0

کی‌روش خطاب به داور: مرد! چطور توانستی این کار را با ما انجام بدهی؟!

 
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1392 
تعداد پست ها : 4099
محل سکونت : گیلان

کی‌روش خطاب به داور: مرد! چطور توانستی این کار را با ما انجام بدهی؟!

تسنیم - سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان به انتقاد از داور بازی با آرژانتین پرداخت و گفت: امیدوارم او بتواند به جهانیان، کمیته داوران و خودش جواب بدهد که چطور پنالتی ما را نگرفت.
کارلوس کی‌روش پس از دیدار ایران و آرژانتین گفت: به بازیکنان تیمم افتخار می‌کنم. آنها خیلی خوب کار کردند و عملکردشان مثبت بود.

وی افزود: همیشه باید اینطور بازی کنیم و نتایج خوبی داشته باشیم. باید روی قوای ذهنی خودمان کنترل بیشتری داشته باشیم و آن را پرورش دهیم.

سرمربی تیم ملی ایران گفت: اتفاقی نیفتاده و تنها باید بازیکنان‌مان را دوباره از زمین بلند کنیم.

کی‌روش  تصریح کرد: فقط یک بازیکن بزرگ می‌تواند در دقیقه ۹۲ آن ضربه را به توپ بزند و گلزنی کند. من، هم ناراحت هستم و هم عصبی، چون در این مدت بسیار کار کرده بودیم اما جالب نیست که داور چنین نقش بزرگی را در شکست یک تیم ایفا کند. 

وی اظهار داشت: حرکت روی دژاگه صددرصد پنالتی بود و حتی کارت قرمز هم داشت. به خاطر همین هیچ توجیهی نمی‌تواند داشته باشد که چرا داور پنالتی ما را نگرفت. امیدوارم او بتواند به جهانیان، کمیته داوران و خودش جواب بدهد که چطور پنالتی ما را نگرفت. من اگر جای مغز و وجدان داور بودم امشب خوابم نمی‌برد چون باعث شرم خودم شده بودم.

کی‌روش ادامه داد: با کمال احترام می‌خواهم از داور بپرسم، مرد! چطور توانستی این کار را با ما انجام بدهی؟! واقعا دیگر کاری نمی‌توانم انجام بدهم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در پاسخ به این سوال که آیا آرژانتین با مسی می‌تواند قهرمانی در جهان را تجربه کند، خاطرنشان کرد: دوندگی ما نسبت به آرژانتینی‌ها بیشتر بود اما هم در سرعت بازیکن و هم در سرعت گردش توپ آنها از ما بهتر بودند و می‌توانستید کاملا تغییر را احساس کنید.

وی تصریح کرد: باید تمرکز خودمان را حفظ کنیم هرچند فعلا کمی عصبی هستیم چون هیچ‌کس نمی‌تواند ما را درک کند که داور چطور توانست یک پنالتی شفاف را مقابل چشمان صدها میلیون بیننده نبیند.

کی‌روش افزود: من از عملکرد بازیکنانم راضی و خوشحال هستم و همانطور که قبلا گفته بودم به برزیل نیامدیم که نقش بازنده‌های خوشحال را بازی کنیم بلکه به جام جهانی آمدیم تا برنده باشیم. فکر می‌کنم استحقاق بازیکنانم کمی بیشتر از نتیجه بازی بود.

سرمربی تیم ملی در خصوص عملکرد لیونل مسی گفت: مسی ضربه فوق‌العاده‌ای به توپ زد و فقط یک استعداد ناب می‌تواند چنین ضربه‌ای به توپ بزند. واقعا چیزی غیر از این از مسی انتظار نمی‌رفت اما با وجود تمام این صحبت‌ها ما باید تمرکز‌مان را روی بازی بعدی مقابل بوسنی و هرزگوین بگذاریم چون هنوز شانس داریم که به مرحله بعدی جام جهانی صعود کنیم.

کی‌روش در واکنش به این مسئله که گفته بود برخی از رسانه‌های دنیا اعلام کردند ۳ تیم در گروه ایران حضور دارد و تیم ملی کشورمان شانسی در جام جهانی ندارد، تاکید کرد: وظیفه ما این بود که به برزیل بیاییم و خودمان را ثابت کنیم. حالا هم اینجا هستیم تا کارمان را انجام دهیم.

 

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.


.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

یک شنبه 1 تیر 1393  12:17 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh mohammad98
francesco10
francesco10
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 561
محل سکونت : خراسان رضوی
یک شنبه 1 تیر 1393  12:25 PM
تشکرات از این پست
hessamnice alirezaHmzezadh mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها