آموزش فعال سازی ویندوز استور 8
1- اول از همه باید بدونید که شما در کشور ایران ساکن هستید و آی پی شما هم مطابق با کشورتون هست و اینو باید بدونید که منطقه زمانی شما ایران هست.
2-شما برای اینکه بتونید از نرم افزار store استفاده کنید مجبورید از منطقه ی دیگه ای به غیر از ایران استفاده کنید تا با آی پی اون کشور مطابقت داشته باشه به طور مثال آی پی آمریکا و منطقه آمریکا باید باشه
3-حالا شما تقریبا میدونید باید چیکار کنید
4-حالا به شما یک نرم افزار تغییر آی پی معرفی میکنم که اسم اون super hide ip هست
نکته: من با این نرم افزار امتحان کردم و جواب داد شاید با نرم افزار های دیگه هم بشه این کارو انجام داد.
نکته:نرم افزار super hide ip وی پی ان یا فیلتر شکن نیست و سایت های فیلتر ور باز نمیکنه
5-این نرم افزار رو دانلود کنید، لینک رو نزاشتم چون این جور نرم افزار ها آپدیت میشن و شاید لینک ما ورژن قدیمی باشه.
6-بعد از نصب نرم افزار که خیلی ساده هست باید تنظیمات منطقه یا region رو تغییر بدید
7-باید region رو روی گزینه united states قرار بدید
8-خب تا حالا با کلیت کار آشنا شدید بعد از این همراه با من این مراحل رو انجام بدید
*اول باید تنظیمات منطقه رو انجام بدید:
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
1- اول برید به control panel
2- بعد به قسمت clock,language and region بروید
3- حالا به قسمت region برید
4- پنجره ای باز میشه که شامل 3 برگه هست و شما برگه ی location رو انتخاب کنید
5- در این برگه یک گزینه بیشتر نمیبید.روی اون کلیک کنید و united states رو پیدا و انتخاب کنید
6- و بعد گزینه ok رو بزنید
7- تا اینجا تنظیمات انجام شد
نکته : مراحل بصورت یکپارچه control panel/clock,language and region/location
*حالا برنامه ای که گفتم رو بعد از نصب اجرا کنید
*این نرم افزار محیط ساده ای داره و شما سه گزینه می بینید*گزینه اول که نوشته hide ip برای تغییر آی پی یا مخفی کردن آی پی اصلی هست
*گزینه ی دوم choose ip country هست که میتونید آی پی کشور مورد نظر رو انتخاب کنید یا بصورت اتوماتیک خودش عوض بشه
*گزینه ی سوم هم setting یا همون تنظیمات هست که اونو جلوتر توضیح میدم
*حالا شما باید گزینه choose ip country رو بزنید و گزینه ی united states رو پیدا و انتخاب کنید و بعد دکمه ok رو بزنید
*حالا آی پی و منطقه شما یکی شده=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
*بعد از این وارد setting بشید
*شما 2 برگه مشاهده میکنید هردو گزینه را از تیک برداری که اولی اجرای اتوماتیک نرم افزار بعد از بالا اومدن ویندوز هست که اگه باشه شاید شما در گشت و گذار اینترنت دچار مشکل بشید چون آیپی شما فرق میکنه و گزینه دوم آپدیت اتوماتیک هست که اونم مطابق نظر خودتونه
*و در برگه ی دوم که browser هست مرورگر های شما نمایش داده میشه با برداشتن تیک هرکدوم نرم افزار رو در اون ها غیر فعال میکنید و اگه میخواهید نرم افزار در همه ی مرورگرها کار کنه تیک همه رو فعال کنید
*و بعد دکمه ok رو بزنید
*دیگه تموم شد حالا برای استفاده از نرم افزار store،نرم افزار super hide ip رو اجرا کنید و گزینه ی hide ip رو بزنید و اون موقع آی پی شما عوض میشه
*حالا به محیط مترو برید یعنی همونجایی که نرم افزار ها هست (با بردن موس به گوشه ی چپ و پائین و کلیک کنید)
*حالا نرم افزار store رو اجرا کنید
*اگه نرم افزار store اجرا شد که همه چی درسته و اگر اجرا نشد در نرم افزار super hide ip گزینه stop hide رو بزنید و دوباره hide ip رو بزنید بعد وارد استور بشد و ببینید که کار میکنه یا نه؟
*اگه باز هم کار نکرد این کارو دوباره انجام بدید و چک کنید تا یکی از آی پی ها سازگار بشه
*و هر وقت با store کار نداشتید نرم افزار super hide ip رو ببنید چون نمیتونید تو اینترت خوب بگردید
*و هر وقت نیاز یه store داشتید باید نرم افزار مخفی کردن آیپی رو فعال کنید و به راحتی استفاده کنید
نکته:راستی یادم رفت بگم در محیط نرم افزار super hide ip تیک دو گزینه launch on startup و change ip every رو غیر فعال کنید
دیگه با خیال راحت نرم افزار های رایگان store رو دانلود و بلافاصله نصب کنید و از اونها لذت ببرید