0

سولدادو يا لاملا به جاي دسترو؟

 
alirezajahazi
alirezajahazi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 246
محل سکونت : خوزستان

سولدادو يا لاملا به جاي دسترو؟

تاتنهام علاقه مند به خدمت گرفتن ماتيا دسترو بازيکن باشگاه آ. اس رم است اما اين باشگاه ايتاليايي در معامله تعويض بازيکن ميان دو باشگاه مذکور، بيشتر خواهان پيوستن اريک لاملا است تا روبرتو سولدادو.

در چند روز اخیر منابع گسترده ای از حضور والتر ساباتینی مدیر فنی آ. اس رم در لندن برای انجام مذاکرات میان دو باشگاه خبر داده اند. بسیاری معتقدند که او در حال مذاکره برای فروش مهدی بن عطیه به چلسی یا منچستر یونایتد است، هر چند بایرن مونیخ به طور ناگهانی در این رقابت با پیشنهادی 30 میلیون پوندی پیش افتاده است.


البته بنا بر گزارش ها، ساباتینی همچنین در حال گفتگو با روسای باشگاه تاتنهام برای انتقال دسترو مهاجم آ.اس رم که ارزش معادل 25 میلیون یورو در بازار نقل و انتقالات دارد، می باشد. تاتنهام برای به خدمت گرفتن دسترو پیشنهاد انتقال بازیکن به رم داده است تا قیمت این انتقال کاهش پیدا کند اما گزارش ها خبر از اختلافاتی میان دو باشگاه در مورد بازیکن پیشنهادی می دهند. باشگاه تاتنهام روبرتو سولدادو، مهاجم 29 ساله خود را که سال گذشته با قیمت 28 میلیون یورو از والنسیا به این تیم پیوسته بود را به عنوان بخشی از این معامله به رم پیشنهاد داده است، اما مسئولین باشگاه ایتالیایی در مورد به خدمت گرفتن این مهاجم اسپانیایی که در 28 بازی فصل گذشته برای تیم خود 6 گل به ثمر رسانده بود متقاعد نشده اند و ترجیح می دهند به جای او اریک لاملا را در ورزشگاه المپیکوی رم بپذیرند.

اریک لاملا، فصل گذشته جالوروسی را به انتقالی 23 میلیون یورویی به مقصد تاتنهام ترک کرد و تلاش کرده است تا در لیگ برتر جزیره جایی برای خود پیدا کند.
 

 

وقتی که مریض میشی ،دلت میگیره یا خیلی تنهایی

همش دوست داری یه دوست بیاد باهات حرف بزنه

و تو یه دل سیر باهاش درد و دل کنی

و اونجاست که این دوستو

دوست واقعی خودت میدونی..

ولی اگر هیچکس ازت یادی نکرد یا هیچ دوستی حالو احوالتو نپرسید

از این دنیا و مردماش  بیزار میشی

که داری میمیریو کسی فکرت نیست

حالا به فکر دل شکسته امام زمان باش

اون سال هاست که تنهاست....

ما خودمونو دوست واقعی ایشون میدونیم ولی هیچ یادی ازشون نمیکنیم

اینه رسم رفاقت؟؟؟

دوشنبه 27 مرداد 1393  12:02 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها