0

تست آی کیو

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

تست آی کیو

تست آی کیو

باید پس از خواندن سوال درعرض 5 ثانیه به آن ها جواب درست بدهید در پایان تعداد پاسخ های درست شما ضرب در 10 می شود و میزان آی کیو شما را نشان می دهد :
1- بعضی از ماهها 30 روز دارند بعضی 31 روز ، چند ماه 29 روز دارد ؟
2- اگر دکتر به شما سه قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت 1 قرص بخور ، چقدر طول می کشد تا تمام قرص ها مصرف شود ؟
3- من ساعت 8 شب به رختخواب رفتم و ساعتم را کوک کردم که 9 صبح زنگ بزند وقتی با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شدم چند ساعت خوابیده بود ؟
4- عدد 30 را به نیم تقسیم کنید و عدد 10 را به حاصل اضافه کنید چه عددی به دست می آید ؟
5- مزرعه داری 17 گوسفند زنده داشت تمام گوسفندهایش به جز 9 تا مردند چند گوسفند زنده برایش باقی مانده است ؟
6- اگر تنها یک کبریت داشته باشید و وارد یک اتاق سرد و تاریک شوید که در آن یک بخاری نفتی ، یک چراغ نفتی و یک شمع باشد اول کدام یک را روشن می کنید ؟
7- فردی خانه ای ساخته است که هر چهار دیوار آن به سمت جنوب پنجره دارد خرسی بزرگ به این خانه نزدیک می شود این خرس چه رنگی است ؟
8- اگر 2 سیب از 3 سیب بردارید چند سیب دارید ؟
9- حضرت موسی از هر حیوان چند تا با خود به کشتی برد ؟
10- اگر اتوبوسی را با 43 مسافر از مشهد به سمت تهران برانید و در نیشابور 5 مسافر را پیاده کنید و 7 مسافر جدید سوارکنید و در دامغان 8 مسافر پیاده و 4 نفر سوار کنید و سرانجام بعد از 14 ساعت به تهران برسید حالا نام راننده اتوبوس چیست ؟

ارزیابی تست بر اساس تعداد جوابهای نادرست سطح هوش !!

7 تا و بیشتر ....... دانش آموز دبستان
6 تا ................ دانش آموز دبیرستان
5 تا ................ دانشجو
2 - 3 .............. استاد دانشگاه
1 ................... مدیران ارشد

و اما پاسخ تست ها :

1- تمام ماهها حداقل 29 روز را دارند !!
2- یک ساعت ! ( شما یک قرص را در ساعت 1 و دیگری را در ساعت 30 : 1 و قرص سوم را در ساعت 2 می خورید ! )
3- ساعت کوکی نمی تواند شب و روز را تشخیص دهد پس به اولین ساعت 9 که برسد زنگ می زند که ساعت 9 شب است !!! پس فقط یک ساعت خوابیده اید !
4- حاصل 70 است ( تقسیم بر نیم معادل ضرب در 2 است )
5- او9 گوسفند خواهد داشت !
6- کبریت !!!
7- سفید ! چون خانه ای که هر چهار دیوارش رو به سمت جنوب پنجره داشته باشد باید در نوک قطب شمال باشد !
8- همان 2 سیب !!
9- هیچ ( حضرت نوح بود نه حضرت موسی )
10- خوب خودتونید دیگه !! ( نام خودتان ! )

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 28 آبان 1393  10:05 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها