پاسخ به:چند سطر یادگاری
برآنچه گذشت وآنچه شکست حسرت نخور،زندگی اگر زیبا بود باگریه شروع نمیشد!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
کسی را دوست بذارید که قلبتان میخواهد نه چشمتان نگران حرف دیگران نباشید این عشق شماست ، نه آنها . .
به بعضی رابطهها باید زمان داد ، ادامه بعضی رابطهها را نباید امان داد . . .
رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن: اول : پیدا کردن شباهت ها دوم : احترام گذاشتن به تفاوت ها
روزی کسی را پیدا خواهید کرد که گذشته شما برایش اهمیت نداشته باشد چون میخواهد آینده شما باشد . . .
امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .
اگر میخواهی خوشبخت باشی برای خوشبختی دیگران بکوش، زیرا آن شادی ای که ما به دیگران می دهیم به دل ما برمیگردد.
بی صبری، شخص را از هیچ رنجی نمی رهاند، بلکه درد جدیدی را برای از پا در آوردن او به وجود می آورد
قـدر لحـظـه ها را بـدان زمـانی می رسد که تـو دیگـر قادر نیستی بگـویـی جبــران می کـنم . .
تنها کسی که با من درست رفتار میکند خیاطم است که هر بار که مرا میبیند، اندازههای جدیدم را میگیرد. بقیه به همان اندازه قبلی چسبیدهاند و توقع دارند من خودم را با آنها جور کنم.
آموخته ام که… تنها کسی که مرا در زندگی شاد می کند کسی است که به من می گوید: تو مرا شاد کردی.
اگر شما یک سیب داشته باشید و من هم یک سیب و سیب ها را با هم عوض کنیم، همچنان هر دویمان یک سیب داریم. اما اگر شما یک ایده داشته باشید و من هم یک ایده و اگر ایده هایمان را عوض کنیم، آنگاه هر کدام از ما دو ایده دارد.
امروز را دریاب و به فردا هر چه کمتر توانی، تکیه کن..
انســـــــــانهاى بــــــزرگ ،دو دل دارنــــــــد ؛دلـــــى که درد مى کشـــــــــــد و پنهـــــــــــــــان است و دلـــــــــــــــى که میخندد و آشکـــــــــــــــار است.
راز خوشبختی ما در این است که بدانیم دیگران دلیل خوشبختی ماهستند