0

ايده هاي آسماني

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

ايده هاي آسماني

از آنروز كه به فكر ايده نو هفته و روز نجوم سال 86 بوديم ،هيچگاه در فكرم نمي گنجيد كه حضور در كنار سالمندان و اجراي برنامه ترويجي براي آنها اين مقدار آرام بخش و زيباست، جمعه 31 فروردين (روز تعطيل از هفته جهاني نجوم)پس از آن عمل غير علمي مدعيان فرصتي دست داد تا خودم به همراه اعضاي صميمي انجمن در كنار اين عزيزان باشيم.

آقاي سيامك واحدي و خانمها عليرضا،محمدي و باجلان همراهان من در اين محفل به واقع آسماني بودند .پس از رسيدن به مركز سالمندان صالحين در غرب تهران هماهنگي آنهم نه از نوع توام با بخل انجام شده بود و با مساعدتهاي دوستان خوب آن سرا و آماده سازي تلسكوپ،گلهاي سرخ و بروشورهاي هفته و روز نجوم ،منتظر سالمندان اين قشر كه در جواني دين خود نسبت به ميهن را به انجام رسانده بودند شديم. پيرمردها و پير زناني كه برخي با همراه و برخي با كمك مددكاران زحمتكش به فضاي حياط آمده ومن به همراه دوستان نجومي با رصد مهر تابان ،شاخه اي گل سرخ و برگ سبزي در مورد نجوم و آسمان از آنها استقبال و با صحبتي كوتاه از مقام آنها تجليل نموديم. بياناتي در مورد زيباييهاي آسمان در هر سن و سال و پرسش و پاسخ زيباي اين عزيزان خاطره اي فراموش نشدني براي من و اعضاي گروه بود. بچه هاي نجومي هم كه عكس مي گرفتند و ازمصاحبت با چنين جمعي لذت مي بردند.با نزديكي به غروب آفتاب ،سالمندان عزيز راهي صرف شام و ما نيز با گپي دوستانه و پذيرايي از سوي مركز به مرور خاطرات تلخ و شيرين اين روز و سياهي دل بدخواهان پرداختيم. با بازگشت سالمندان عزيز رصد ماه و سيارات كه بسيار مورد توجه آنها قرار گرفت انجام شدو خداحافظي آنها مهر پاياني به اين افتخار بزگي كه امروز نصيب ما شده بود زد. اي كاش كساني كه با انجمن رقابت منفي دارند هم به اين مراكز از سر عبرت و كسب معرفت سري بزنند.

حمید.bmp

جمعه 26 آذر 1389  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها