0

نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام

galaxy_gerash
galaxy_gerash
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

پاسخ به:نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام

تبریک میگم به برنده شدگان

بهتر بود به دیگر شرکت کنندگان در این دوره امتیازی تعلق می گرفت.

دوشنبه 10 آذر 1393  10:56 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog sayyed13737373 rasekhoon_m amirali123 zare58 shahpari hdarvishie
mnadbqn
mnadbqn
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 16

منم فک میکردم برنده میشم:(

http://hoseinmazloom.rasekhoonblog.com/

دوشنبه 10 آذر 1393  11:51 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog sayyed13737373 rasekhoon_m amirali123 hdarvishie
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول farashbandzare

با سلام و عرض ادب
لطفا  وبلاگ
http://karballa.rasekhoonblog.com/
ماهیت عاشورا و قیام امام حسین ع

در داوري شما چه امتيازي به اين فعاليت تعلق گرفته است

با تشكر از  داورين محترم

با سلام خدمت شما

وبلاگ شما در رتبه 30 قرار گرفته .

با تشکر از شما

سه شنبه 11 آذر 1393  7:54 AM
تشکرات از این پست
farshon sayyed13737373 rasekhoon_m amirali123 nazaninfatemeh omiddeymi1368 farashbandzare
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

به تمامی شرکت کنندگان دراین مسابقه خداقوت می گویم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 11 آذر 1393  8:00 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 zare58 amirali123 siryahya omiddeymi1368
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

با سلام خدمت وبلاگ نویسان عزیز راسخون

در مورد نحوه داوری و موارد امتیازدهی قبلا عرض شده ولی بعضی دوستان زحمت وبلاگ نویسان دیگر را زیر سوال برده اند که لازم میدانم عرض کنم که :

وبلاگ حجاب برتر مدت زیادی است فعالیت دارد و موضوع اصلی وبلاگ حجاب است ولی اگر به مطالب وبلاگ در بازه یک ماه محرم الحرام نگاه کنید موضوع پستها در موضوع مسابقه است .

از وبلاگ کودکانه نام برده شد که صاحب وبلاگ خودشان عکاسی می کنند و عکسهای زیبایی در موضوع محرم در وبلاگ قرار داده اند که با یک بازدید میتوانید ارزش وبلاگ را متوجه شوید .

در مورد سریع بودن داوری هم عرض شود که فکر نمیکنم یک هفته مدت کمی برای داوری باشد ، تمام وبلاگها به دقت بررسی شده اند و زحمت کسی بر ما پوشیده نمانده . (بماند که چندین کاربر از من گله داشتند که چرا داوری اینقدر طول کشیده ! )

کاربران عزیز می توانند از تاپیک  پیشنهاد ، انتقاد در مورد وبلاگ ها  با بنده ارتباط داشته باشند .

سه شنبه 11 آذر 1393  8:05 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 zare58 rasekhoon_m amirali123 nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368 papeli
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول eramau

واقعا برام دیگه ثابت شد که چقدر حق خوری تو راسخون رواج داره . تا حالا فکر می کردم برنده نشدن توی مسابقات  روزانه اونم به مدت چند سال اتفاقی باشه ولی دیدم نه اینجوریام نیست هر ماه عده ی بخصوصی برنده می شن و بقیه کشک می سابند . وبلاگی که من برای این مسابقه درست کردم و وقت گذاشتم برای هر مسابقه ای دیگه بود رد خور نداشت که از اول تا سوم جوایز را دریافت نکند . حیف از این همه زحمت واقعا متاسف شدم لطفا مخاطبان بروند و این وبلاگ من را نگاه کنند و قضاوت کنند با سایر وبلاگهایی که برگزیده شده اند . 

http://koodakan.rasekhoonblog.com/

پارامترهای داوری برای همه یکسان بوده و امتیازات موارد مختلف جمع بندی و تقدیم شده . به هر حال اگر وبلاگ شما بین برگزیدگان می بود وبلاگهایی که الان انتخاب شده اند اعتراض میکردند که چرا ما انتخاب نشده ایم .

سه شنبه 11 آذر 1393  8:28 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 zare58 rasekhoon_m amirali123 nazaninfatemeh siryahya omiddeymi1368
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 163

من در تعجبم با این نتایج اعلام شده

این کجاش انصافه

بنده 6ساله فعالیت دارم در این حوزه این اولین باری که این داوری عجیبو میبینم

اگرهم بنا به عدالت ومعیار باشد که باید بگم حق خیلیا ضایع شده...

این مدل مسابقات بی انصافی باعث دلسرد شدن ما از شرکت دراین مسابقات میشه

با خدا باش پادشاهی کن   بی خداباش هرچه خواهی کن

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

سه شنبه 11 آذر 1393  9:04 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog amirali123 mnadbqn eramau kordabadi omiddeymi1368 shahpari hdarvishie farashbandzare
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

اگر واقعا کار کاری جذاب ومنحصر بفرد باشه کسی حق اعتراض نداره چون حرفی واسه گفتن نداره ولی متاسفانه این اصل رعایت نشده

بنده ادعا اول بودن ندارم اما با یک نگاه اجمالی وب من یا امثال دوستان حقشان ضایع شده

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

سه شنبه 11 آذر 1393  9:07 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog amirali123 eramau kordabadi omiddeymi1368 shahpari hdarvishie
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

http://esar.rasekhoonblog.com/

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

سه شنبه 11 آذر 1393  9:08 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog amirali123 kordabadi omiddeymi1368
AMIN1995
AMIN1995
کاربر نقره ای

دوست عزیز شما برنده شدید حرفی نیست ولی بنده که وبلاگ روش کار شده ومطالب تولیدی داشتم وتخصصی برای مسابقه بوده وپست تالیفی هم داشتم وصرف کپی پیس نبوده وقالب روش کارشده و....

باید جز هیچکدوم از برنده ها نباشه؟؟؟

من خودم چندساله که فعالیت دارم وخوب با معیار اشنا هستم اگر وبلاگ بنده تنها معترض بود حرفی نبود ولی با یک نگاه اجمالی میتونید دریابید که حق تعداد زیادی ضایع شده

بجرات میشه براساس همین معیار داوری راسخون بهتون ثابت بشه که برخی از برندگان حتی اصول اولیه را رعایت نکردند ولی برنده هستند بنده برای برنده شدن که اعتراض نمیکنم برای بی انصافی که درحق وبلاگ من شده معترضم اگر کارم ضعیف بود حرفی نداشتم...اما افسوس این انتخابهای سلیقه ای شده مشکل....بهرحال توکل بخدا

یاعلی

تبریک بهمه....کاش ...کاش

کاش صداقت داشتی....

ARLUX

سه شنبه 11 آذر 1393  9:16 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 rasekhoon_weblog eramau kordabadi omiddeymi1368
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

این که دوستان آدرس وبلاگ هایشان را قرار می دهند خیلی خوب است ، کاربران و وبلاگ نویسان بیطرف میتوانند از وبلاگها بازدید کنند و با هم مقایسه کنند . البته نه فقط از روی یک یا دو مورد بلکه تمام پارامترهای اعلام شده .

سه شنبه 11 آذر 1393  9:18 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 amirali123 nazaninfatemeh zare58 siryahya eramau
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

با سلام

اول جاداره كه از تمامي مسئولين محترم ( راسخون وبلاگ - آقاي حسين هر دوشون و....)  وبلاگ كمال تشكر و قدرداني رو داشته باشم به طور كلي خيلي خوشحال بودم كه تو اين مسابقه تونستم شركت بكنم و عشق به امام حسين رو حالا به هر شكلي كه ميتونستم تو قالب وبلاگ بيارم

درسته ميگن بازي برد و باخت داره .... مسابقه هم يه طرفش برنده هست و طرف ديگرش هم ه چيزي به جز برنده حالا استنباط هر كسي متفاوته

من در مورد نحوه انتخاب برندگان نميخوام چيزي بگم چون واقعيتش علم به اون رو ندارم ولي اين رو مطمئن هستم كه به درستي همه معيار ها رو رعايت كردند و برندگان رو هم ميشناسم بعضي هاشون رو و اين رو هم در مورد خودم بگم مهارتم در وبلاگ نويسي قابل مقايسه با اونا نيست حالا به هر حال قسمت  (محبوب دلهاcheekyامير علي  ) نبوده كه برنده بشه خوشحال نيستم ناراحت هم كمي هستم ديگه ...خخخخ بايد به نحوي احساسم رو ريگلاژ كنم تا به تعادل حالت قبلي برسم ..خخخخ حالا به صورت شعر باشه يا دم در اتاق وبلاگ با نانچيكوم وايسم و نانچيكوم رو فقط صرفا جهت اطاع نشون مسئولس بدم ...خخخخ و.......

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 11 آذر 1393  9:33 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 rasekhoon_weblog zare58 siryahya omiddeymi1368
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نقل قول rasekhoon_weblog

این که دوستان آدرس وبلاگ هایشان را قرار می دهند خیلی خوب است ، کاربران و وبلاگ نویسان بیطرف میتوانند از وبلاگها بازدید کنند و با هم مقایسه کنند . البته نه فقط از روی یک یا دو مورد بلکه تمام پارامترهای اعلام شده .

ان شاءالله دوستانی که به نحوه داوری اعتراض دارند حتما وبلاگشون رو بدون تغییر قالب و کدهای جاوا بیارن بخش ذره بین وبلاگ نویسی.

حتما کاربران دیگه ایراداتی از این وبلاگ ها می گیرند که خودشون متوجه اونها نیستند.

بعضی وبلاگ نویسان که ادعای چند سال وبلاگ نویسی دارند متوجه ایرادات قالب خودشون نشدند. چراش رو نمی دونم!

مثال بزنم:

یکی از وبلاگ ها که اعتراض زیادی هم دارند قالب وبلاگشون بالکل مشکل داره و با صفحه عادی کامپیوتر و لپ تاپ همخوانی نداره. شاید در سیستم خودشون این مورد مشکل نداشته باشه ولی من به سختی مطالبشون رو دیدم. 

وقتی هم روی موضوعات وبلاگ که در پایین پستشون نمایش داده شده کلیک می کنم ارور میده.

اینها رو باید قبل از اعلام نتایج درست می کردند. در حین داوری و در حین مطلب نوشتن.

ولی خب پیشنهادم به همه عزیزان وبلاگ نویس اینه که بدون تغییر در قالب حتما و حتما و حتما وبلاگشون رو ببرن در ذره بین وبلاگ نویسان ثبت کنند تا بدونند ایراد کارشون کجا بوده و چطور باید رفعش کنند. برای مسابقات بعدی حتما این دقت نظرها براشون مفید واقع میشه. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 11 آذر 1393  9:41 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 amirali123 rasekhoon_weblog zare58 siryahya omiddeymi1368 shahpari
gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

سلام درست میگید مثلا وبلاگ بنده سیستم نظر دهیش خراب بود چندبار هم پیام دادم به مسول راسخون ولی گفت مربوط به قالبتون میشه ولی دوست دارم بدونم وبلاگ بنده رتبه چند رو آورده

سه شنبه 11 آذر 1393  9:58 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 amirali123 zare58 omiddeymi1368
amirali123
amirali123
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 15244

اونقدر چيز شد كه يادم رفت ....

به تمامي برندگان مسابقه هم تبريك عرض ميكنم اميد وارم كه به سلامتي  جوايز رو استفاده بكنند

مخصوصا داداش  يحيي  ( هم استاني  خودم )- و داداش taha25 ( هم شهري خودم ) - خانم زارع - داداش امير حسين - داداش حسين (آقا سيد ) - و آقاي مرادي و بقيه دوستان

با آرزوي موفقيت و هم نشين شدن محيبوب دلهاcheeky با شما در مسابقات بعدي ..خخخخخ 

غزال خوش صدا توئی ، راسخون

شیرین تر از عسل توئی ، راسخون

بین تموم سایتهای اینترنت

نگین بی بدل توئی ، راسخون

سه شنبه 11 آذر 1393  10:02 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 rasekhoon_weblog zare58 siryahya omiddeymi1368 moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها