداقت داشتن یا دروغگو بودن، دینداری یا بی دینی، چشم پاکی یا چشم چرانی، اهل دزدی بودن یا نبودن، اهل دود و دم بودن یا نبودن و ... مجموعه و مخلوطی از اینها، میشه اخلاق فرد..

درسته.. من اگه راستگو باشم، از آدمهای دروغگو خوشم نمیاد.. من اگه اهل دود و دم باشم، میرم سمت آدمهایی که این تیپی هستن..

اما داداش، خیلیها بودن که پاک پاک بودن ولی دوستهای بد به تورشون خورده و ناپاک شدن.. به نظرت، کجای کار اینها اشکال داشته که اون وری رفتن!؟ 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

پنج شنبه 11 دی 1393  9:26 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 hossein201273 omiddeymi1368
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول amirali123

يه سوال كي از يه چيز خوب ( شرايط خوب ) بدش مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در يك كلام بگم همش رو ...خخخ

قبل از اینکه به دو تا پُست آقای رضایی جواب بدیم، بیایم سراغ محبوب دلها..

سلام بر داداش امیرعلی. خوبی داداش؟ cheeky

هیچ کسی از شرایط خوب و آرمانی بدش نمیاد، داداش.. مشکل اینه که خیلی به ندرت اتفاق میفته که شرایط آرمانی باشه...

آفرین بر محبوب دلها که دنبال بهترینها هستش.. اما اومدیم و همش نبود.. اون وقت چه کار میکنی؟

چند نفر بودن کاندیدا برای دوستی.. هر کدوم یه سری ویژگیهای خوب و یه سری ویژگیهای بد داشتن.. اون موقع چه تصمیمی میگیری و با کدومشون دوست میشی و چرا؟

یه سئوال: 

آدمهای خوش تیپ و خوش هیکل و به قول داداش رضایی جذاب، که معمولاً دیگران دوست دارند با اونها دوست بشن و طرف اینها میان، آیا باید به همه جواب مثبت بدن یا اینکه نه.. 

اگه یکی بخاد با شما دوست بشه و اصرار به این کار هم داشته باشه، اما شما نخواهید این کار رو بکنید، چه جوری باهاش برخورد میکنید و این مطلب رو بهش میگید؟

پنج شنبه 11 دی 1393  9:36 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 hossein201273 omiddeymi1368 liasam
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول moradi92
نقل قول hossein201273

نقل قول moradi92
نقل قول hossein201273

نقل قول moradi92

نقل قول hossein201273

بستگی دارد شما کدوم نوع جنس را میگیدشوخی کردم ،ولی کلا من اگر کسی قلبم قبولش کند را برای دوستی انتخاب می کنم

سلام خدمت آقای رضایی گُل؛ cheeky

قلبتون چه طوری یک نفر رو قبول میکنه؟ blush

حتماً یه معیارهایی هست که یکی به دلتون میشینه و یکی دیگه نه! 

تا حالا شده قلبتون اشتباه کنه؟ با یک نفر دوست شین و بعدش پشیمون بشین و ازش جدا بشین؟

سلام استاد مرادی

من کلا همیشه دوستانم در حد یک همکلاسی بوده اند ورفیق ودوست آنچنانی ندارم ولی قلبم وقتی کسی را قبول می کند ،زیاد هم با آن طرف مقابل سریع ارتباط برقرار نمی کنم تا اخلاق طرف مقابلم دستم بیاید ،وقتی اخلاق طرف مقابلم به دستم اومد بعداباهاش ارتباط دوستی برقرار می کنم اما کلا اخلاق بسیار مهمه ،چون انسان با اخلاق انسان متشخصی هست ،همچنین از دشمنت یکبار بترس ولی از دوستانت هزار بار (چارلی  چاپلین)شما معیار را گفته بودید :برای من اخلاق در اولویته

سلام مجدد خدمت استاد رضایی wink

آقای رضایی عزیز، بالاخره که همیشه دبیرستانی نمیمونید! کم کم وارد از این محیطهای کوچک خارج و وارد محیطهای بزرگتری همچون دانشگاه و بعد انشاالله بازار کار خواهید شد.

اگر شما هم طرف آدمی نروید، پیدا میشوند آدمهایی که به سمت شما می آیند و خواهان برقراری ارتباط با شما هستن.. نه میتونیم با همه دوست باشیم و نه میتونیم از همه کناره گیری کنیم..

خیلی کار خوبی میکنید که زود با آدمها دوست نمیشید، احسنت بر شما cheeky 

البته دوستیها هم مختلفند..بعضیهاش در حد سلام وعلیکهای معمولی.. بعضی در حد تماس و پیامک هم پیش میرن.. و بعضی به رفت و آمد منجر میشن... بعضیهاش هم، دیگه انقد با هم صمیمی میشن که از تمام اسرار همدیگه خبر دارن... blush

خوب معلومه که هر چی دوستی بخاد عمیقتر باشه، باید دقت بیشتری به خرج بدیم..

اخلاق خیلی چیز خوبیه.. کدوم قسمت اخلاق مد نظرتونه؟

آیا خوش اخلاقهایی که زیاد پایبند به دین و مذهب نیستند، رو شما به عنوان دوست قبول میکنید؟ آیا اگه یه آدم مذهبی باشه که یه خورده بد قلقله، اما حُسنهای زیاد دیگه ای از قبیل صداقت و اصالت خانوادگی و معرفت و اینا داره، رو باهاش دوست نمیشید؟

آیا اخلاق خوب، به معنای دست و دلباز بودن طرفه؟

از کجا تشخیص میدید یکی اخلاقش چه طوره؟ معیار خوب بودن اخلاق یک نفر برای شما چیه، داداش حسین رضایی؟ cheeky

اما این هم که گفتید از دشمنت یه بار بترس و از دوستت هزار بار، من هم قبولش دارم.. برای همین هم هست، که میگیم باید با دقت دوستهامون و عمق دوستیهامون رو تعیین کنیم.

ان شاالله شبهای دیگه هم اگه عمری بود، بیشتر بحث میکنیم. 

بله داداش،تا آخر عمر که نمیشه بدون دوست ماند ولی کلا :ولی به نظر من دوستانی را انتخاب کنیم که بهتر از خود ما می فهمند وراه ورسم زندگی را ذبیشتر یادمان می دهند اما در کل منظور از اخلاق چی می توند باشد ؟جواب این سوال را به راحتی میشه دادداداش مرادی ام :ببین اخلاق خودت چطوریه :ببین خودت چطور رفتار می کنی :من به شخصه معتقدم اخلاق آدم هرچی باشد همون اخلاق را تو دوستی جذب می کند :مثلا اگرخیلی اخلاق شوخی داری قطعا به سمت دوستی با کسی میروی که اخلاق شوخی دارد

سلام خدمت داداش رضایی گُل؛ cheeky

به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.. اگه آدم یه دوست باتجربه تر و پخته تر از خودش، نصیبش بشه واقعاً یه نعمتیه...

اما یه چیزی که هست، به نظر من اخلاق رو نمیشه یه طور مجزا و دارای موجودیت در نظر گرفت.. یه سری از ویژگیها وقتی در کنار هم قرار میگیرن، تشکیل اخلاق یه فرد رو میدن..

صداقت داشتن یا دروغگو بودن، دینداری یا بی دینی، چشم پاکی یا چشم چرانی، اهل دزدی بودن یا نبودن، اهل دود و دم بودن یا نبودن و ... مجموعه و مخلوطی از اینها، میشه اخلاق فرد..

درسته.. من اگه راستگو باشم، از آدمهای دروغگو خوشم نمیاد.. من اگه اهل دود و دم باشم، میرم سمت آدمهایی که این تیپی هستن..

اما داداش، خیلیها بودن که پاک پاک بودن ولی دوستهای بد به تورشون خورده و ناپاک شدن.. به نظرت، کجای کار اینها اشکال داشته که اون وری رفتن!؟ 

سلام داداش

خوب دیگه این که پیداست :این فرد آدمه خجالتیه بوده ورودربایستی داشته وبه خاطر خجالتش به سمت دوستی رفته که ناپاک بود واخلاقش با اون جور نبوده ،من فقظ دلیلش را این می دونم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 12 دی 1393  12:57 AM
تشکرات از این پست
moradi92 shayesteh2000 liasam omiddeymi1368
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

2 چهرش

4 اخلاقش

6 معرفتش

8 اصالتش

10 خوش روییش

ولی اینا مال روزای اوله ...کسی میمونه که واقعا چنین خصوصیاتیا داشته باشه وخودشا ثابت کنه

**بسم الله القاصم الجبارین**

پنج شنبه 18 دی 1393  11:31 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 moradi92 shayesteh2000
liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

یکی از دوستام یه نصیحت قشنگ وماندگار به من کرده واون اینه که هیچوقت آدمی که  از همه نظر پایینه وباهاش دوستی با تعریف تمجید الکی واینکه تو خوبی وگذشت زیادی بالا نبر...

چون این کارت باعث میشه اون خودشا بالاتر از تو ببینه و اینجاست که  ضربه را میتونه بزنه....

من بهترین دوستام

اول خدا

بعد خانوادم و

خواهرم صمیمی ترین دوستمه که توی همه لحظه ها کنارم بوده kissheart

**بسم الله القاصم الجبارین**

پنج شنبه 18 دی 1393  11:47 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 hossein201273 shayesteh2000
nargesi
nargesi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3783

2،4،6،8 و 10 و چن تا مورد خیلی مهمتررررررررر

ازون سؤالا بودااااااا

جمعه 19 دی 1393  9:33 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 hossein201273 shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول hossein201273

سلام داداش مرادی گلم

خوشم می آید که خوب درک می کنی پس خانم ها با اضافه کردن آرایش زیبا می شوند وآقایان با پیرایش وکم کردن زیبا ،پس با این سوال مشتی محکمی بود بردهان استکبار .خخخخخ،اما بااین  می خواستم با اشاره به این سوال بگم که  مردها همشون با پیرایش زیبا می شوند .خخخخ

سلام و احترام خدمت داداش رضایی cheeky

چرا حرفهای من رو تحریف میکنی؟!  

من اصلاً اینطور چیزی نگفتم! فرق نداره چه خانم باشه چه آقا، هر دو تا با آرایش و پیرایش زیباترتر میشن. 

گفتم که حتی کِرِم و عطر هم آرایش حساب میشه.. حتی اگه موهامون رو شونه میکنیم، این هم آرایش حساب میشه.. که این قبیل کارها به جنس خاصی بستگی نداره.. البته این رو هم مدّنظر داشته باش، که مردها خیلی باید بیشتر پیرایش کنند تا زیباترتر بشن و خانمها کمتر.

البته بهتره از بحث دوستی، زیاد دور نشیم.. 

یک شنبه 21 دی 1393  8:25 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 omiddeymi1368 shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول moradi92
نقل قول hossein201273

نقل قول hossein201273

سلام داداش مرادی گلم

خوشم می آید که خوب درک می کنی پس خانم ها با اضافه کردن آرایش زیبا می شوند وآقایان با پیرایش وکم کردن زیبا ،پس با این سوال مشتی محکمی بود بردهان استکبار .خخخخخ،اما بااین  می خواستم با اشاره به این سوال بگم که  مردها همشون با پیرایش زیبا می شوند .خخخخ

سلام و احترام خدمت داداش رضایی cheeky

چرا حرفهای من رو تحریف میکنی؟!  

من اصلاً اینطور چیزی نگفتم! فرق نداره چه خانم باشه چه آقا، هر دو تا با آرایش و پیرایش زیباترتر میشن. 

گفتم که حتی کِرِم و عطر هم آرایش حساب میشه.. حتی اگه موهامون رو شونه میکنیم، این هم آرایش حساب میشه.. که این قبیل کارها به جنس خاصی بستگی نداره.. البته این رو هم مدّنظر داشته باش، که مردها خیلی باید بیشتر پیرایش کنند تا زیباترتر بشن و خانمها کمتر.

البته بهتره از بحث دوستی، زیاد دور نشیم.. 

سلام بر داداش گلم

بله از روند دوستی دور نشویم این همینطور سوالی بود برای ادامه ی روند کار :ادامه دهیم این بحث ودر نهایت یک نتیجه آخریه از این بحث بگیریم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

یک شنبه 21 دی 1393  8:32 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام مجدد به مهندس مرادی ،یادتون نرد هدیه حاج آقا را ارسال کنید .خخخخ

ببین داداش من معتقدم به داشتن دوست ،من همین الانشم سه تا دوست دارم که تلفنی باهاشون در ارتباطم وگه گاهی هم می بینمشون  ،ببین داداش من معتقدم به داشتن دوست ،اینکه خانواده ها بیشترشون معتقدند که بهترین دوست تو خانواده ات به نظر من حق دارند با خطرات موجود در جامعه وتجاربی که دارند من حق می دهم ولی بدان داداش ما یک دوست داریم ویک رفیق ،اگر منظور شما دوست هست من مخالف دوست نیستم واگر منظور شما رفیق هست من مخالف داشتن رفیقم ،رفیق پایدار نمی ماند ولی دوست چرا ،یه نمونه مثال بزنم پسردایی من ۳۸سال دارد ومتاهل ویه بچه شش ساله ولی خودش معتقد هست رفیقان من من را سیگاری کردند وهمچنین تا دوسال پیش به مواد شیشه روی آورد وهمین یکسال پیش هم تو همچین روژها پزشکان فهمیدند سرطان غده تو مخچه دارد ،خودش معتقد است رفیقانش اورا بدبخت کردند ،من معتقدم دوست را باید انتخاب کرد نه اینکه پیدا کرد ،دوستی را انتخاب کنیم که همواره کسی باشد که چیزهایی هدفمند یادمان بدهند ،اینکه شما می گویید همیشه خانواده نیستند این کلام شما درسته آخر متاهل می شویم بعدا اولین دوست ما بعد از خذا به قول شما همسرمان هست ،به نظر من به قول حاج آقا ظریف .خخخخ.نداشتن دوست بهتر از داشتن یک دوست بد هست ،من همین الانشم سه تا دوست دارم ،تلفنی باهاشون در ارتباطم وگهگاهی هم می بینمشون ،دوست هم از اسمش پیداست یعنی همراه  ،ولی رفیق  یعنی دلسوز ،ما در آینده باجناق یک دوست به حساب می آید ،همکارمان یک دوست به حساب می آید

با تشکر ،چقدر خوبه که باهم بحث می کنیم ،حداقل چیزهای خوب یاد می گیریم ،ممنونم

سلام و احترام خدمت داداش رضایی laugh

دقیقاً با شما موافقم.. من هم که اشاره کردم:

دوستی سطوح مختلفی داره: از دوستیهایی که فقط به سلام و احوالپرسی ختم میشن تا دوستیهایی که از همه چیز هم خبر دارن و به قول شما رفیق هم هستند. 

واضحه که هر چقدر، دوستی عمیقتر میخاد باشه، دقت و ظرافت بیشتری رو میطلبه.. با هر کسی نباید رفیق شد.. با هر کسی دوست هم نباید شد..

توجه دارید که رفیقهای آینده همون دوستهای دیروز و امروز ما هستند.. یعنی اگر هم با کسی رفیق میشیم، اول باهاش دوست بودیم و بعد این رابطه‌ی دوستی قوی‌تر شده..

اینکه چرا بعضی‌ها از دوست ضربه میخورن و یا بهتر بگم، وقتی منحرف میشن، میگن "تقصیر دوستم بود" خودش بحث مفصلی داره که ان‌شاالله به آن خواهیم پرداخت.

بله من هم از بحث با شما و سایر دوستان خوشحال میشم و نکات خوبی یاد میگیرم. 

یک شنبه 21 دی 1393  8:34 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6610

نقل قول liasam

یکی از دوستام یه نصیحت قشنگ وماندگار به من کرده واون اینه که هیچوقت آدمی که  از همه نظر پایینه وباهاش دوستی با تعریف تمجید الکی واینکه تو خوبی وگذشت زیادی بالا نبر...

چون این کارت باعث میشه اون خودشا بالاتر از تو ببینه و اینجاست که  ضربه را میتونه بزنه....

احسنت. من که این حرفتونو کاملاً قبول دارم. و متأسفانه برای خودم هم اتفاق افتاده.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 21 دی 1393  9:44 PM
تشکرات از این پست
moradi92 liasam hossein201273 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

متأسفانه باید یه چیزی رو اعتراف کنم:

به این نتیجه رسیدم، دوستیای الان مُفت نمی ارزه!(البته منظورم دوستی بین دو پسر هست./ باز برای اینکه کسی حرف در نیاره، باید بگم که دوستی پسر و دختر هم منظورم نبود و اصلاً اینجا بحث هم نمیکنم در موردش.)

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

یک شنبه 21 دی 1393  9:48 PM
تشکرات از این پست
moradi92 liasam hossein201273 shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول omiddeymi1368

نقل قول liasam

احسنت. من که این حرفتونو کاملاً قبول دارم. و متأسفانه برای خودم هم اتفاق افتاده.

سلام و عرض ادب خدمت هر دو بزرگوار cheeky

من نیز با نظر شماها موافقم. این مورد فقط در زمینه‌ی دوستی نیست که صدق می‌کنه.. در همه جا و همه‌ی موارد قابل تعمیم هستش..

به قول شاعر: اندازه نگه دار/ که اندازه نکوست

به بعضیا وقتی زیادی توجه می‌کنیم و پر و بال  می‌دیم، میخان از آدم سواری بگیرن.. با هر کسی باید در حدّ فکر و درک و ظرفیتش برخورد کرد.. نه آدمها رو توسری خور بار بیاریم و نه غرور کاذب و بی‌جا به اون‌ها بدیم.. البته که کار سختیه و نیاز به تمرین داره.

دوشنبه 22 دی 1393  9:53 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 shayesteh2000
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92
نقل قول omiddeymi1368

نقل قول liasam

سلام و عرض ادب خدمت هر دو بزرگوار cheeky

من نیز با نظر شماها موافقم. این مورد فقط در زمینه‌ی دوستی نیست که صدق می‌کنه.. در همه جا و همه‌ی موارد قابل تعمیم هستش..

به قول شاعر: اندازه نگه دار/ که اندازه نکوست

به بعضیا وقتی زیادی توجه می‌کنیم و پر و بال  می‌دیم، میخان از آدم سواری بگیرن.. با هر کسی باید در حدّ فکر و درک و ظرفیتش برخورد کرد.. نه آدمها رو توسری خور بار بیاریم و نه غرور کاذب و بی‌جا به اون‌ها بدیم.. البته که کار سختیه و نیاز به تمرین داره.

با سلام و عرض ادب؛

کاملاً صحیح.

اگر از کسی تعریف و تمجید هم بشه باید طرف اینقدر جنبه و ظرفیت داشته باشه که بعدش خودشو واسه آدم نگیره و مغرور نشه، و نه اینکه آدمو تحویل هم نگیره... برای بعضیا که به اندازه سر سوزن هم نباید کاری انجام داد.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

چهارشنبه 24 دی 1393  12:43 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 moradi92 shayesteh2000
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

سلام وعرض ادب ....

ادامه ی بحث ...

موارد دیگری در اخلاق هست که در دوستی مهم هستن که به اونها توجه بشه ...

1)صدق :راستگویی  دوستمون باید برامون مهم باشه و گرنه ......

2)احترام :دوستان باید احترام هم رو نگه دارند ..بعضی افراد ،وقتی  صمیمی میشن ،شوخی های بیمورد و بیجا (بیشتر نزد دیگران منظورم هست )از خود نشون میدن که  شخصیت رو نگه نمیدارند

3)  دورویی:دورونباشه   فقط از یک رو بشه استفادش کرد ...cool

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 1 بهمن 1393  7:03 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

این موارد میتونه معیار همه باشه ...ولی به این نکته دقت کنیم

آنچه انتظار داریم ،همان باشیم

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 1 بهمن 1393  7:08 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها