0

دو توله از کمیاب‌ترین گربه‌سان زمین +عکس

 
kordabadi
kordabadi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1393 
تعداد پست ها : 3073
محل سکونت : مازندران

دو توله از کمیاب‌ترین گربه‌سان زمین +عکس

 

مادر دو توله شیر از زیر گونه کمیاب شیر سفید که آخرین بار 76 سال قبل در زیستگاه طبیعیشان در آفریقای جنوبی دیده شدند در باغ وحشی در بلگراد سرپرستی آنها را نپذیرفت و مسئولان باغ وحش با شیشه به آنها شیر می دهند.

 

خبرگزاری مهر: مادر دو توله شیر از زیر گونه کمیاب شیر سفید که آخرین بار 76 سال قبل در زیستگاه طبیعیشان در آفریقای جنوبی دیده شدند در باغ وحشی در بلگراد سرپرستی آنها را نپذیرفت و مسئولان باغ وحش با شیشه به آنها شیر می دهند.

به دو توله شیر سفید که تنها سه هفته از تولدشان در باغ وحشی در بلگراد سیبری می گذرد و مادرشان از پذیرفتن آنها به فرزندی سرباز زده با شیشه شیر می دهند و هنوز علت اینکه مادر این دو توله شیر جذاب انها را از خود می راند معلوم نیست .

بی توجهی مادر به توله شیرهای کمیاب / شیرهای سفید 76 سال قبل در آفریقا مشاهده شدند


این دو توله شیر نادر که با شیشه تغذیه می شوند در حال حاضر انرژی کافی برای بازی کردن با یک عروسک پارچه ای را از همین طریق کسب می کنند.

بی توجهی مادر به توله شیرهای کمیاب / شیرهای سفید 76 سال قبل در آفریقا مشاهده شدند


شیر سفید یکی از زیر گونه های بسیار نادر شیر زرد است که تنها در تیمباواتی ناحیه ای در جنوب آفریقا زندگی می کند.

این گونه نادر و در معرض انقراض از شیرها آخرین بار در سال 1938 یعنی 76 سال پیش در زیستگاه طبیعی خود یعنی تیمبا واتی آفریقای جنوبی دیده شد و در حال حاضر تنها باغ وحشها این گونه کمیاب وجود دارد و که مورد توجه و حمایت مسئولان این مراکز هستند.

بی توجهی مادر به توله شیرهای کمیاب / شیرهای سفید 76 سال قبل در آفریقا مشاهده شدند


در سال 2004 یعنی 10 سال پیش طی پروسه ای بسیار پیچیده و طولانی  سه جفت از این گونه ارزشمند در زیستگاه طبیعی شان تکثیر و متولد شد که این دو توله شیر زیبا از یکی از جفتهای تکثیر شده متولد شده اند.

به نظر می رسد که حالا زمان آن فرا رسیده که تغذیه این توله شیر ها با شیشه پایان یابد.

بی توجهی مادر به توله شیرهای کمیاب / شیرهای سفید 76 سال قبل در آفریقا مشاهده شدند


 برخی کارشناسان معتقدند شیر سفید یک زیرگونه جدا از شیر نیست بلکه یک چندریخت با شرایط ژنتیکی ویژه، لیوسیسم، است که باعث کم‌رنگ شدن پوست بدن شده و آن را همانند ببر سفید ساخته است.

بی توجهی مادر به توله شیرهای کمیاب / شیرهای سفید 76 سال قبل در آفریقا مشاهده شدند


چنین حالت ژنتیکی همانند ملانیسم در پلنگ‌های سیاه است که در آن رنگ پوست جانور به سیاهی می‌گراید. با این حال این شیرها زال نیستند و تجمع رنگ‌دانه‌ها در چشم‌ها و پوستشان طبیعی است.

بی توجهی مادر به توله شیرهای کمیاب / شیرهای سفید 76 سال قبل در آفریقا مشاهده شدند


شیرهای ترانسفال سفید تاکنون در گوشه و کنار پارک ملی کروگر و مناطق شرقی آفریقای جنوبی دیده شده‌اند ولی بیشتر در اسارت است که شیرهای سفید زاییده می‌شوند چرا که پرورش‌دهندگان از قصد شیرهایی را به آمیزش با هم ترغیب می‌کنند که توانایی تولید توله با رنگ سفید داشته باشند. از آنجا که پوست سفید غیرمعمول آن‌ها به دلیل چیرگی یک ژن است، بعضی پرورش‌دهندگان در آفریقای جنوبی آن‌ها را تولید می‌کنند تا در مسابقات شکار تروفه مورد استفاده قرار گیرند.با آنکه شیرهای سفید از لحاظ استتار دچار مشکل هستند، تبعیضی برای آن‌ها در میان دیگر شیرها وجود ندارد و همچون دیگر اعضای یک گله به زندگی ادامه می‌دهند.

 

خوشا دردی که درمانش تو باشی

             خوشا راهی که پایانش تو باشی             

خوشا چشمی که رخسار تو بیند

خوشا ملکی که سلطانش تو باشی  

پنج شنبه 1 آبان 1393  11:26 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 papeli
دسترسی سریع به انجمن ها