0

ال‌جی جی واچ R2 در MWC 2015 معرفی می‌شود

 
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 7868

ال‌جی جی واچ R2 در MWC 2015 معرفی می‌شود

کی از وبسایت های معتبر کره ای خبر داده که ال‌جی در MWC 2015 ساعت هوشمند مجهز به 4G خود را معرفی خواهد کرد.

سال 2014 شاهد ورود بزرگان تولیدکننده اسمارت فون به دنیای اسمارت واچ بودیم و شواهد نشان می‌دهد که این بازار در سال 2015 محصولات بسیار درخشان تری را نیز به خود خواهد دید. اپل اوایل سال آینده اپل واچ را وارد بازار خواهد کرد و نیز شنیده شده که شرکت‌هایی چون موتورولا و سامسونگ قصد ارائه نسل‌های بعدی اسمارت واچ‌های اندرویدی خود را دارند.
 

ال‌جی نیز یکی از کمپانی‌های فعال در حوزه تولید اسمارت واچ شناخته می‌شود که در ابتدا با جی واچ و سپس جی واچ R پا به میدان رقابت گذاشت. نسل اول این ساعت با صفحه نمایشی مستطیل‌شکل چندان مورد توجه قرار نگرفت، اما در نسل دوم با ارائه مدلی با صفحه نمایش دوّار و از نوع OLED توجه بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرد. 

حالا خبر می‌رسد که ال‌جی نسل دیگری از این ساعت‌ها را آماده تولید دارد.

امروز بیزینس کوریا به نقل از منابع مطلع کره ای خبر داده که ال‌جی در MWC 2015 ماه مارس، نخستین اسمارت واچ مجهز به ارتباطات 4G خود را معرفی خواهد کرد. این ساعت ظاهرا جی واچ R2 نام خواهد داشت و مانند نسل گذشته با ظاهری دایره ای شکل تولید می‌شود.

فعلا اطلاعات دیگری در مورد این ساعت هوشمند وجود ندارد، اما می‌توان استفاده از صفحه نمایش‌ های مدرن P-OLED را در تولید این ساعت پیشبینی کرد. همچنین با توجه به وجود تکنولوژی پرمصرفی چون 4G ال‌جی باید در بخش میزان شارژ باتری نیز دست به تغییراتی بزند. قاب دوری برآمده صفحه نمایش مدل R نیز از مواردی بود که از نظر اغلب منتقدین تعامل با این ساعت را دشوار می‌کرد. ممکن است ال‌جی در نسل جدید دست به بهینه‌سازی‌هایی در طراحی ظاهری این ساعت بزند.

گفته شده که سامسونگ نیز نسل دوم Gear S را در دست تولید دارد و همچنین موتورولا که حالا جزئی از لنوو می‌باشد، نسل بعدی موتو360 را در سال 2015 به بازار وارد می‌کند.

 

     Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

سه شنبه 18 آذر 1393  11:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها