0

امام رضا و ایران

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

امام رضا و ایران

در میان امامان شیعه، تنها امامی که در کشور اسلامی مدفون است، امام رضا علیه‏السلام می‏باشد. امامی که از آغاز ورودش، به این سرزمین خیر و برکت آورد و وجود پرجودش منشأ خیرات و مبرات شد و در حال حاضر، آرزوی هر مسلمان شیعه‏ی ایرانی‏ست که سالانه یکبار یا حتی بیشتر به زیارت مرقد شریف وی مشرف گردد.

در این قسمت به نقلی می‏پردازیم که نشان می‏دهد نه تنها شیعیان، بلکه محدثان و مردمان سنی مذهب هم، زمانی احترام وافری نسبت به قبر آن امام همام علیه‏السلام از خود نشان می‏داده‏اند و به زیارت قبر شریفش نایل شده و بهره می‏گرفته‏اند. 
بنا به نقل ابن‏حجر افرادی همچون ابوبکر بن خزیمه و ابوعلی ثقفی و عده‏یی دیگر از مشایخ محدثین به زیارت مرقد شریفش می‏رفته‏اند. 
ابن‏حبان از محدثان و رجال‏شناسان قرن چهارم هجری، ذیل نام علی بن موسی الرضا علیه‏السلام می‏نویسد: علی بن موسی الرضا علیه‏السلام به دلیل سمی که مأمون به ایشان خوراند، رحلت یافت. این حادثه در روز شنبه آخرین روز ماه صفر سال 203 بود و قبر ایشان در سناباد، کنار قبر هارون است. من بارها آن را زیارت کرده‏ام. وقتی در طوس بودم هیچ مشکلی بر من وارد نمی‏شد، مگر آنکه به زیارت قبر علی بن موسی الرضا علیه‏السلام رفته و از خدا گشایش آن را می‏خواستم و به درجه‏ی اجابت می‏رسید و سختی از من برطرف می‏شد و این چیزی‏ست که بارها آن را تجربه کردم و دیدم نتیجه همان است. خدا ما را با محبت رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و اهل بیتش علیهم‏السلام بمیراند!

منبع : کتاب تاریخ چهارده معصوم

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 16 شهریور 1393  12:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها