0

رانيري در آستانه برکناري از سرمربيگري تيم يونان

hosseinn72
hosseinn72
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 942

رانيري در آستانه برکناري از سرمربيگري تيم يونان

تهران / واحد مرکزی خبر / ورزشی 1393/08/24 
شکست تیم ملی فوتبال یونان برابر جزایر فارو در مقدماتی یورو 2016 سرمربی ایتالیایی این تیم را یک گام دیگر به اخراج نزدیک تر کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از آتن ، فدراسیون فوتبال یونان در پی این نتیجه ناباورانه اعلام کرد امروز پس از نشست اضطراری هیئت رئیسه وضعیت ادامه همکاری با کلاودیو رانیری را تعیین خواهد کرد.
این سومین باخت خانگی تیم یونان از زمان روی کار آمدن رانیری است.
گئورگوس ساریس گفت :« پس از این نتیجه خفت بار تمام مسئولیت این نتیجه متوجه سرمربی خواهد بود.ما در این جلسه در مورد تغییرات مورد نیاز بحث خواهیم کرد.»
تیم فارو که در رده 187 جهان قرار دارد در حضور 50 هزار تماشاگر یونانی با یک گل یونان را شکست داد.
تیم یونان با هدایت رانیری 63 ساله در قعر جدول گروه خود آنهم با کسب یک امتیاز از 4 بازی قرار دارد.رانیری سابقه مربیگری تیم های چلسی ، اینتر ، ناپولی ، رم و موناکو را دارد و در صورت برکناری یونانی ها باید 1.6 میلیون یورو به وی غرامت بپردازند زیرا وی قراردادی دو ساله با این فدراسیون دارد.
رانیری خود مسئولیت این شکست را بر عهده گرفت و گفت :« یافتن علت این نتایج و نمایش ضعیف واقعا کار دشواری است.اما من از سمت خود استعفا نخواهم داد.تیم فارو بسیار بهتر از ما بازی کرد ولی در کل من مسئول این نتیجه و نتایج قبلی هستم.اعتقاد دارم با کار سخت می توانیم این مشکلات را حل کنیم.هیچکس باور ندارد که تیم ما در قعر جدول است.اشتباه ما این بود که فکر می کردیم در گروه آسانی جای گرفته ایم اما در فوتبال چنین استنباطی درست نیست.همه شکست ها بد هستند و باید از آن ها درس گرفت.ما در قعر جدول هستیم چون این نتیجه عملکردمان بوده است.»

شنبه 24 آبان 1393  12:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها