سبک زندگی فاطمی را عملاً در متن جامعه وارد کنیم
کارشناس حوزه خانواده:
سبک زندگی فاطمی را عملاً در متن جامعه وارد کنیم
نامداری با بیان اینکه مسلمانی به شعار نیست بلکه باید در عمل متجلی شود، گفت: ما باید سبک زندگی فاطمی را عملاً در متن جامعه وارد کرده نه اینکه صرفاً به بیان احادیث و روایات ایشان بسنده کنیم.
فرح نامداری، از کارشناسان خانواده استان لرستان در گفتوگو با ایکنا، در رابطه با تأثیر حجاب و عفاف بر اعضای خانواده و نقشی که مادران در زمینه آشنا کردن فرزندان خود با این مقوله دارند، گفت: بد پوششی و بدحجابی که امروز در جامعه با آن مواجه هستیم ناشی از بدآموزی شبکههای اجتماعی و ماهواره است که خانوادهها از آن غافل هستند.
وی با بیان اینکه غرب حقوق زن را در برهنگی او میداند و این مغایر با بحث حریم زن است، اضافه کرد: لازم است مادران در زمینه معرفی حجاب برتر به فرزندان خود اقدام داشته باشند تا آنها بهراحتی گرفتار بدآموزیهای شبکههای اجتماعی و ماهوارهای نشوند.
نامداری با بیان اینکه مادرانی که خودشان حجاب برتر را برگزیدهاند بهراحتی میتوانند برای فرزندانشان حجاب و عفاف را تفهیم کنند، خاطرنشان کرد: زن محجبه ایرانی چادر و حجاب را بهنوعی پرچم و نماد خود میداند و در حفظ حجاب نهایت تلاش را بهکار میگیرد.
این کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه ترویج حجاب و عفاف در جامعه مستلزم فرهنگسازی است، اضافه کرد: برای جوان امروز دیگر نصیحت کردن جایگاه چندانی ندارد باید اعتماد به نفس در آنان ایجاد شود اگر آنها اعتماد به نفس داشته باشند و جایگاه حجاب و عفاف برای آنها جا بیافتد بهراحتی گرفتار فرهنگ غربی نخواهند شد.
وی با تاکید بر اینکه باید با جوان امروزی صمیمانه و دوستانه صحبت کرد، گفت: اگر پوشش و حجاب درست بهعنوان یک هنجار و حقوق زن و مرد مطرح شود قطعاً خواهیم توانست در نهادینه شدن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه موفق عمل کنیم.
این کارشناس مسائل خانواده معرفی الگوهای اسلامی همچون حضرت فاطمه زهرا(س) که خود پرورش یافته مکتب پیامبراکرم(ص) است را به نسل جوان متذکر شد و افزود: جوان ما اگر با این الگوهای رفتاری بهدرستی آشنا باشد از گم شدن در مصرفگرایی و چشم و همچشمیهای بیخودی رها خواهد شد.
وی خطاب به والدین با بیان اینکه باید سعی کنیم در فرزندان خود تأثیر مثبت داشته باشیم، ادامه داد: بدپوششی و پوشش مناسب هر دو پیام دارد جامعهای موفق است که این پیامها را خوب بگیرد و آنرا به جوانان خود انتقال دهد.
نامداری با یادآوری اینکه امروز میطلبد الگوهایی را به جوانان معرفی کنیم که جوان ما این الگوها را در جامعه ببیند، خاطرنشان کرد: جوان ما باید الگویی که به وی معرفی میشود، مقام، جایگاه، منزلت، عزت و نقش او را ببیند تا بتواند الگوی آنرا در خود پیاده کند.
این کارشناس خانواده با بیان اینکه عفیف بودن جزئی از فرهنگ ایرانی ـ اسلامی ماست، اذعان کرد: حیف است جوان ما با داشتن فرهنگ اصیل ایرانی ـ اسلامی خود را با فرهنگهای وارداتی سرگرم کند.
وی گفت: البته لازم است خانوادهها خودشان پایبند به اصول اخلاقی باشند و در عین حال مسائلی که میتواند روی ذهن جوان تأثیر داشته باشد و جوان ما از آن لذت حلال ببرد را وارد جامعه کنیم.
این کارشناس مسائل خانواده در رابطه با منزلت زن، افزود: شخصیت والای حضرت فاطمهزهرا(س) و سیره و سبک ایشان در تمام ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برای ما درسآموز است ولی شاید مهمترین بعد زندگی ایشان ایفای نقش مادری آن هم به بهترین شکل ممکن باشد، همانطور که در خانواده این بزرگوار فرزندانی از خاک به افلاک رسیدند.
وی با بیان اینکه مسلمانی به شعار نیست بلکه باید در عمل متجلی شود، ابراز کرد: ما باید سبک زندگی فاطمی را عملاً در متن جامعه وارد کرده و در زندگی خود بهکار بگیریم نه اینکه صرفاً به بیان احادیث و روایات ایشان بسنده کنیم.
نامداری ادامه داد: تاسی جستن به حضرت زهرا(س) مایه مباهات زنان عالم است زیرا حضرت از چنان صفات ممتاز و منحصر به فرد اخلاقی برخوردار است که به سبب آن، نبی مکرم اسلام (ص) از ایشان بهعنوان امابیها و پاره تن خود یاد کرده است.
پایان پیام/
جمعه 23 آبان 1393 10:38 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer
ghkharazi