تفاوت عمل با رفتار ما
بنام خدا
دوستان گرامی و اعضاء محترم راسخون لطفا مطلب زیر را بخوانید و با نظرات سازنده خودتان بنده و دیگر افرادی که دچار این دغدغه شده اند را یاری نمائید.البته بدیهی است توکل بر خداوند متعال و استعانت از درگاه باریتعالی سرلوحه همه امور ما بوده و باید باشد و هست . اما مشورت با دوستان و استفاده از کمک فکری آنها میتواند باعث حس همدردی و کاهش فشار دغدغه گردد.اگرچه بی تفاوت نمی توان بود.
گاهی وقتی به اطرافیان و خودم با دقت نگاه می کنم از خودم می پرسم ما آدم ها چگونه مخلوقی هستیم که نام اشرف مخلوقات را با خود یدک می کشیم اما طبق گفته قرآن گاهی آنقدر از درجه انسانیت نزول می کنیم که حتی حیوانات هم در آن درجه نیستند.چند روز بود با صحنه ای مواجه شدم که تمامی فکر و ذهنم را بخود مشغول کرده بود و افکار و دیدگاه مرا به چالش کشیده بود که واقعا ما انسان ها چگونه مخلوقاتی هستیم.تا اینکه امروز مطلبی را در یکی از سایت ها مطالعه کردم و متوجه شدم که این مسئله تنها دغدغه من نیست،بلکه هستند افراد دیگر هم که همین مسئله آنها را به تفکر وا داشته است.
از یک طرف نماز اول وقت و شرکت در کلاس های بحث و وعظ و موعظه مان ترک نمی شود، تسبیح دستمان می گیریم و خود را دائم الذکر می دانیم اما چه فایده که دل شکستن دیگران، بازی کردن با آبروی مردم، دروغ گفتن شده جزء جدایی ناپذیر از زندگی روزمره مان!
در ظاهر خود را نماز خوان و روزه گیر، عامل به قرآن و دستورات اهل بیت نشان می دهیم اما در عمل کردن پایمان می لنگد.
بعضاً همان طور که گفتم نماز را در اول وقت می خوانیم اما آنجایی که باید صداقت را چراغ راه زندگی و کسب و کار خود قرار دهیم، به سخن می آییم و می گوییم: مگر در این جامعه می شود با صداقت کار کرد؟!!
نمازمان را در صف اول به جماعت می خوانیم اما در داد و ستد هایمان ردپای پررنگی از رباو رشوه وجود دارد!!
در هیئت های عزاداری حضور پررنگ و دو آتیشه ای داریم ولی حواسمان به حق الناس نیست، به رضایت پدر و مادر که یک امر واجبی است توجهی نداریم و خودمان را دلخوش به این اعمال خوب اما مستحبی کرده ایم!!
قبلا از همه عزیزان خوبم عذرخواهی میکنم که حرف هایم را بی پرده زدم.قطعا مطالب در مورد خودم بوده و بعنوان تذکر و برای یادآوری به دوستان می باشد.
با تشکر و احترام

چهارشنبه 12 آذر 1393 11:38 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
farshon
moradi92