0

رفع هنگ explorer ویندوز 7 و 8

 
hamed21177
hamed21177
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1393 
تعداد پست ها : 1302
محل سکونت : کهگیلویه و بویراحمد

رفع هنگ explorer ویندوز 7 و 8

رفع هنگ explorer ویندوز 7 و 8

هنگامی که ویندوز هنگ می کند معمولا برای رفع هنگ ویندوز explorer از task manejer استفاده می شود اما در این صفحه از گزینه دیگر استفاده می کنیم.
 اگر ویندوز شما هنگ کرد می توانید از explorer ویندوز این خطا را رفع کنید. 
 
برای انجام این کار در ویندوز 7 ، می توانید به منوی stsrt رفته و با فشردن کلیدهای ترکیبی ctrl +shift گزینه زیر نمایش داده خواهد شد که باید گزینه exit  explorer را بدانید 





اما در ویندوز 8 چون منوی start وجود ندارد  گزینه explorer exit به نوار وظیفه منتقل شده است کلید ctrl+shift  را نگه دارید و در فضای خالی نوار وظیفه راست کلید کنید تا گزینه explorer exit ظاهر شود .
 
 بعد از کلیک بر روی گزینه explorer exit لازم است windows explorer را فعال کنید، برای این کار باید با زدن كلیدهای  alt+ctrl+del این بخش را فعال کنید سپس از منوی file  گزینه run new task  و یا با زدن کلیدهای ترکیبی win +r عبارت explorer exit را تایپ کرده و enter را بزنید. 


لازم به یاد آوری است که ویندوز 8 فعلی منوی start  ندارد اما نسل بعدی یعنی windows blue دارای قابلیت های جدیدی از ویندوز 8 ، بویژه بازگشت منوی stsrt است.

 

چهارشنبه 29 مرداد 1393  7:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها