0

حاج آقا درمانی

zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

حاج آقا درمانی

کار یک روحانی فقط پاسخگویی به سوالات شرعی و امامت جماعت نیست. آثار و کارکرد مثبت او به طور مستقیم و غیر مستقیم در مساجد و مراکز مختلف بسیار گسترده است.

حاج اقا درمانی

از حدود اوایل دهه 1960میلادی در بسیاری از دانشگاه های بزرگ آمریکا این مساله مطرح شد که درمان بیمار، تنها با دارو و سایر مراقبت های پزشکی میسر نیست و اثرات درمانی این خدمات به میزان زیادی به روحیه بیمار بستگی دارد. هر قدر روحیه بیمار بهتر باشد سرعت درمان وی بیشتر و موثرتر است.

برای تامین این نظر، در هیوستون آمریکا در مجتمع بزرگی که مرکب از 15 بیمارستان و درمانگاه و چند دانشکده پزشکی است مرکزی به نام «موسسه مذهب» به صورت یک مرکز آموزشی با دوره چهارساله به وجود آمد که دانشجویان این موسسه در رشته «خدمات روحانی پزشکی » لیسانس می گیرند .

فارغ التحصیلان این موسسه در بیمارستان ها در کنار سایر خدمات پزشکی با استفاده از اعتقادات مذهبی بیمار، خدمات معنوی – روحانی ارائه می دهند ؛ یا برای انجام دادن فرایض دینی به بیمار کمک می کنند.

توسل درمانی

یکی از خادمان امام رضا علیه السلام که 50 سال سابقه خدمت در حرم رضوی دارد میهمان برنامه هشت بهشت شبکه اصفهان بود. ایشان می گفت: به عنوان سفیر فرهنگی به بیمارستان الزهرا رفتیم. در راهرو یکی از همراهان بیماری با اصرار می خواست که به اتاق ایشان برویم و می گفت : به این بیمار ما بگویید که امام می تواند شفا بدهد. وقتی به بیمار نگاه کردم دلم شکست. از امام رضا علیه السلام خواستم که آبروی ما را حفظ کنند. نبات متبرکی را در آب انداختم. بیمار با حالت ناباوری و انکار ما را نگاه می کرد. در دلم به امام متوسل شدم وقتی خواستند آب نبات را با سرنگ به بیمار بدهند، گفتند: اگر بیمار توانست خودش بخورد ما هم قبول می کنیم که امام شفا می دهد. بعد آب را به او دادند، خورد. بیمار از هموطنان کلیمی بود و مسلمان شد.

سی دی درمانی

می توانیم در مراکز درمانی از شرح حال عارفان و شیفتگان، کتاب های مربوط به توسل به امامان، راز بلاها در زندگی و هدف و فلسفه زندگی، بخش هایی برای معنا درمانی پیدا کنیم.

معنویت درمانی یا حاج آقا درمانی

کار یک روحانی فقط پاسخگویی به سوالات شرعی و امامت جماعت نیست. آثار و کارکرد مثبت او به طور مستقیم و غیر مستقیم در مساجد و مراکز مختلف بسیار گسترده است. روانشناسان، ارتباطات را به کلامی و غیر کلامی تقسیم می کنند. روابط غیر کلامی بیش از دو سوم ارتباطات موثر را به خود اختصاص می دهد.

حضور روحانیون در مراکز مختلف، موسسات، بیمارستان ها و دانشگاه ها فواید بسیاری دارد.

آنها به قول امروزی ها همیشه آن لاین هستند یعنی شما یک روحانی را نمی بینید که وقتی مثلا در پارک باشد و شما از او سوالی بپرسید، بگوید در مرخصی هستم. آنها در مترو فرودگاه، ایستگاه قطار، پارک و… هرجا که باشند بر خلاف شغل های دیگر وقت شان در خدمت مردم است و همیشه پاسخ گو هستند.

به هر حال از همین شیوه حاج آقا درمانی برای درمان بسیاری از بیماری های اخلاقی می توان استفاده کرد، به ویژه که روحانیون در دسترس مردم به ساده ترین روش ها و ساده ترین مکان ها باشد.

حاج اقا درمانی حاج اقا درمانی حاج آقا درمانی

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

یک شنبه 6 مهر 1393  2:53 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها