باچه کسانی شوخی نکنیم؟
راسخونیان
ازتون میخوام تواین پست مکان وافرادی روکه میشه باهاشون شوخی کردیانه روبیان کنید
نظرتون چیه:
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
پاسخ به:باچه کسانی شوخی نکنیم؟
سلام و تشکر
به نظر من شوخی کردن زمان و حد. داره اگه در زمان مناسبش باشه میشه در حد و حدود هر شخصی باهاش شوخی کرد .
مممنون ازتوضیحاتتون
میشه درموردمکان شوخی کردن وشوخی باافرادبزرگترازخودمون هم یه توضیحی بفرمایید؟
به نظر من با آدم هایی که باهات شوخی نمی کنن،شوخی نکنی بهتره.
گاهی آدمها شوخ طبعی و شوخی رو با مسخره کردن اشتباه می گیرند.و انتظار دارند طرف مقابل ناراحت نشه.وگرنه کی از شوخ طبعی افراد بدش میاد؟
یاعلی
غریبه،بی ظرفیت،همسن نبودن و...
دنیا برای من یعنی:
پسرم مهدیار
باکسانی که شناخت کافی ازخلقیات ،روحیات وپیشینه شخصیتی وتجارب موقعیتی شان نداریم . شایدشوخی ما موجب آزردگی خاطرش شود.
درموردمکان هم مشخصه که مکان های رسمی ،شلوغ ،اداری وخانوادگی محیط های متفاوتی هستند که هرکدام شوخی مخصوص به خودرامی طلبد.
و....خدایی که دراین نزدیکیست !
باکسانی که شناخت کافی ازخلقیات ،روحیات وپیشینه شخصیتی وتجارب موقعیتی شان نداریم . شایدشوخی ما موجب آزردگی خاطرشان شود.
درموردمکانش هم توضیح مختصری بفرمایید
باوجودیکه خیلی ازاین مواردازجمله موردی روکه می خواهم خدمتتون عرض کنم رومی دونیم امابازهم همین کارهاروانجام می دیم واون اینکه:
در شوخی زیادهروی نکنید و هوای روحیه حساس و دل نازک بعضی از اطرافیان را هم داشته باشید.
به نظره من بايد جنسيت طرف رو علاوه بر فرمايش دوستان در نظر گرفت...با پسر يه جور ميشه شوخي كرد و با دختر يه جور ديگه
بنام خدای دانه های انار
مسلما"البته خیلی ازخواهران هم هستندکه اصلا"شوخی نمی کنندنه تنهاخواهران بلکه آقایون جدی رومی گویم.
یکی ازمواردمهمی که یادم اومدسن افراداست البته اونهم تفاوت داره اینکه فردیکه بزرگترازماباشه چطورباهاش شوخی کنیم ویااصلا"شوخی نکنیم یاکمی شوخی کنیم اینهاهمه هست وفردیکه مسئول فلان قسمت اداره است وسنش ازسن شماکمتره امامسئول هستش بعنوان مثال خیلی ازدست اندرکاران راسخون نسبت به بنده سنشون کمتره بنظرشمااینجاچه بایدکرد؟
به نظر من اصلا شوخي كردن خوب نيست
نظرهرشخصی محترمه
با هيچ كسي