پاسخ به:چند سطر یادگاری
به قول خسرو شکیبایی: حال همه ما خوب است، اما تو باور نکن....! میدانی هر قلبی "دردی" دارد... فقط نحوه ی ابراز آن متفاوت است! برخی آن را در چشمانشان پنهان می کنند و برخی در لبخندشان....!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
بزرگ ترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
نه با کسي بحث کن ، نه از کسي انتقاد کن . هرکي هرچي گفت بگو حق با شماست و خودتو خلاص کن . آدمها عقيده ات را که ميپرسند، نظرت را نميخواهند ، ميخواهند با عقيده خودشان موافقت کني. ! بحث کردن با آدم ها بي فايده ست .!!!
این لبخند ، از جنس لبخند مهماندار ست ... در لحظات سقوط !
نسیم دانه ازدوش مورچه انداخت...مورچه دوباره دانه اش رابه دوش کشید...وروکردبه خداوگفت..گاهی یادم میرودکه هستی..کاش نسیم بیشتربوزد
غم هایی که چشم ها را خیس نمیکنند، زودتر به استخوان میرسند...
بعضیا راضین به رضای خدا چون غیر از این چاره ای ندارن. وگرنه به خیلی چیزای دیگه هم راضین ولی دستشون بهش نمیرسه.
بعضی رابطه ها نه عادت است و نه عشق چیزی فراتر از اینهاست ... نه تو برای او میمانی و نه او برای تو ... اما هر دو بدون هم نمیتوانید ...
واقعا متاثر شدم.
الهی ...
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا... گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...