به گزارش مهر، در حاليکه فيفا روز چهارشنبه موافقت خود را با حضور اشکان دژآگه در تيم ملي فوتبال کشورمان اعلام و حتي افشين قطبي براي تماشاي بازي اين بازيکن ايراني - آلمان به ولفسبورگ آلمان سفر کرده بود، امروز جمعه سايت باشگاه ولفسبورگ در خبري از انصراف دژآگه براي همراهي تيم ملي فوتبال کشورمان در جام ملتهاي آسيا خبر داد.
در اين خبر آمده است: اشکان دژآگه ستاره بوندسليگا به دليل تعهد به باشگاه ولفسبورگ آلمان بازي براي تيم ملي ايران را در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا رد کرد. اين مهاجم ايراني که تبعيت آلمان و ايران را دارد از وضعيت خود در تيم باشگاهياش پس از ترک يک ماهه بوندسليگا نگران است.
در اين خبر همچنين آمده است: فدراسيون فوتبال ايران مديريت باشگاه ولفسبورگ را به بهانه عدم همکاري و نپذيرفتن حضور دژآگه در رقابتهاي جام ملتهاي آسيا مورد انتقاد قرار داده است.
اشکان دژآگه که سابقه بازي در تمام سطوح تيم ملي فوتبال آلمان به غير از تيم بزرگسالان اين کشور را دارد، در مورد تصميم خود گفت: من در اين باره کاملا عاقلانه تصميم گرفتهام. در صورتي که در جام ملتهاي آسيا حضور پيدا کنم حداقل براي يک ماه در تيم باشگاهيام نخواهم بود. مي خواهم شانسم را اينجا امتحان کنم و اميدوارم بتوانم براي نيمه دوم فصل به تيم بازگردم و به موفقيت بزرگي دست پيدا کنم.
باشگاه ولفسبورگ علاوه بر دژآگه يک بازيکن آسيايي ديگر به نام «ماکوتو هاسبه» دارد که بايد براي حضور در جام ملتهاي آسيا از تيم ولفسبورگ جدا شود و به عضويت تيم ملي ژاپن درآيد.
با توجه به تداخل ديدارهاي جام ملتهاي آسيا با آغاز نيم فصل دوم بوندسليگا مسئولان تيم ولفسبورگ به نوعي مانع از حضور دژآگه در تيم ملي کشورمان شدند تا تيمشان از غيبت دو بازيکن آسيايي خود متضرر نشود. نيم فصل دوم مسابقات فوتبال بوندسليگا از 24 ديماه آغاز مي شود و اين در حاليست که تيمهاي آسيايي در آن برهه زماني درگير مسابقات جام ملتهاي 2011 هستند که از روز 17 ديماه تا 9 بهمن ماه در قطر برگزار مي شود.