0

گفتگوی ورزشی

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:گفتگوی ورزشی؛ بازی ایران و ترکمنستان

نقل قول amirhossein1392

اندازه ی یک سال چت کردم :)))))))))

آره :امیر حسین برنامه ات چیه :اگه پایه ای برو یکم استراحت ساعت دوازده بیا اتاق چت

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:39 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

حالا دوباره مشکل فنی رخ نده و همه ی پست های امروز پاک بشهcheeky

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:40 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

خدانکنه /هلی کوچتری میرم تو روابط عمومی :(

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:41 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

آره :امیر حسین برنامه ات چیه :اگه پایه ای برو یکم استراحت ساعت دوازده بیا اتاق چت

نه دیگه پایه نیستم خخخ

فردا ساعت 7 باید برم مدرسه

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

تشکرات از این پست
hossein201273
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

چی؟ ترجمه کن :)

تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

نه دیگه پایه نیستم خخخ

آهان اوکی /برو مسواک بزن بخواب .خخخ

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:42 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

چی؟ ترجمه کن :)

تیکه کلام جناب خان را رفتم

تشکرات از این پست
amirhossein1392
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نه دیگه پایه نیستم خخخ

کاری نداری؟؟

بای

تشکرات از این پست
hossein201273 ehsan007060
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پس من برم یکم استراحت کنم ،فردا که از کلاس اومدی قرار مون توگفتگوی ورزشی قبل از بازی .خخخ

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:43 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 amirhossein1392
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hossein201273

نه دیگه پایه نیستم خخخ

کاری نداری؟؟

بای

فدات عزیزم

بای

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:43 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 amirhossein1392
amirhmz
amirhmz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 381

عجب اتاق چتی :/ آخه دیگ ترکمنستان تیمیه ایران نتونه ببرتش واقعا میره زیر سوال! indecision

تاپیک نقد و بررسی بازی های رایانه ای

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:57 PM
تشکرات از این پست
hossein201273 amirhossein1392
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول amirhmz

عجب اتاق چتی :/ آخه دیگ ترکمنستان تیمیه ایران نتونه ببرتش واقعا میره زیر سوال! indecision

آره دیگه مساوی نکنند ،نبازند ،اما دوبر هیچ حتما ببرند .خخخ

چهارشنبه 20 آبان 1394  11:01 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

علی پروین:فقط شیخ محمد خودمان می تواند فوتبال را نجات دهد!

ورزش > فوتبال ملی - علی پروین می گوید امیدوار است بگذارند محمد دادکان به فوتبال بیاید و رئیس شود تا مشکلات را حل کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ اسطوره باشگاه پرسپوليس ديشب به صورت غيرمترقبه همراه با رضا رياضتي همكار پيشكسوت ما به موسسه خبر آمد. علي پروين كه براي شركت در هيأت محمود وحدتي، چهره شناخته شده ورزش به همان حوالی امده بود ، سعی کرد برای حمایت از کاندیداتوری محمد دادکان ، همبازی قدیمی اش ، سری هم به رسانه های ورزشی بزند.

پروين از همان ابتدا درباره دردی که فوتبال ایران دارد ، گفت: «متأسفانه غيرفوتبالي‌ها، فوتبال را خراب كرده‌اند و كسي هم نيست از حق اين ورزش دفاع كند. پيشكسوتان هم به جاي آن كه متحد باشند و از حقوق فوتبال دفاع كنند، تفرقه دارند و همه با هم درگير شده‌اند.»

مرد دوست داشتنی فوتبال ایران که سالهاست لقب سلطانی را یدک می کشد باز از حسی بد گفت:«آدم دلش مي‌سوزد براي اين فوتبال. به حق امام زمان(عج) آرزو مي‌كنم اوضاع فوتبال درست شود. نمي‌دانم چرا فوتبال در اين روزها اين‌قدر تحت فشار است.»

پروين که هواداران پرسپولیس در فضای مجازی دست به دامنش شده بودند تا دخالت کند درباره بحران داوری ها ، درباره داوري‌هاي ليگ هم گفت: «درست است كه داوران اشتباه مي‌كنند اما اگر به اين صورت بخواهيم به آنها حمله كنيم، اعتماد به نفس داوران گرفته و اشتباهات بيشتر هم مي‌شود. ما بايد تلاش كنيم آرامش به داوري برگردد و آنها در آرامش قضاوت‌هاي بهتري انجام دهند. هرچه بخواهي آنها را بكوبي، اوضاع را بدتر كرده‌اي.»

اسطوره پرسپوليس درباره صحبت اول اين روزهاي اهالي فوتبال يعني ثبت نام دكتر محمد دادكان در انتخابات رياست فدراسيون فوتبال گفت: «خدا كند شیخ محمد بيايد. دادكان صددرصد از جنس فوتبال است و اميدوارم بگذارند بيايد چون سواد و تجربه اين كار را دارد. حضور او در فوتبال خيلي به نفع ما فوتبالي‌هاست.در این شرایط فقط شیخ محمد خودمان می تواند فوتبال را نجات دهد.»

پنج شنبه 21 آبان 1394  11:08 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

معمای بزرگ تیم ملی راه حل ندارد

چالش هیجان‌انگیز کی‌روش برای انتخاب 11 نفر

مهمترین دشواری فعلی سرمربی فعلی تیم ملی ایران نه جدال با منتقدان که انتخاب یازده بازیکن اصلی برای بازی ترکمنستان است.

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران با وجود آنکه با مصدومان بسیاری روبروست، تعداد زیادی فوتبالیست با استعداد را در اردو دارد که انتخاب یک ترکیب 11 نفره از آنها بسیار دشوار است. به خصوص در خط حمله که در آن حداقل 9 بازیکن طراز اول ایران در انتظار گوشه چشم سرمربی هستند و تنها به 4 نفر از آنها بازی خواهد رسید.

از بازی رفت تا امروز

ایران در حالی فردا برابر ترکمنستان قرار خواهد گرفت که با توجه به از دست دادن دو امتیاز دیدار رفت برابر این حریف در داش آغوز ترکمنستان به شدت به پیروزی در این بازی می اندیشد.البته کارلوس کی روش با توجه به مصدومیت بیشتر مهره های دفاعی تیمش در این بازی با مشکل بزرگی مواجه است. کافی است نگاهی به این ترکیب بیندازید: علیرضا حقیقی، پژمان منتظری، محمد حسین کنعانی زادگان، وریا غفوری، احسان حاج صفی، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، مسعود شجاعی، وحید امیری ، مهدی ترابی و سردار آزمون.

این بازیکنان در دیدار رفت ایران برابر ترکمنستان برابر این تیم به میدان رفتند و در نهایت با گلی که سردار آزمون به ثمر رساند با نتیجه یک بر یک از زمین خارج شدند و دو امتیاز حساس را از دست دادند.

در بازی فردا البته کارلوس کی روش پژمان منتظری، وریا غفوری و سردار آزمون را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت و آندرانیک تیموریان نیز به دلیل حضور در دوحه برای دریافت ویزای گوام قادر به همراهی این تیم نیست. این مساله 4 تغییر در ترکیب ایران را برابر ترکمنستان قطعی خواهد کرد.

گمانه زنی درباره ترکیب اصلی

با این شرایط به نظر می رسد علیرضا حقیقی بار دیگر به عنوان دروازه بان شماره یک در برابر ترکمنستان به میدان برود.

احسان حاج صفی، عزت اله پورقاز و مرتضی پروعلی گنجی در کنار خسرو حیدری چهار مدافع ایران در این بازی را تشکیل دهند و در جلوی آنها امید ابراهیمی و سعید عزت اللهی به عنوان هافبک دفاعی حاضر خواهند شد.

علیرضا جهانبخش در کنار وحید امیری بعنوان وینگر های راست و چپ ایران در زمین حاضر خواهند شد و اشکان دژآگه پشت سر رضا قوچان نژاد وظیفه حمله به دروازه ترکمنستانی ها را برعهده دارند.

کاوه رضایی، کریم انصاریفرد، مسعود شجاعی و مهدی ترابی  4 عنصر تهاجمی دیگر تیم ملی در اردو هستند که احتمال حضور ثابت هر یک از آنها در ترکیب اصلی نیز وجود دارد. بازیکنانی با کمترین فاصله نسبت به همدیگر که حضورشان روی نیمکت نیز بسیار امیدبخش خواهد بود. ایران که در بازی فردا و به حمله و یک پیروزی پرگل برای رضایت هواداران و سکوت منتقدان نیاز دارد تازه سردار آزمون را به دلیل مصدومیت و مهدی طارمی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد در غیر اینصورت حل این معما سخت تر هم می شد.

به هرحال انتخاب تنها 4 بازیکن از بین این هافبک ها و مهاجمان با استعداد کار ساده ای نیست و البته شما سابقه کار با رونی و رونالدو را داشته باشید انتظارات تان از مهاجم چیزی فراتر می رود و مشکل کمتری با این چالش خواهید داشت.

پنج شنبه 21 آبان 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

ایران از استادیوم آزادی به فرودگاه می‌رود

برای جدال با گوام تیم ملی باید رنج سفری 39 ساعته را به جان بخرد.

به گزارش "ورزش سه"، با توجه به این که گوام جزیره ای مسعمره آمریکا است و در آن فرودگاه های نظامی برای مقاصد خاص ساخته شده با پرواز چارتر کاروان ایران به این کشور مخالفت شد تا دوباره سفری عذاب آور و دشوار در انتظار کاروان تیم ملی باشد .سفری که با احتساب توقف در فرودگاه های چند شهر مثل دبی و سئول جمعا 39 ساعت به طول می انجامد.

از همین رو کارلوس کی روش که فرصت چندانی برای ریکاوری تیمش بعد از بازی امروز با ترکمنستان تا جدال با گوام نداشت طوری برنامه سفر را هماهنگ کرد که کاروان تیم ملی بلافاصله بعد از اتمام بازی امروز با رقیب شان از استادیوم آزادی راهی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) شوند تا استارت سفر دشوار به گوام را با پرواز ساعت 19:30 دقیقه تهران به دبی بزنند.

پنج شنبه 21 آبان 1394  11:27 AM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
دسترسی سریع به انجمن ها