پاسخ به:چند سطر یادگاری
بعضی از آدمها پر از مفــــهوم هستند پر از حــــس های خوبند پر از حرف های نگفـــــته اند چه هستند .. هستندو چه نیستند .. هستند یادشان . خاطــــرشان . حس های خوبــــشان آدمها .. بعضی هایشان .. سکوتـــــشان هم پر از حرف هست پـر از مرهم به هر زخــــم است ! .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خـــدا... شونه هامونو فقط واسه اینکه کوله بار غم هامونو روش بذاریم نیافریــد....! آفریـــد.. تا بعضی وقت ها بخنــدیم ،بندازیمشون بالا و بگیم : "بـــــــــــــــــــی خیـــــــــــــــال.....!"
برای همه خوبــ ــــ باش...!آنکه فهمید همـــیشه کنارتـــ ـــ و به یادتـــ ــــ خواهد بودو آنکس که نفهمـ ـــیدروزی دلـــش برای تمام خــ ـوبی هایتـــ تنــــ ــگ میشود.....
روزی اگـــر نبودم؛ شک نکــــــــن دوربینم را برداشتـه ام... بی هیچ توشه ای و همراهی حتی! بی آنکــــه نگران باشم: نکند کسی جایی منتظر برگشتنم مانده، راستی ناهارم را کجا بخورم،قدم میزنم، تنهای تنها... رهـــــــــــای رهــــــــا از هر قیدی جایی بروم که کسی را نشناسم، کسی مرا نشناسد، از همه عکاسی کنم!بی هیچ دلبستگی ای جایی را نداشته باشم بروم! کسی را نداشته باشم ببینمش! خودم باشم و خدایم، دلم برای هردویمان عجیــــــب تنگ است...
آدم گاهـــــــی میخواهدحرفــــــــــ بزند اما نمیداند با چه کـــــــــــسی ! پس لــــــــــــال میشود... خــفــه مــی شــوی وقتی... هرکه هــــــست نمیفهمدتــــــــ وهرکه میفهـــــــــمدت نیستـــــــــ..
تنهایی بد است! اما بدتر از آن این است که بخواهی تنهاییت را با آدم های مجازی پر کنی! آدمهایی که بودو نبودشان به روشن یا خاموش بودن یک چراغ بستگی دار
دنیا را وارونه میخواهم ...آدم هارا..اتفاق هارا...نرسیدن ها..نتوانستن ها.. نخواستن ها را نیز...دلم میخواهد..رویا ها از سرو کول هم بالا بروند..مردمان بخندند از ته دل...میخواهم هر کس دست دراز کند و بچیند ستاره خود را از آن بالا...میخواهم دیگر سر به تن هیچ غصه ای نباشد....آری دنیا وارونه چیز دیگریست
خدا بیا مرزتشون و سلامتی به شما و خونوادتون و همه ی راسخونی ها بده
دیروز پشت خاکریز بودیم
و امروز در پناه میز!
دیروز دنبال گمنامی بودیم
و امروز مواظبیم ناممان گم نشود.
جبهه بوی ایمان می داد
و اینجا ایمانمان بو می دهد
در مسیر باد بمان
تا بوی مهربانیت
تسخیر کند این شهرِ پـُر از بیهودگی را...
ﻭﻗﺘﯽ ” ﻣﻬﺮﺑﻮﻧــــــﯽ ” ﺟﺰﺋﯽ ﺍﺯ ﻭﺟــــــﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﻪ
” ﻫﯿـــــﭻ ﻭﻗﺖ ” ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧـــﯽ ﺗﺮﮐﺶ ﮐﻨــــی
ﺣﺘــــــﯽ ﺍﮔﻪ “ﻫـــــــﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ” ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺧــــــﺎﻃﺮﺵ
ﺩﺳﺖ ﺑﯽ ﻧﻤـــــﮑﺖ ﺭﻭ ” ﺩﺍﻍ ” ﮐﻨـــــــﯽ
هرگز با احمق ها بحث نکنید.
آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند،
بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح،
شما را شکست می دهند! مارک تواین