0

بستني تمشک

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بستني تمشک

مواد اولیه :

     خامه فرم‌گرفته 1/4 پيمانه يا 300 ميلي‌ليتر
     شكر ريز يا پودرقند 75 گرم يا شش قاشق سوپخوري
     تمشك 500 گرم يا پنج پيمانه
     آب دو قاشق سوپخوري يا 30 ميلي‌ليتر



 

طرز تهيه:         

شكر، آب و تمشك را در قابلمه كوچكي ريخته و روي حرارت بگذاريد تا پنج دقيقه بجوشد و نرم شود. تمشك‌هاي نرم‌شده را در آبكش ريخته و با پشت قاشق فشار دهيد تا آب آن خارج شود. سپس در يخچال يك‌ساعت خنك كنيد. خامه و تمشك را خوب مخلوط كرده و داخل فريزر به مدت دو ساعت قرار دهيد تا تقريبا يخ بزند. بستني را داخل غذاساز ريخته تا كاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ريخته و در فريزر به مدت دو ساعت قرار دهيد و دوباره داخل دستگاه غذاساز ريخته بستني را پودر كرده و براي بار آخر به مدت يك ساعت در فريزر قرار دهيد تا بستني كاملا بسته و آماده شود.

 

 
 
دوشنبه 22 آذر 1389  11:52 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها