پاسخ به:جملات زیبا
تمام خوبی ها را برایت آرزو می کنم نه خوشی ها را؛ زیرا خوشی آن است که تو می خواهی؛ و خوبی آن است که خدا برای تو می خواهد ...
: من پنجاه سال است دارم اسلام می خوانم، بگذار خلاصه اش را برایت بگویم،
واجباتت را انجام بده، به جای مستحبات، تا می توانی به کار مردم برس، کار مردم را راه بینداز. اگر قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود ...
از وصایای مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی قدس الله روحه
کارنامهام پر از تقلب و گناه خط خطی سیاه هیچ وقت درسخوان نبودهام ولی در شب تولدت مثل کاج توی طاق نصرت محله کار کردهام شاخههای خشک داربست را بهار کردهام * راستی دو روز قبل سرزده به خانهی دل امید - همکلاسیام - سر زدی ولی چرا به خانهی حقیر قلب من نیامدی؟ رد شدم، قبول ولی به من بگو کی به من اجازهی عبور میدهی؟ راستی اگر ببینمت به من هر چه خواستم میدهی؟ کارنامهی مرا دست راستم میدهی؟ نا امید نیستم ولی به خاطر خدا از کنار نمرههای زیر ده عبور کن! ای عصاره گل محمدی! فصل امتحان سخت ما ظهور کن !
سراینده : آقای غلامرضا بکتاش
چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
وقتی عصبانی هستید، مواظب حرف زدنتان باشید؛ چون عصبانیت شما فروکش خواهد کرد ولی حرفهایتان یک جایی باقی می مانند برای همیشه...!
و من گریخته ام؛ و در پی من صیادها؛ و فرا رویم دام ها؛ یا ضامن آهو؛ من یقین دارم دستان تو تنها سهم آهو نیست ...
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند،
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم ..
به انجام کارهای نیک ادامه دهید ،
حتی اگر دیگران آنها را به نام خویش ادعا کنند ؛
کارهای شما پیشکشی ست به خدا،
و هیچ کس نمی تواند " خدا " را فریب دهد ...
کسی باش که عمری با تو بودن، یک لحظه ؛
و لحظه ای بی تو بودن، یک عمر باشد .
ما یکسره به فکر این کشور و آن کشور هستیم که کجا جنگ شد، کجا صلح کردند، مذاکره کردند، کجا کودتا شده. اما هیچ به فکر کشور نفس خودمان نیستیم که مبادا این نفس کودتا کند و ما را بیچاره کند اگر این نفس بر ما غالب شود ما از حیوانات هم بدتر می شویم. ( أُوْلَئِکَ کَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ) «اعراف/179»
پرنده ی مهاجری که مقصودش کوچ است،
به ویرانی لانه اش فکر نمی کند ...
تو برای عطر زدن به کسی نگاه نمی کنی ، اصلا برایت مهم نیست دیگران عطر می زنند یا نه . " خوب شدن " هم مثل عطرزدن است ، چکار داری دیگران خوب اند یا نه ؟ خوبی می کنند یا نه ؟
سایه ها محصول پشت کردن دیوارها به آفتاب اند؛ گستاخی دیوارها را تقلید نکنیم، تا آفتابی بمانیم ...
به گیله مرد میگم : بنظرت بهترین دوست آدم کیه ؟
کمی تامل میکنه و میگه: زبونش .
میگم : و بدترین دشمنش ؟
با لبخندی میگه : باز هم زبونش.
بستگی داره چجوری ازش استفاده کنی ...
===========
ای زبان هم گنج بیپایان توی
ای زبان هم رنج بیدرمان توی
مولوی
نیمی از جهان، افرادی هستند که چیزی برای گفتن دارند و نمی توانند بگویند؛
و نیم دیگر افرادی هستند که چیزی برای گفتن ندارند،
ولی همیشه حرف میزنند.
- رابرت فراست