0

ترشی خرمالو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ترشی خرمالو

ترشی خرمالو

مواد لازم

•    8 عدد خرمالو

•    8 عدد خرمای زرد

•    8 عدد هل سبز

•    8 عدد فلفل بهار

•    يك عدد جوز هندي    

•    سركه سفيد

•    نمک

•    چهار تكه زنجبيل تازه كوچك     

•    سه قاشق غذاخوري خلال شيرين شده پرتقال   
 

 

طرز تهیه انواع ترشی, انواع ترشی خوشمزه, طرز تهیه ترشی,


طرز تهيه

1.    سركه را در ظرفي ريخته و مي‌‌گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر مي‌‌كنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود.

2.    خرمالوها را شسته و مي‌‌گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي‌‌كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي‌‌كنيم.

3.    خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه‌اي تميز مي‌‌گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي‌‌دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي‌‌ريزيم.

4.    در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي‌‌ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي‌‌بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 30 شهریور 1393  8:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها