0

انیمیشن تصویری/ حجاب تاج بندگی است

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

انیمیشن تصویری/ حجاب تاج بندگی است

 

حجاب تاج بندگی است

خداوند در آیات، حجاب را پاکی و طهارت دلهای مردان و زنان مؤمن، نامیده است. زیرا اگر چشم، چیزی را نبیند، دل آرزوی آن را نمی کند. اما اگر چشم، چیزی را ببیند، شاید دل آرزو کند و مشتاق آن گردد شاید هم آرزو نکند و مشتاق آن نگردد. اینجاست که اگر چشم، نبیند، دل پاکتر می ماند و انسان کمتر دچار فتنه و فساد می شود. زیرا حجاب، امید دلهای مریض را قطع می کند.

خداوند می فرماید: « فَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَیَطْمَعَ الَّذِیْ فِیْ قَلْبِهِ مَرَضٌ » (احزاب: ۳۲)

« با صدای نرم و نازک، صحبت نکنید که بیماردلان به شما چشم طمع بدوزند. »

حجاب، پوشش است: رسول الله (صلى الله علیه و آله و سلم) فرموده است: «خداوند بسیار پرده پوش و با حیا است و حیاء و ستر را دوست دارد». و همچنین فرموده است: «هر زنی، لباسش را خارج از خانه اش، بیرون بیاورد، خداوند پرده اش را می درد.» یعنی پاداش از جنس عمل است.

حجاب تقوا است: خداوند می فرماید: « یَا بَنِیْ آدَمَ قَدْ أَنْزَلْنَا عَلَیْکَمْ لِبَاسًا یُّوَارِیْ سَوْآتِکُمْ وَ رِیْشاً و لِبَاسُ التَّقْوَی ذَالِکَ خَیْرٌ » (أعراف: ۲۶)

« ای فرزندان آدم! ما لباسی برای شما درست کردیم که هم عورات شما را می پوشاند و هم مایه تجمل و زیبایی شما می گردد اما بدانید که لباس تقوا، بهترین لباس است. »

 

سه شنبه 11 آذر 1393  12:08 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
دسترسی سریع به انجمن ها