مواد لازم :
سوسيس و كالباس 250 گرم
فلفل دلمه نصف پيمانه (خرد شده)
قارچ 1 پيمانه (خرد شده)
پنير پيتزا 100 گرم
خمير پيتزا آماده 1 عدد
نمك و فلفل به مقدار كافي
خمير را به تنهايي روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم و آنرا به مدت 2-1 دقيقه قدرت 60% در مايكروويو مي گذاريم تا آب خمير كمي گرفته شود. سپس با سس گوجه فرنگي سطح خمير را مي پوشانيم و روي آنرا كمي پنير پيتزا رنده شده مي ريزيم. تمام مواد را كه به شكل دلخواه ولي با قطر نازك خرد شده اند را روي خمير مي ريزيم و لابه لاي آنرا پنير مي پاشيم پيتزا را روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم و دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه با مايكرو 60% و گريل روشن مي كنيم (كليد تركيبي) تا هم پيتزا پخته و هم سطح آن برشته شود بهتر است بعد از گذشت 3 دقيقه از اين زمان پنير روي پيتزا اضافه شود