مطالعات دانشمندان نشان میدهد خوردن روزانه پسته موجب جذب قند مواد غذایی میشود.
با توجه به مطالعاتی در انگلستان، خوردن روزانه پسته برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مؤثر است؛ پسته غنی از چربیهای خوب است و برای افراد مبتلا به دیابت 2، مفید است.
دانشمندان بر روی 54 نفر آزمایشاتی انجام دادهاند تا علت ابتلا به دیابت را کشف کنند؛ طی 8 ماه این داوطلبان علاوه بر یک رژیم غذایی مدیترانهای، روزانه 57 گرم پسته میخوردند و در پایان مطالعات نتیجه گرفته شده این افراد وزنی از دست ندادهاند اما در آزمایش، سطح قند و انسولین خون کاهش پیدا کرده است.
به گفته محققان در صورت خوردن پسته، بدن قادر به جذب قند مواد غذایی است؛ این تحقیقات برای شناسایی اثرات بیشتر پسته در دیابت و درمانهای جدید ادامه دارد و بعد از نتیجه گرفتن اعلام میشود.