0

گفتگوی ورزشی

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:گفتگوی ورزشی

بهرحال عرقه ملیمون میگه بایستی برنده بشیم ایشالله بازیه آخرم برنده میشیم.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

شنبه 13 تیر 1394  9:53 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

تمرین کششی بازیکنان تیم ملی و برگزاری جلسه فنی

بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران صبح روز در هتل محل اقامت خود به تمرینات کششی پرداختند و در جلسه فنی شرکت کردند.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بازیکنان تیم ملی صبح امروز پس از صرف صبحانه در هتل فورچون بنگلور تمرینات کششی را زیر نظر کادر فنی برگزار کردند.
به غیر از تمرینات کششی، بازیکنان با توپهای ابری تمرین با نشاطی را انجام دادند. 
پس از پایان این بخش، جلسه فنی کادر فنی تیم ملی با بازیکنان برگزار شد تا آخرین توصیه های کارلوس کی روش به اعضای تیم ملی منقل شود.
بازیکنان و کادر فنی تیم ملی عصر امروز برای برگزاری سومین دیدار خود در رقابتهای انتخابی جام جهانی راهی ورزشگاه کانتیراوا می شوند تا از ساعت 18 به وقت تهران به مصاف تیم ملی هند بروند.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 17 شهریور 1394  12:17 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:گفتگوی ورزشی: بازی ایران و عمان

به نظر شما ایران می برد یا عمان ؟

به نظرت چند ،چند می شوند؟

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

چهارشنبه 15 مهر 1394  3:28 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

قابوس‌نامه ایران و عمان به تفسیر جام جهانی

قابوس‌نامه ایران و عمان به تفسیر جام جهانی

تیم ملی ایران در آخرین دیدار دور رفت مرحله گروهی مسابقات مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه سلطان‌قابوس مسقط به مصاف عمان می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی فوتبال کشورمان در آخرین دیدار از دور رفت مرحله گروهی مقدماتی جام جهانی 2018روز پنج‌شنبه ساعت 18در ورزشگاه سلطان‌ ‌قابوس شهر مسقط عمان به مصاف تیم ملی عمان خواهد رفت.

قضاوت این دیدار بر عهده ‌والنتین ‌کوالنکو ‌ازبکستانی است.

شرایط ایران و عمان تا قبل از این مسابقه شبیه به هم است و هر دو تیم با هفت امتیاز از سه مسابقه در جایگاه اول و دوم گروه D قرار دارند و گوام با همین تعداد امتیاز و یک بازی بیشتر در تعقیب آنهاست.

تیم‌های ملی ایران و عمان تاکنون 10بار برابر یکدیگر قرار گرفتند که حاصل آن پنج برد برای ایران و دو باخت و سه تساوی بوده است.

اولین مصاف دو تیم به سال 1360برمی‌گردد که ایران چهار بر صفر تیم ملی عمان را شکست داد.

آخرین مسابقه دو تیم به دو سال قبل و دیدار دوستانه‌ای که تیم ما با عمان برگزار کرد که سه بر یک در آن مسابقه شکست خوردیم.

البته ایران با ترکیب بازیکنان ذخیره خود به مصاف عمان رفته بود و محسن مسلمان، تک گل ایران را به ثمر رساند.

آخرین برد ایران برابر عمان به 14سال قبل برمی‌گردد که ایران در یک مسابقه جذاب و خاطره‌انگیز با نتیجه 5بر 2عمان را شکست داد. این دیدار در مردادماه سال 1380 برگزار شد و ایران با گلهای دین‌محمدی (سه بار) دایی( از روی نقطه پنالتی) و گل‌محمدی عمان را شکست داد.

تیم ملی عمان در رتبه 96 فیفا قرار دارد، فاصله زیادی با تیم ایران که در رتبه 39 قرار دارد فاصله زیادی دارد.

بدترین دوران عمان مربوط به سال 2003 است که در جایگاه 117جهان قرار داشتند. یک سال بعد با پیشرفتی قابل توجه به رتبه 50رسیدند و بهترین رتبه این تیم محسوب می‌شود.

سرمربی عمان پل‌لوگن، مربی 51ساله فرانسوی است که از سال 2011این سمت را بر عهده دارد.

نخستین بازی عمان در سال 1965بود که با 15گل از سودان شکست خوردند. بهترین پیروزی عمان به سال 2001 برمی‌گردد که با 12گل لائوس را شکست دادند و بدترین شکست این تیم هم در سال 1966 بود که 21بر صفر از لیبی شکست خوردند.

تیم ملی عمان تاکنون دو بار در جام ملت‌های آسیا حضور داشته و مقام قابل توجهی کسب نکرده و سابقه حضوردر جام جهانی را هم نداشته اند.

ایران در این دیدار خسرو حیدری را به دلیل سرماخوردگی در اختیار ندارد و عمان هم عبدالعزیز المقبالی مهاجم خود و عزان‌البلوشی مدافع تیم خود را به دلیل شرکت دربازی‌های ارتش‌های جهان در اختیار ندارد.

تیم ملی عمان قطعا مهمترین رقیب ایران در این گروه محسوب می‌شود و اگر تیمی بتواند برای ایران در راه صعود به مرحله بعد مشکل ایجاد کند، عمان خواهد بود ولی امیدوارم در بازی پنجشنبه شاگردان کی‌روش دست پر از ورزشگاه سلطان ‌قابوس بیرون آیند.

چهارشنبه 15 مهر 1394  8:03 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

39 ساعت روی هوا و زمین

سفر دشوار ایران به گوام

39 ساعت روی هوا و زمین

با منتفی شدن پرواز چارتر تیم ملی به گوام سفری دشوار انتظار ملی پوشان ایران را می کشد.

به گزارش "ورزش سه"، فدراسیون فوتبال تصمیم داشت کاروان تیم ملی را با پروازی چارتر به گوام بفرستد تا به این ترتیب یکی از دغدغه های اصلی کارلوس کی روش مبنی بر خستگی شدید این سفر را از بین ببرد اما با مخالفت آمریکایی ها برای پرواز یک هواپیمای ایرانی در خاک این کشور پرواز چارتر تیم ملی عملا منتفی شد تا دوباره سفری دشوار انتظار ملی پوشان را بکشد.

طبق هماهنگی های به عمل آمده کاروان تیم ملی بلافاصله بعد از بازی پنجشنبه با ترکمنستان تهران را به مقصد دبی ترک می کند تا بعد از قامت چند ساعته در سالن ترانزیت فرودگاه دبی راهی سئول پایتخت کره جنوبی شود. سفری 11 ساعته که تحملش برای هر مسافری عذاب آور است. تیم ملی در سئول هم چند ساعتی معطلی خواهد داشت تا از آن جا با پرواز 4تا 5 ساعته به گوام برسد که در مجموع گفته می شود کاروان تیم ملی برای رسیدن به جزیره گوام نزدیک به 39 ساعت روی هوا و زمین خواهد بود تا خسته خسته به مصاف رقیبش برود.

بازی ایران با گوام ساعت 9 صبح روز بیست و ششم آبان ماه برگزار خواهد شد و بازیکنان تیم ملی برای وقف یافتن با شرایط آب و هوایی جزیره و همچنین تنظیم ساعت خود به 48 ساعت زمان نیاز دارند تا با این شرایط نگرانی های کی روش و دستیارانش به اوج برسد.

سه شنبه 19 آبان 1394  12:40 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

پاسخ به:گفتگوی ورزشی؛ بازی ایران و ترکمنستان

مهاجم تیم ملی از گل مهمی می گوید که در اروپا زد

ورزش > فوتبال ملی - کریم انصاری فرد بعد از ماهها به تیم ملی برگشت؛ او که انگار تازه متولد شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کریم در تمرینات تیم ملی خیلی سرحال است. او بعد از یک فصل سخت در اوساسونا، در پانیونیوس احیا شده است. «اوزونیدیس» سرمربی تیم اینقدر به کریم انگیزه داده که او هر روز بیشتر و بیشتر پیشرفت کند. کریم تا به حال سه گل برای این تیم زده و در هفته گذشته هم موفق شد سه امتیاز برای پانیونیوس بگیرد. او با گل سه امتیازی مقابل پلاتانیاس ناجی تیمش شد. البته گلر حریف بدجور زاویه را برای کریم بسته بود و کریم با تیرهوشی توپش را گل کرد. کریم در این باره می گوید: «اول از همه خدا را شکر می کنم. خیلی انگیزه دارم. در یونان همه چیز فوق العاده پیش می رود. مربی به من خیلی روحیه می دهد و به آینده بسیار خوشبینم.» او درباره گلزنی اش می گوید: «راستش گلر حریف خیلی بد زاویه را بست. فقط به همان شکلی که توپ را زدم، می شد دروازه حریف را باز کنم. با نوک پا زدم و یک مقدار هم توپ را از روی زمین بلند کردم. واقعا خوشحالم که توانستم به عنوان یک ایرانی برای تیمم گل بزنم و باعث برد پانیونیوس شوم.»

سه شنبه 19 آبان 1394  12:42 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

آمریکایی ها ویزای حقیقی را باطل کردند

ورزش > فوتبال ملی - علیرضا حقیقی صبح امروز(سه شنبه) به اردوی تیم ملی رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دروازه بان شماره یک ایران در حالی به ایران آمد که موفق نشد ویزای خود را برای سفر به گوام دریافت کند. با وجود آنکه حقیقی جزو اولین لژیونرهایی بود که در این زمینه اقدام کرد اما سفارت آمریکا در روسیه، ویزای او را صادر نکرد. حقیقی صبح امروز پس از ورود به ایران به مسئولان تیم ملی گفت با آنکه ویزای آمریکا در پاسپورتش خورده ولی مهر باطل شدن آن هم روی ویزا خورده است! این مسئله باعث تعجب مسئولان تیم ملی شد. بدین ترتیب علیرضا حقیقی هم بازی با گوام را از دست داد.

سه شنبه 19 آبان 1394  12:43 PM
تشکرات از این پست
amirali123
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

به نظر شما فردا بازی چی میشه

ترکمنستان می برد یا ایران

چند -چند می شوند

چهارشنبه 20 آبان 1394  1:11 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

فردا که می بریم اما به نظر شما چند -چند میشیم

چهارشنبه 20 آبان 1394  1:14 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

یکم مشارکت کنید پاسخ به:گفتگوی ورزشی؛ بازی ایران و ترکمنستان

چهارشنبه 20 آبان 1394  1:17 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

دوستان عزیز لطفا مشارکت کنید وپیش بینی خود را از بازی فردا بگویید

چهارشنبه 20 آبان 1394  2:28 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

ایران قطعا دو بر هیچ فردا می برد

چهارشنبه 20 آبان 1394  3:54 PM
تشکرات از این پست
wikiumut
wikiumut
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 668

فوتبال ایران قطعا برنده خواهد شد

تحصیل در فنلاند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در نروژ تحصیل در بلاروس تحصیل در ایتالیا تحصیل در هند خرید اینترنتی کفش خرید اینترنتی کفش خرید اینترنتی لباس فروشگاه اینترنتی لباس تحصیل در ایسلند تحصیل در لهستان
چهارشنبه 20 آبان 1394  6:29 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول wikiumut

فوتبال ایران قطعا برنده خواهد شد

تحصیل در فنلاند تحصیل در اسپانیا تحصیل در اتریش تحصیل در نروژ تحصیل در بلاروس تحصیل در ایتالیا تحصیل در هند خرید اینترنتی کفش خرید اینترنتی کفش خرید اینترنتی لباس فروشگاه اینترنتی لباس تحصیل در ایسلند تحصیل در لهستان

این را که عمه من می دونست ،فقط باید می گفتید چند -چند .خخخ

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:08 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 16034

سلام مجدد

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

چهارشنبه 20 آبان 1394  10:11 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
دسترسی سریع به انجمن ها