0

خورش قیمه

 
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : آبان 1389 
تعداد پست ها : 1125
محل سکونت : آذربایجان شرقی

خورش قیمه

اگر عجله دارید تا انواع خورش زودتر به روغن بیفتد ، در اواخر پخت دو الی سه قالب ...

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت خورشی بدون استخوان و چربی ۲۰۰ گرم

لپه۱ لیوان

رب گوجه فرنگی ۲-۳ قاشق غذا خوری

لیمو امانی ۲-۳ عدد

سیب زمینی۱ عدد بزرگ

پیاز  یک عدد متوسط

نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه :

لپه را از قبل در مقداری آب و نمک خیس کنید .پیاز را خرد کنید و در کمی روغن همراه مقداری زرد چوبه سرخ کنید تا طلایی شود بعد گوشت خرد شده را به آن بیفزائید و کمی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود . ۴ لیوان آب روی آن بریزید و اجازه دهید حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزد ( بدون نمک )  بعد از یک ساعت لپه و لیمو امانی را به مواد بیفزایئد . و اجازه دهید با حرارت ملایم دو الی سه ساعت کاملا خورش جا بیفتد . بعد  رب گوجه را در تابه ای جداگانه کمی سرخ کنید و در قابلمه خورش بریزید .سیب زمینی ها را خلال کنید و جداگانه سرخ کنید . وقتی خورش کاملا جا افتاد ( اصطلاحا به روغن افتاد )  نیمی از سیب زمینی های سرخ شده را داخل آن بریزید و هم بزنید و بعد نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و  در ظرف مناسب سرو کنید و نیم دیگر سیب زمینی را روی آن بریزید . می توانید خلاقیت بخرج داده وسیب زمینی را به شکل گل برش زد.

یک ترفند ساده برای زود تر به روغن انداختن انواع خورش :

اگر عجله دارید تا انواع خورش زودتر به روغن بیفتد ، در اواخر پخت دو الی سه قالب کوچک یخ داخل قابلمه بیندازید و هم بزنید ! بعد از چند دقیقه خورش به روغن میفتد . بهتر است این قالب های یخ ، عصاره مرغ یا گوشت باشد که قبلا در قالب های یخ ریخته اید . البته !! این کار فقط ظاهر کار را حفظ میکند ! پس بهتر است بگذارید تا خورش در زمان کافی و با حرارت ملایم جا بیفتد .

دوشنبه 22 آذر 1389  6:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها