0

خواص گیاه کنگر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خواص گیاه کنگر

خواص گیاه کنگر،خار مریم ،خواص  درمانی خار مریم


خواص گیاه کنگر

كنگر ضدعفونی‌كننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌كننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.اگر مایل به پاکسازی سریع کبدتان هستید پیشنهاد ما استفاده از این گیاه است.

تحقیقات پزشکی نشان می دهد که گیاه کنگر می تواند از بروز سرطان در انسان پیشگیری کند. كنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به كرفس كه از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به‌صورت خام در سالاد استفاده می‌كنند. البته باتوجه به اینكه برگ‌های آن تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاك‌كردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستكش استفاده كنید.

كنگر طبیعتی گرم و خشك دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی كه گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. علاوه بر این، كنگر منبع غنی پتاسیم است.

كنگر ضدعفونی‌كننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌كننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود. این گیاه و به‌خصوص برگ آن ادرارآور و نیروبخش است و در ضمن قلب را نیز تقویت می‌كند. كنگر در درمان یرقان، نارسایی كبد و كم‌خونی مؤثر بوده و از كبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌كند.

تحقیقات پزشکی حاکی است، گیاه کنگر به خاطر بهبود سلامتی کبد از طریق تقویت غشاء سلولهای کبدی و کمک به آن برای رهایی از سموم، شهرت دارد و یکی از ویژگی های ناشناخته آن، پیشگیری از سرطان است.

کنگر بیشتر مورد استفاده کسانی است که داروهای بیماریهای مزمن مثل دیابت، فشار، روماتیسم و نظایر آن را مصرف می کنند زیرا این گیاه می تواند به پاکسازی کبد آنها از سموم دارو کمک کند.

مجله Integrative Cancer Therapies بسیاری از تحقیقات بالینی انجام شده را منتشر کرد که به تاثیر گیاه کنگر برای درمان سرطان اشاره دارد.

ماده موثر سیلیمارین گیاه کنگر یا همان خار مریم از کبد محافظت و از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند و از ویژگی های این گیاه، قدرت آن در مهار رشد سلولهای سرطانی پروستات، پوست، سینه و سلولهای دهانه رحم است و عمر سلولهای سرطانی را کوتاه و از رسیدن خون به تومورها می کاهد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 3 مهر 1393  7:13 AM
تشکرات از این پست
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1390 
تعداد پست ها : 5196
محل سکونت : تهران

پاسخ به:خواص گیاه کنگر

رفتم بزنم تو کار کنگر

فقط موندم کجا چترمو وا کنم لنگر بندازم

پنج شنبه 3 مهر 1393  7:41 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها