به گزارش خبرگزاری بسیج،محمد زاهدی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی همایش بین المللی “معماری و توریسم” با اشاره به تاثیرات معماری در ایجاد گردشگری پایدار اظهار کرد: معماری در کشور ما با توجه به پیشینه ای که دارد، یکی از فاکتورهای اساسی در جذب گردشگر به شمار می رود.
وی افزود: برای ایجاد گردشگری پایدار باید عواملی که در جذب گردشگر موثر هستند را شناسایی کرد و در کنار تقویت نقاط قوت نقاط ضعف را هم برطرف نمود.
این کارشناس حوزه گردشگری، معماری سنتی ایرانی – اسلامی را از مهم ترین عوامل جذب گردشگر دانست و تاکید کرد: در کشور ما معماری از نقاط قوت گردشگری به شمار می رود و آثار باستانی کشور ما در دوره های مختلف تاریخی همواره مورد توجه گردشگران کشورهای مختلف قرار گرفته است.
زاهدی به تاثیرات رونق صنعت گردشگری و معماری بر اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: در بسیاری از کشورها جذب گردشگر یکی از عوامل درآمدزا در طول سال به حساب می آید و ما هم اگر به سمت جذب گردشگر حرکت کنیم، می توانیم از معماری ایرانی اسلامی سنتی به عنوان یکی از عوامل جذب استفاده کنیم و از تاثیرات اقتصادی آن بر اقتصاد کشور هم بهره مند شویم.
وی تاثیر گسترش صنعت گردشگری بر ارتباط میان ملت ها را مهم ارزیابی و تاکید کرد: گردشگری می تواند باعث شود که ارتباط میان ملت ها بیشتر شده و تاثیرات فرهنگی مثبتی میان ملت ها برقرار شود.
این کارشناس حوزه معماری در پایان گفت: در دنیای امروز تاثیرگذاری فرهنگی همواره مورد توجه قرارمی گیرد که کشور ما هم با توجه به غنای فرهنگی می تواند در این زمینه سرآمد باشد اما برای بازدهی در این حوزه نیاز به حمایت از صنعت گردشگری در کشور احساس می شود.
گفتنی است دومین همایش بین المللی معماری و توریسم ۸ و۹ خرداد ماه سال جاری در سالن همایش های صدا و سیمای خراسان رضوی(مشهد مقدس) برگزار می شود.