0

دست بوس ملت

buffun
buffun
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 5

دست بوس ملت

به نام خدا
سلام

بیست و دوم خرداد ماه که نتایج انتخابات مشخص شد تا الان که بیش از دو ماه از آن زمان می گذرد در تمام

ایام گذشته ، توسط گروههای ناراحت و بازنده که اتفاقا سابقه خوب و درخشانی در خدمت رسانی به مردم

ندارند، فضای سیاسی کشور ملتهب نگه داشته شده است. این وضعیت در هیچ یک از بیست و چند انتخاب

گذشته در کشور سابقه نداشته است. گروه های معاند و بازنده گویا شمشیر های آغشته خویش را از رو بسته اند تا دولت دهم را شدیدتر و  عمیق تر از دولت نهم در موانع و تله های فرسایشی و بحث های بی حاصل
سیاسی گرفتار کرده تا انگیزه ها ، خلاقیت ها و انرژی های مفید آن را در مناقشات بیهوده هدر دهند. آنها در ورای این برنامه های خود قصد دارند پس از گذشت اندک زمانی و در بحبوحه مناقشات روزمره و تهاجمات غافلگیر کننده  ، عملکرد دولت را نشانه کنند و آن را به قضاوت عمومی بگذارند. در این حالت آنها خواهند  توانست به راحتی انگ بی تحرکی و حاشیه سازی به دولت دهم بزنند و ماهی دلخواه خود را از آبی که گل آلود کرده اند بگیرند.

حال که دولت خدمتگزار با آرای قاطع و بی سابقه ۲۴ میلیونی، سکان اجرایی کشور را بدست گرفته نباید فریب دام های فرصت سوز را بخورد و خدمت رسانی به ۷۰ میلیون ایرانی را بیش از پیش ادامه دهد. البته با تکیه و اهتمام بر اصول و شعارهایی که داده و انتخاب مدیرانی که واقعا به این شعارها اعتقاد و التزام عملی دارند.

رئیس جمهور باید  پیگیری بحث های جانبی را به طرفداران خود و جایگاههای خاصش مانند روزنامه ها و احزاب و سایت ها واگذارد.

چهارشنبه 11 شهریور 1388  11:01 PM
تشکرات از این پست
koshikolaii
koshikolaii
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 150

پاسخ به:دست بوس ملت

به نام حضرت دوست که هر چه دارم از اوست
سلام به همه دوستان عزیز و خوب
و سلام به دوست عزیز و خوب خودم جناب بوفون
از دیدن شما در این فروم خیلی خوشحال شدم. 
همیشه شاد و پیروز باشید.
 آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروت با دشمنان مدارا
وبلاگهای من :
وبلاگ خم ابروی پرشین بلاگ http://khameabro.persianblog.ir/ 
وبلاگ خم ابروز بلاگفا
http://mkoshikolaii.blogfa.com/

پنج شنبه 12 شهریور 1388  1:28 AM
تشکرات از این پست
javadasgari
javadasgari
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 130

واقعا عالی بود خدا کنه که احمدی نژاد و کابینه ی محتمرش در این 4سال موفق باشند.لطفا فونت مقالات خود را تصحیح کنید.
پنج شنبه 12 شهریور 1388  9:38 AM
تشکرات از این پست
H_dar67
H_dar67
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

با عرض سلام والا حاج محمود كه سر قضيه اقاي مشايي حالمون را گرفت اميدوارم بعدا بهتر بشه
شنبه 14 شهریور 1388  10:02 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها