نقل قول shayesteh2000
نمیدونم چرا همش میخوام ازتون سوال بپرسم ///آخه میخوام صندلی داغ بشه اینقد راحت نشینین ....
خوبه بپرسین، ایول... تا میتونید داغ کنین، من بَدَم نمیاد... خخخخخخخخخ
1-یک مبحث از تبدیل انرژی بهم یاد میدین که کاربردی و قابل فهم باشه ....؟؟
ما یه مبحثی داریم تحت عنوان "لایه مرزی". تعریفش اینه: لایه ای بسیار نازک نزدیک سطح جسم جامد که اثرات ویسکوزیته(لزجت) در آن مهم بوده و قابل صرف نظر کردن نیست. کاربردش: محاسبه نیروی پسا بر روی بال هواپیما. (شکل زیر)
.jpg)
حالا توضیح دو نکته:
الف) لزجت یا ویسکوزیته یا گرانروی: مقاومت سیّال در مقابل جاری شدن. (عسل رو دیدین دیگه، وقتی کج میکنین چی میشه؟ به این خاصیت میگن "لزجت" و به چنین سیّالی میگن "لَزِج".)
ب) نیروی پسا یا دِرَگ(Drag): نیرویی که در خلاف جهت حرکت جسم وارد شده و با حرکتش مخالفت(مقاومت) میکنه. یه نیروی دیگه هم داریم که اسمش نیروی بَرا یا لیفت(Lift) هست و عبارتست از نیرویی كه باعث بالا رفتن هواپيما يا هليكوپتر و اجسام پرنده میشه. (شکل زیر)

2-چه سوالی ازتون بپرسیم که صندلی داغتر بشه؟
نمیدونم. تا اینجا سؤالات خوبی پرسیده شده! ولی سؤالات خوبتری که مدّ نظر خودم بود رو هنوز کسی نپرسیده!!!! مگر اینکه خودم بپرسم بعد نقل قول بزنم و جواب بدم!!!!خخخخخ
3-موسیقی وخواننده ی مورد علاقه تون کیه؟
شرمنده، توی خطّش نیستم. البته موسیقی هایی هست تکُ و توک که از لحاظ وزن و قافیه و محتوا خوبه، اونارو دوس دارم ولی اینکه دنبالش باشم و همش گوش بدم نه.
4-بزرگ ترین لطفی که تاحالا بهتون شده چی بوده؟از طرف چه کسی؟
برای همه واضحه که بزرگترین لطف همیشه از طرف خداست. ولی از طرف بندگان خدا....اوووووم... چیزی یادم نیست در حال حاضر. نه که کسی لطف نکرده باشه در حقّم، خیلیا بودن از اعضای خانواده تا دوستام...ولی چیز قابل بیانی فعلاً ندارم!!!!
5-درهفته چندبار با برادر کوچکترتون گفتگوی مسالمت آمیز (جرو بحث و ک ت ک و .....) دارین؟(این سوال بادبزن به حساب میادبراتون که خنک بشین )
جر و بحث خیلی کم پیش میاد. البته زمانی هم بوده که کتک خورده از من!!!!! ولی همیشه برای اینکه سر و صدا بالا نگیره، کوتاه میام. شوخی خیلی باهاش میکنم و سر به سرش هم میذارم!!!!!