0

تمام ویتامین‌ها در این خوراکی ترش متحد شدند

 
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 12867
محل سکونت : قم

تمام ویتامین‌ها در این خوراکی ترش متحد شدند

در رابطه با مصرف خوراکی‌ها ترش تنها فاکتور مهم میزان اسیدی بودن آنها و سازگار بودن با معده افراد است.

 
وی افزود: میزان اسید ترشی باید به مقداری باشد که برای افراد قابل تحمل بوده و آنها را دچار معده درد نکند.
 
وی ادامه داد: اگر افراد دچار التهاب معده، افزایش ترشح بیش از حد اسید معده یا رفلاکس نباشند در حد متعادل می‌توانند از خوراکی‌های ترش استفاده کنند.
 
فرهبخش گفت: استفاده از لواشک به دلیل دارا بودن خواص میوه‌ها و اینکه املاح و ویتامین را به بدن منتقل می‌کنند توصیه می‌‌شود البته به شرطی که استانداردها رعایت شده باشد.
 
فرهبخش در پایان خاطر نشان کرد: ترشی به دلیل اینکه فرآیند تخمیر در آن صورت می‌گیرد به مقدار زیادی از خواص آن کاسته می‌شود و فقط به عنوان یک اشتها‌آور مصرف آن مناسب است اما اگر به صورت مداوم استفاده گردد باعث ایجاد ورم معده می‌شود.
kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

شنبه 4 مرداد 1393  6:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها