0

رموز كدبانوگري

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

رموز كدبانوگري


آ¨ براي تميز كردن گل هاي خشك مصنوعي مي توانيد از سشوار با درجه كم استفاده كنيد .

آ¨ براي ضدعفوني كردن سينك ( ظرفشويي ) آشپزخانه از محلول هاي شيميايي استفاده نكنيد ، به جاي آنها از محلول نمك استفاده كنيد .

آ¨ براي مراقبت از وسايل و لوازم والبسه چرمي ، كافي است آنها را با آب گرم و صابون بشوييد و سپس آبكشي كنيد و اجازه دهيد چرم خشك شود تا روغن طبيعي خود را بازيابد .

آ¨ براي تميزكردن غذا از قابلمه آن را پر از سركه كرده و بعد از نيم ساعت قابلمه را با آب و مايع ظرفشويي به راحتي بشوييد .

آ¨ براي تميز كردن رنده ، مقداري نان خشك بر روي آن بماليد .

آ¨ جهت از بين بردن بوي پياز مي توانيد دستان خود را قبل و بعد از پوست كندن پياز به كمي سركه آغشته كنيد .

آ¨ جهت از بين بردن بوي نامطبوع غذا از روي ظروف كافي است ظرف را در آب محتوي كمي سركه مدتي خيس كنيد و سپس بشوييد .

آ¨ جهت پاكسازي تخته آشپزخانه كه معمولاً در اثر خردكردن سبزيجات مختلف رنگ مي گيرد ، كافي است تخته هاي چوبي را با مقداري سركه شستشو دهيد .

    حمید.bmp

 

 

جمعه 26 آذر 1389  7:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها