0

پدرو: بارساي گوارديولا ديگر تکرار نمي شود

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

پدرو: بارساي گوارديولا ديگر تکرار نمي شود

"پدرو رودريگز"، مهاجم بارسا، اين روزها همراه تيم ملي اسپانيا در کمپ لاس روزاس مشغول تمرين براي مقابله با بلاروس و آلمان است.

پدرو امروز با حضور در سالن کنفرانس کمپ لاس روزاس، پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد :

بازی های اندک برای بارسا

انگیزه من هیچ تغییری نکرده است. باید قبول کرد که در بارسا بازی کردن دشوار شده. با این حال برای حضور در تیم ملی مثل همیشه مشتاقم. دل بوسکه همیشه به من اعتماد کرده و اطمینان زیادی به من دارد.

غیبت کاستا و فابرگاس

هر دو نتوانستند تست های پزشکی را پشت سر بگذارند و به دلیل مصدومیت غایبت هستند. بدون شک عدم حضور این دو بازیکن، اتفاق مثبتی نیست.کاستا و فابرگاس بازیکنان مهمی در تیم ملی هستند. امیدوارم که در آینده شاهد حضورشان باشیم.

معضل پیکه

فکر نمی کنم که مساله خاصی باشد.او خیلی خوب تمرین می کند و انگیزه بالایی هم دارد. مشکل او فقط کم بازی کردن است و باید به تصمیمات انریکه احترام گذاشت. همه ما می دانیم که جرارد چه کیفیت بالایی دارد.

ادعای بوسکتس مبنی بر تکرارنشدن بارسای گواردیولا

با بوسکتس موافقم. 6 سال پیش، بارسا با بازیکنانی بزرگ و با هدایت گواردیولا، بهترین دوران خودش را آغاز کرد. همانطور که سرخیو گفت، تکرار آن مقطع بسیار دشوار است. آن تیم به همه جام ها رسید. هرچند که در حال حاضر نیز مجموعه ای بزرگ در اختیار داریم اما باید اعتراف کنم که موفقیت های بارسای گواردیولا شاید هرگز تکرار نشود.

پنج شنبه 22 آبان 1393  6:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها