0

کیواسکی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

کیواسکی

مواد اولیه :

     سينه مرغ با كتف و تخم مرغ از هر کدام دو عدد
     پنير خامه‌اي 50 گرم
     روغن مايع جهت سرخ كردن 1/4 پيمانه
     جعفري خردشده پنج قاشق سوپخوري
     هويج پخته شده دو عدد
     آرد يا پودر سوخاري به ميزان لازم



طرز تهيه:

سينه مرغ را به همراه كتف آن درون پياز و دو قاشق آبليمو به مدت پنج ساعت در جاي خنک قرار دهيد تا مزه‌‌دار شود. روي آن پلاستيك گذاشته و با بيفتك‌كوب آن را نازك كنيد. از مواد مياني در وسط آن گذاشته و از يك طرف بپيچيد. كيواسكي پيچيده شده را درون يك عدد تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاري بغلتانيد و اين عمل را دو بار تكرار كنيد. آن را درون يخچال به مدت دو ساعت قرار داده، سپس سرخ كنيد.

طرز تهيه مواد مياني:

هويج پخته شده را به صورت چهار گوش خرد كرده و با جعفري ساطوري‌شده مخلوط كنيد، پنير خامه‌اي را اضافه كرده و مواد را مخلوط كرده تا چسبندگي پيدا كند.

 

 
 
دوشنبه 22 آذر 1389  11:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها