0

شیرینی پروانه ای

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

شیرینی پروانه ای

شیرینی پروانه ای,انواع شیرینی,شیرینی خشک

 


طرز تهیه شیرینی پروانه ای
 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
شکر پودری                                       1 فنجان
بکینگ پودر                          1 قاشق چایخوری
مارگارین                                      3/4 فنجان
آرد                                                2 فنجان
نشاسته ذرت                                 1 فنجان
وانیل                                1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو                1 و نیم قاشق سوپخوری
تخم مرغ                                           1 عدد


طرز تهیه :

این یک شیرینی ساده است که ترفندی در آن به کار رفته است.

ابتدا همه ی مواد به جز کاکائو را در یک کاسه بریزید و خمیر را آماده کنید.

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176درجه سانتی گراد) داغ کنید.

وقتی مواد مخلوط شدند خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید. توپ های خمیر را در پوشش پلاستیکی بپیچید و بگذارید 30 دقیقه در یخچال بمانند.

خمیر را در بیاورید و هر کدام را به شکل یک مستطیل پهن کنید. لایه کاکائویی زیر باشد. آنها را با چاقو نصف کنید و هر کدام را لوله کنید. آنها را نزدیک هم قرار دهید و فشار دهید. دوباره چاقو را بردارید و لوله ی چسبیده را برش دهید. هر تکه را بردارید و با انگشت مثل عکس کمی فشار دهید. باید شبیه یک پروانه شود.

شیرینی ها را در سینی فر بگذارید و چند دقیقه در فر بپزید تا آماده شوند.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

چهارشنبه 26 شهریور 1393  10:40 AM
تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها