0

وقتی میخای با یکی دوست باشی، کدوم یکی از اینا برات بیشتر اهمیت داره؟

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:وقتی میخای با یکی دوست باشی، کدوم یکی از اینا برات بیشتر اهمیت داره؟

نقل قول mgmoheby1

کلیه موارد مهمه

سلام بر آقای محبی بزرگوار؛ cheeky

خیلی خوبه که شما یه بعدی به موضوع نگاه نکردین؛ این نشون میده که شما آدم با تجربه ای هستین.

بله، در هیچ زمینه ای نمیشه، به صرف یک یا دو پارامتر، دست به انتخاب زد. البته هیچ وقت هم تمام شرایط با هم فراهم نخواهند بود..

باید سعی کنیم که بهترین انتخاب رو داشته باشیم.. و به یه سری از پارامترها که نقش تعیین کننده تری در موفقیت رابطه دوستی ما دارن، وزن بیشتری بدهیم..

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

سه شنبه 2 دی 1393  3:26 PM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 shayesteh2000
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

به نظرمن همه ی مواردlaugh

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 2 دی 1393  3:29 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول valibalochi
برا من اخلاق دوستم خيلي مهمه چون تاثير زيادي در من ميزاره

سلام و عرض احترام خدمت شما همراه گرامی و محترم؛
از همراهی شما در این مبحث بسیار سپاسگزارم.
اینکه دوست و همنشین، روی آدم و طرز فکرش و عملش، تأثیر میزاره، بحثی درش نیست..
تنها تفاوتی که وجود داره در میزان این تأثیرپذیری هستش.. بعضیا کاملاً تحت تأثیر قرار میگیرن و بعضی تا حدودی..
بعضیا فکر میکنن، حالا که با فلانی دوست شدن، باید به طور کامل رضایت اونو جلب کنن.. و به همین دلیل، تقریباً شبیه دوستشون میشن و از کارهای اون تقلید میکنن..
که این خودش یک آسیب جدی در مبحث دوست و دوست یابی هستش که ان شاالله به طور مفصل روش بحث خواهیم کرد.

سه شنبه 2 دی 1393  3:37 PM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام بر آبجی برخوار گرامی؛ cheeky

آبجی کجایی پس؟ تایپک ویژه درست میکنی و میری ما رو دست تنها میزاری؟ crying 

همه اون موارد باشه که خیلی عالی میشه.. اما متاسفانه نیست...

خیلی معیارهای دیگه هم هستش که توی اون موارد نیومده.. اونها رو ببینم کی میتونه بگه؟ wink

سه شنبه 2 دی 1393  3:43 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

نقل قول moradi92

نقل قول borkhar

خیلی معیارهای دیگه هم هستش که توی اون موارد نیومده.. اونها رو ببینم کی میتونه بگه؟ wink

سلام.شرمنده آقای مرادی.انشالله اجرتون باآقا.

بله به نظرمن همه ی معیارهامهم هستش ومیتونه تاثیرداشته باشه .ولی اونی که بیشتره بیشترازهمه مهم هستش معرفت دوست میتونه باشه والبته صداقت که ذکرنشده.

5امتیازداشت آقای مرادی ؟؟؟بیزحمت 5امتیازرولطف کنینblush

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 2 دی 1393  3:53 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar
نقل قول moradi92

نقل قول borkhar

سلام.شرمنده آقای مرادی.انشالله اجرتون باآقا.

بله به نظرمن همه ی معیارهامهم هستش ومیتونه تاثیرداشته باشه .ولی اونی که بیشتره بیشترازهمه مهم هستش معرفت دوست میتونه باشه والبته صداقت که ذکرنشده.

5امتیازداشت آقای مرادی ؟؟؟بیزحمت 5امتیازرولطف کنینblush

آفرین بر شما...احسنت...

امشب امتیازتون رو میدم..حتماً به روی چشم.

سه شنبه 2 دی 1393  4:03 PM
تشکرات از این پست
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول tachberdee

اخلاق که بنده عرض کردم منظورم در حالت کلی بود نه فقط خوش روئی محض!

یعنی داشتن خصایص اخلاقی پسندیده مثل ، صداقت در گفتار و کردار و همینطور داشتن علایق مشترک و شباهت هائی از نظر طرز تفکر 

سلام مجدد بر شما همراه گرامی و عزیز؛

بعضی از جوونترها، ممکنه که اخلاق رو فقط در خوشروئی طرف مقابلشون ببینن و شیفته اون بشن.

خواستم شما که با تجربه تر هستین بحث رو واضحتر کنین که این کار رو انجام دادین و ازتون تشکر میکنم. 

صد در صد طرف هر چقدر هم که با ما خوب برخورد کنه، اما بدون در نظر گرفتن معیارهای دیگه، نمیتونیم بگیم اخلاقش خوبه.

من خودم دیدم طرف انقد قشنگ حرف میزنه، میگه و میخنده که هر کسی رو به سمت خودش جذب میکنه.. اما متأسفانه بیشتر حرفهایی که میزنه، دروغه..

خوب به این آدم، اصلاً نمیشه اعتماد کرد!

پس گول ظاهر افراد رو نخوریم..

به نظرتون یه آدمی که یه خورده خوش برخورد نیست اما به خیلی اصول اخلاقی پایبنده بهتر و مورد اعتماد تره یا این طرفی که گفتم با خوش اخلاقی یه سری دروغ رو تحویلتون میده؟!؟

سه شنبه 2 دی 1393  4:23 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

نقل قول omiddeymi1368

سلام

زیبایی که تنها مختص جنس مؤنث نیست. خدا به همه زیبایی رو داده. حالا باز فک کنم درصدش توی دخترا بیشتره و باید هم طبیعی باشه. اما جوری نیس که پسرها هم خوشگل نباشنcheeky. إوااا...خخخخ

در کل زیبایی برای پسرها غرور میاره!(اینو در موارد زیادی دیدم.) همون سیرتی که دوستان گفتن خیلی مهمتره تا صورت!

امّا در دوستی، این زیبایی ظاهر، عامل جذب هست امّا عامل بقا ممکنه باشه و یا هم ممکنه نباشه.

آره داداش قبول دارم حرفت را ولی اونی که تو می بینی زیبایی وقشنگ نیست :بلاکه جذاب هست ،به نظر مردها وپسربعضی هاشون جذابیت خاصی دارند

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 3 دی 1393  11:10 AM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 borkhar
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول moradi92

نقل قول hossein201273

بستگی دارد شما کدوم نوع جنس را میگیدشوخی کردم ،ولی کلا من اگر کسی قلبم قبولش کند را برای دوستی انتخاب می کنم

سلام خدمت آقای رضایی گُل؛ cheeky

قلبتون چه طوری یک نفر رو قبول میکنه؟ blush

حتماً یه معیارهایی هست که یکی به دلتون میشینه و یکی دیگه نه! 

تا حالا شده قلبتون اشتباه کنه؟ با یک نفر دوست شین و بعدش پشیمون بشین و ازش جدا بشین؟

سلام استاد مرادی

من کلا همیشه دوستانم در حد یک همکلاسی بوده اند ورفیق ودوست آنچنانی ندارم ولی قلبم وقتی کسی را قبول می کند ،زیاد هم با آن طرف مقابل سریع ارتباط برقرار نمی کنم تا اخلاق طرف مقابلم دستم بیاید ،وقتی اخلاق طرف مقابلم به دستم اومد بعداباهاش ارتباط دوستی برقرار می کنم اما کلا اخلاق بسیار مهمه ،چون انسان با اخلاق انسان متشخصی هست ،همچنین از دشمنت یکبار بترس ولی از دوستانت هزار بار (چارلی  چاپلین)شما معیار را گفته بودید :برای من اخلاق در اولویته

سلام مجدد خدمت استاد رضایی wink

آقای رضایی عزیز، بالاخره که همیشه دبیرستانی نمیمونید! کم کم وارد از این محیطهای کوچک خارج و وارد محیطهای بزرگتری همچون دانشگاه و بعد انشاالله بازار کار خواهید شد.

اگر شما هم طرف آدمی نروید، پیدا میشوند آدمهایی که به سمت شما می آیند و خواهان برقراری ارتباط با شما هستن.. نه میتونیم با همه دوست باشیم و نه میتونیم از همه کناره گیری کنیم..

خیلی کار خوبی میکنید که زود با آدمها دوست نمیشید، احسنت بر شما cheeky 

البته دوستیها هم مختلفند..بعضیهاش در حد سلام وعلیکهای معمولی.. بعضی در حد تماس و پیامک هم پیش میرن.. و بعضی به رفت و آمد منجر میشن... بعضیهاش هم، دیگه انقد با هم صمیمی میشن که از تمام اسرار همدیگه خبر دارن... blush

خوب معلومه که هر چی دوستی بخاد عمیقتر باشه، باید دقت بیشتری به خرج بدیم..

اخلاق خیلی چیز خوبیه.. کدوم قسمت اخلاق مد نظرتونه؟

آیا خوش اخلاقهایی که زیاد پایبند به دین و مذهب نیستند، رو شما به عنوان دوست قبول میکنید؟ آیا اگه یه آدم مذهبی باشه که یه خورده بد قلقله، اما حُسنهای زیاد دیگه ای از قبیل صداقت و اصالت خانوادگی و معرفت و اینا داره، رو باهاش دوست نمیشید؟

آیا اخلاق خوب، به معنای دست و دلباز بودن طرفه؟

از کجا تشخیص میدید یکی اخلاقش چه طوره؟ معیار خوب بودن اخلاق یک نفر برای شما چیه، داداش حسین رضایی؟ cheeky

اما این هم که گفتید از دشمنت یه بار بترس و از دوستت هزار بار، من هم قبولش دارم.. برای همین هم هست، که میگیم باید با دقت دوستهامون و عمق دوستیهامون رو تعیین کنیم.

ان شاالله شبهای دیگه هم اگه عمری بود، بیشتر بحث میکنیم. 

چهارشنبه 3 دی 1393  11:02 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar shayesteh2000
09132417637
09132417637
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 66
چهارشنبه 3 دی 1393  11:32 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 moradi92 borkhar shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول 09132417637

شماره 4 

سلام بر شما دوست و همراه گرامی؛

شبتون به خیر و اعیاد ربیع الاول بر شما مبارک و فرخنده.

آقا شما هم مثل بقیه دوستان، طرفدار آدمهای خوش اخلاق هستید blush 

کاشکی یکی بیاد این خوش اخلاقـــــــــــــــــــــــــــــی رو تعریف کنه ببینیم چیه که همه دوستش دارن! wink

چهارشنبه 3 دی 1393  11:55 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 borkhar shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام آقای مرادی ،دیدگاهایتان را مطالعه کردم ،اما با زیبایی یا زشتی طرف مقابل مخالفم به نظر من همه انسان ها زیبا وزیبا نیستند وهمه ی انسان های مذکر زشت هم نیستند اگر منظور شما پسرها ومردها باشد ،بلکه پسرا ها زیبا نیستند من که نمی تونم بگم مردی زیبا بود بلکه مردها وپسرها وکلا جنس مذکر جذابیت دارد وزیبایی صورت بستگی به جذابیت او دارد ،همین فردا من اگه چنان تیپی بزنم میشم یوسف cheekyبه نظر شما چه چیزی باعث جذابیت جنس مذکر می شود enlightened

سلام خدمت داداش رضایی گُل؛ cheeky

من که نگفتم همه انسانها زیبای زیبا هستن یا زشت زشت.. البته قبول کنید که زیبایی ظاهری انسانها یکی نیست.. هم زشت داریم و هم زیبا.. درجه این زشتیها و زیباییها هم فرق داره.. البته تشخیص زشتی و زیبایی هم برای آدمهای مختلف، سلیقه ای هستش.. ممکنه یه نفر از نظر شما زیبا باشه و از نظر من، زشت.. اما، در بعضی موارد، اکثریت توافق بر زشتی یا زیبایی یک نفر دارن.. این یه نکته.

نکته دوم اینکه، من اسم زن و مرد به میون نیاوردم.. آقا واقعاً به نظرت توی پسرها، زیبا و خوشگل پیدا نمیشه؟؟! خیلی از پسرها، از صد تا دختر خوشگلترن.. و خیلی از دخترها هم هستن که از زیبایی چندانی بهره مند نیستند..

البته بهتره که زیبایی هر جنسی با جنس خودش مقایسه بشه..

نکته سوم اینکه داداش، من بدون هرگونه تیپ زدن و آرایش کردن، زیبایی رو بیان کردم.. بله، به قول شما، خیلی از دخترها هستن که با آرایش و تیپ زدن در واقع گریم میکنن و یه آدم دیگه ای میشن.. این زیبایی مد نظر من نیست.

نکته چهارم، داداشی، جذابیت با زیبایی فرق داره! یکی ممنکه زیبا باشه، اما جذاب نباشه و بر عکس، آدمهایی جذابی داریم که زیبا نیستن.. جذابیت یه قسمتش ممکنه زیبایی باشه، اما همش اینطور نیست.. به قول شما، یه قسمتش هم میتونه تیپ طرف باشه، اما باز هم قسمتهای دیگه ای داره..

بعضیا چون سَرِزبون دارن، جذاب هستن.. بعضیا چون یه استعداد خاصی دارن، مثلاً توی خط، نقاشی، ورزش و امثال اینها، دیگران رو به خودشون جذب میکنن..یکی با اخلاق خوبی که داره، دیگران رو جذب میکنه و مثل این موارد...

نکته پنجم، اینطور نیست که خانمها فقط زیبایی داشته باشن و جذابیت نداشته باشن یا برعکسش، آقایون فقط جذاب باشن اما زیبا نباشن..

اگه باز هم قبول ندارین، بگین تا با هم بحث کنیم، داداش. smiley 

یادم رفت بگم، تو رو خدا تیپ نَزَنیا، میدُزدَنِت، ما دیگه داداش رضایی نداریم. 

پنج شنبه 4 دی 1393  8:57 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 borkhar shayesteh2000
moradi92
moradi92
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

به نظر شما چه چیزی باعث جذابیت جنس مذکر می شود enlightened

داداش، راستش اینو باید بری از دخترها بپرسی! 

اما کلاً تا جایی که تجربه نشون داده، دخترا، پسرهای شوخ و شنگ رو دوست دارن! wink 

دیگه اینکه از پسرهای شجاع خوششون میان. cool

بعدش، زیاد خوشگلی پسر مهم نیست؛ مهم اینه که تمیز بگرده و شلخته نباشه. 

البته تحصیلات و شغل و درآمد و امکانات مالی، برای بعضی از دخترها در اولویت هستن و برای برخی دیگه زیاد اولویت ندارن.

بقیه اش رو هم اگه خواستی، بیا توی تایپک "معیار ازدواج شما چیست؟" بحث کنیم! اونجا بهتره.  

پنج شنبه 4 دی 1393  9:11 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 hossein201273 borkhar shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92

نقل قول hossein201273

به نظر شما چه چیزی باعث جذابیت جنس مذکر می شود enlightened

داداش، راستش اینو باید بری از دخترها بپرسی! 

اما کلاً تا جایی که تجربه نشون داده، دخترا، پسرهای شوخ و شنگ رو دوست دارن! wink 

دیگه اینکه از پسرهای شجاع خوششون میان. cool

بعدش، زیاد خوشگلی پسر مهم نیست؛ مهم اینه که تمیز بگرده و شلخته نباشه. 

البته تحصیلات و شغل و درآمد و امکانات مالی، برای بعضی از دخترها در اولویت هستن و برای برخی دیگه زیاد اولویت ندارن.

بقیه اش رو هم اگه خواستی، بیا توی تایپک "معیار ازدواج شما چیست؟" بحث کنیم! اونجا بهتره.  

سلام داداش

داداش خوب تجربه داریا

من معتقدم چیزی که باعث جذابیت جنس مذکر به خصوص برای خانمها می شود :تیپ وشخصیت ونوع برخورد اون پسرهست :اصولا دخترا عاشق دروغ اندcheekyنه خوشگلی زیاد براشون مهمه ،من معتقدم هرجنس مذکر به نوبه ی خودش خوشگل هست ،مثلا خود من یه پارچه یوسف پیامبرمwinkبه نظر من به پیشنهاد دارم یه تاپیک با عنوان دوستی با جنس مخالف ،آری یانه؟ بزن از حاج آقا منتظمی هم دعوت کنیم که در این نشست ها با ما باشد وبه بحث وگفتگو وتبادل نظر بنشینیم cool

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

شنبه 6 دی 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 moradi92 shayesteh2000
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول moradi92
نقل قول hossein201273

نقل قول moradi92

نقل قول hossein201273

بستگی دارد شما کدوم نوع جنس را میگیدشوخی کردم ،ولی کلا من اگر کسی قلبم قبولش کند را برای دوستی انتخاب می کنم

سلام خدمت آقای رضایی گُل؛ cheeky

قلبتون چه طوری یک نفر رو قبول میکنه؟ blush

حتماً یه معیارهایی هست که یکی به دلتون میشینه و یکی دیگه نه! 

تا حالا شده قلبتون اشتباه کنه؟ با یک نفر دوست شین و بعدش پشیمون بشین و ازش جدا بشین؟

سلام استاد مرادی

من کلا همیشه دوستانم در حد یک همکلاسی بوده اند ورفیق ودوست آنچنانی ندارم ولی قلبم وقتی کسی را قبول می کند ،زیاد هم با آن طرف مقابل سریع ارتباط برقرار نمی کنم تا اخلاق طرف مقابلم دستم بیاید ،وقتی اخلاق طرف مقابلم به دستم اومد بعداباهاش ارتباط دوستی برقرار می کنم اما کلا اخلاق بسیار مهمه ،چون انسان با اخلاق انسان متشخصی هست ،همچنین از دشمنت یکبار بترس ولی از دوستانت هزار بار (چارلی  چاپلین)شما معیار را گفته بودید :برای من اخلاق در اولویته

سلام مجدد خدمت استاد رضایی wink

آقای رضایی عزیز، بالاخره که همیشه دبیرستانی نمیمونید! کم کم وارد از این محیطهای کوچک خارج و وارد محیطهای بزرگتری همچون دانشگاه و بعد انشاالله بازار کار خواهید شد.

اگر شما هم طرف آدمی نروید، پیدا میشوند آدمهایی که به سمت شما می آیند و خواهان برقراری ارتباط با شما هستن.. نه میتونیم با همه دوست باشیم و نه میتونیم از همه کناره گیری کنیم..

خیلی کار خوبی میکنید که زود با آدمها دوست نمیشید، احسنت بر شما cheeky 

البته دوستیها هم مختلفند..بعضیهاش در حد سلام وعلیکهای معمولی.. بعضی در حد تماس و پیامک هم پیش میرن.. و بعضی به رفت و آمد منجر میشن... بعضیهاش هم، دیگه انقد با هم صمیمی میشن که از تمام اسرار همدیگه خبر دارن... blush

خوب معلومه که هر چی دوستی بخاد عمیقتر باشه، باید دقت بیشتری به خرج بدیم..

اخلاق خیلی چیز خوبیه.. کدوم قسمت اخلاق مد نظرتونه؟

آیا خوش اخلاقهایی که زیاد پایبند به دین و مذهب نیستند، رو شما به عنوان دوست قبول میکنید؟ آیا اگه یه آدم مذهبی باشه که یه خورده بد قلقله، اما حُسنهای زیاد دیگه ای از قبیل صداقت و اصالت خانوادگی و معرفت و اینا داره، رو باهاش دوست نمیشید؟

آیا اخلاق خوب، به معنای دست و دلباز بودن طرفه؟

از کجا تشخیص میدید یکی اخلاقش چه طوره؟ معیار خوب بودن اخلاق یک نفر برای شما چیه، داداش حسین رضایی؟ cheeky

اما این هم که گفتید از دشمنت یه بار بترس و از دوستت هزار بار، من هم قبولش دارم.. برای همین هم هست، که میگیم باید با دقت دوستهامون و عمق دوستیهامون رو تعیین کنیم.

ان شاالله شبهای دیگه هم اگه عمری بود، بیشتر بحث میکنیم. 

بله داداش،تا آخر عمر که نمیشه بدون دوست ماند ولی کلا :ولی به نظر من دوستانی را انتخاب کنیم که بهتر از خود ما می فهمند وراه ورسم زندگی را ذبیشتر یادمان می دهند اما در کل منظور از اخلاق چی می توند باشد ؟جواب این سوال را به راحتی میشه دادداداش مرادی ام :ببین اخلاق خودت چطوریه :ببین خودت چطور رفتار می کنی :من به شخصه معتقدم اخلاق آدم هرچی باشد همون اخلاق را تو دوستی جذب می کند :مثلا اگرخیلی اخلاق شوخی داری قطعا به سمت دوستی با کسی میروی که اخلاق شوخی دارد

شنبه 6 دی 1393  11:38 AM
تشکرات از این پست
borkhar omiddeymi1368 moradi92 salma57 shayesteh2000
دسترسی سریع به انجمن ها