0

ده آسيايي برتر ادوار جام جهاني از نگاه ساکرنت

hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

ساکرنت، حميد استيلي و ناصر حجازي را در بين 10 بازيکن برتر قاره آسيا در تاريخ جام هاي جهاني معرفي کرد.

جام جهاني 2014 برزيل 10 روز ديگر با ديدار ميزبان و کرواسي آغاز مي‌شود. چهار تيم ايران، ژاپن، کره جنوبي و استراليا از قاره آسيا در بيستمين دوره جام جهاني حضور خواهند داشت.

به نقل از ايسنا، ساکرنت در گزارشي با معرفي 10 بازيکن برتر قاره آسيا در تاريخ جام‌هاي جهاني حميد استيلي و ناصر حجازي را نيز در بين اين 10 بازيکن قرار داده است.

* حميد استيلي

" نمي دانستم چه کار کنم، فقط به صورت همزمان مي‌دويدم، مي خنديدم و گريه مي‌کردم." اين‌ها گفته‌هاي حميد استيلي درباره گلش به آمريکا در جام جهاني 1998 است.

حميد استيلي پس از گلزني به آمريکا با دهاني باز و چشماني تقريبا بسته دستانش را باز کرد و به يکي از به ياد ماندني‌ترين صحنه‌هاي آسيايي در جام جهاني را خلق کند.

ايران در سال 1998 دومين حضورش را در جام جهاني تجربه کرد و با در نظر گرفتن رابطه‌اي که بين ايران و آمريکا وجود دارد ديدار ايران و آمريکا به يکي از حساس‌ترين بازي‌هاي آن جام تبديل شد. هيچ ايراني آن بازي را فراموش نمي‌کند.

حميد استيلي در آن ديدار موفق شد با ضربه‌ سر توپ را به گوشه دروازه‌ آمريکا هدايت کند. او سپس همراه با ميليون‌ها ايراني به خوشحالي پرداخت. استيلي آن شب را خاطره‌ترين شب تاريخ زندگي‌اش توصيف کرد.

* ناصر حجازي

ناصر حجازي "پدرخوانده دروازه‌بان‌هاي فعلي آسيا" محسوب مي‌شود. "عقاب آسيا" توانست در جام جهاني 1978 براي ايران به ميدان برود.

حجازي درست است که در جام جهاني آرژانتين هفت بار دروازه‌ خود را باز شده ديد، اما او در بازي برابر هلند، پرو و اسکاتلند نمايش خوبي از خود بر جاي گذاشت.

ايران در آن مسابقات در گروه سختي قرار گرفته بود و به همين خاطر کار حجازي براي مراقبت از دروازه‌ ايران بسيار سخت بود. نبايد فراموش شود که چهار گل از هفت گلي که حجازي در آن جام دريافت کرد از روي نقطه پنالتي بوده است و يک گل نيز به صورت گل به خودي زده شد. نمايش خوب ناصر حجازي باعث شد تا تيم منچستريونايتد به دنبال جذب او باشد تا جانشيني مطمئن براي الکس استپني را به تيم آورده باشد.

حجازي به تمرينات منچستريونايتد دعوت شد و در آنجا توانست نظر مربيان باشگاه را به خود جلب کند و باشگاه نيز به او پيشنهاد قرارداد دائمي داد، اما مشکلات اجرايي در آن زمان فوتبال ايران مانع از انتقال اين دروازه‌بان به باشگاه منچستريونايتد شد.

حجازي وقتي از فوتبال خداحافظي کرد در خارج از مستطيل سبز نيز به چهره مهمي براي هواداران فوتبال ايران تبديل شد.

**‌ 10 بازيکن برتر قاره آسيا در تاريخ جام‌هاي جهاني به اين شرح است:

1- سعد العويران (عربستان)

2- هونگ ميونگ بو (کره جنوبي)

3- حميد استيلي (ايران)

4- پاک دو ايک (کره شمالي)

5- ناصر حجازي (ايران)

6- آهن يونگ هووان (کره جنوبي)

7- کيسوکه هوندا (ژاپن)

8- سامي الجابر (عربستان)

9- پارک جي سونگ (کره جنوبي)

10- هيده توشي ناکاتا (ژاپن)

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

دوشنبه 12 خرداد 1393  12:56 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2

پاسخ به:ده آسيايي برتر ادوار جام جهاني از نگاه ساکرنت

هیچ فکر کردین که چرا ستاره های ما در جام جهانی درخشش نداشتند؟ مثل علی کریمی و علی دایی و هاشمیان و ...

در عوض بازیکنانی گل میزنن که کسی انتظار نداره!

دوشنبه 12 خرداد 1393  1:22 PM
تشکرات از این پست
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2

پاسخ به:ده آسيايي برتر ادوار جام جهاني از نگاه ساکرنت

هیچ فکر کردین که چرا ستاره های ما در جام جهانی درخشش نداشتند؟ مثل علی کریمی و علی دایی و هاشمیان و ...

در عوض بازیکنانی گل میزنن که کسی انتظار نداره!

دوشنبه 12 خرداد 1393  1:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها